Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 914
  • 3 214
  •   2
Отговори
# 1 095
Това е Софи Уикелман , съпруга на лорд Фредерик Уиндзор . Негов баща е принц Майкъл Кентски

# 1 096
  • Пловдив
Сега ми направи впечатление, че Зара Филипс също изглежда прекрасно, просто перфектна.

# 1 097
Даяна беше съвсем друга работа.Сватбата им с Чарлс също.

Ооо, да, да! Даяна просто е била уникална с тази рокля, като превтасал козунак!
Въобще не виждам база за сравнение м/у двете!
Катрин според мен, изглеждаше истинска принцеса, с финес и красота. А Даяна, специално на сватбата си, прилича на най-обикновено момиче с ужасяваща рокля.  Tired
Е, то си го казаха по-назад, де. Обикновена ще е, като няма декорациики по ноктета, изкуствени миглинки, черен молив, руси косички и т.н. - не стааа, не е достатъчно изящна!  yes

# 1 098
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Това е Софи Уикелман , съпруга на лорд Фредерик Уиндзор . Негов баща е принц Майкъл Кентски
До такава степен ли познавате английското кралско семейство. А ако някога се разминете със съпругата на принц Кирил сигурно няма да я познаете. Каквото се прехласвате, по-големи католици от папата станахте.

# 1 099
  • Пловдив
До такава степен ли познавате английското кралско семейство. А ако някога се разминете със съпругата на принц Кирил сигурно няма да я познаете.
Ти не си наясно с клюките. Принц Кирил се раздели с Росарио Надал преди 2-3г Simple Smile Тя се познава, много елегантна, много стилна - винаги, една от най-добре облечените жени в света. Виж, жените на другите принцове не ги познавам Simple Smile

# 1 100
Даяна беше съвсем друга работа.Сватбата им с Чарлс също.

Ооо, да, да! Даяна просто е била уникална с тази рокля, като превтасал козунак!
Въобще не виждам база за сравнение м/у двете!
Катрин според мен, изглеждаше истинска принцеса, с финес и красота. А Даяна, специално на сватбата си, прилича на най-обикновено момиче с ужасяваща рокля.  Tired
Е, то си го казаха по-назад, де. Обикновена ще е, като няма декорациики по ноктета, изкуствени миглинки, черен молив, руси косички и т.н. - не стааа, не е достатъчно изящна!  yes

Такава е била модата тогава.Какъв превтасал козунак те гони  ooooh!
Никой не говори за декорацийки по ноктенцата и изкуствени миглички.
А русата коса принципно се смята за по-аристократична от тъмната,въобще белия цвят на кожата и т.н. Не говоря за изрусени екстеншъни и пр.Незнам защо се приемат нещата толкова тесногръдо и едностранчиво.
Това,че е модерно да си с бронзов загар в момента е друга работа,но не е присъщо за кралска особа  Tired

# 1 101
Какъв загар видяхте на Кейт  Rolling Eyes Дори в нашето загубено списание, дето ми го пускат безплатно в пощата, тази седмица страницата на стила е посветена на нея. Изобщо не съм срещна ла досега да я критикува някой за облекло/стил, напротив, очертава се да се превърне в модна икона, а реплики на нейните тоалети се превръщат в най продавани модели за сезона.
Направо не мога да повярвам, че не се оценява изявлението, което прави със своите решения за рокля, грим, стил и всичко. Вчера специално наблегнаха, че заради нея е махната думата obey от сватбената клетва.

Има ли снимки от афртърпартито, или поне инфо? Бийонсе и Джей Зи били ли са там?

# 1 102
  • София
Откъде мога да гледам цялата сватба така както са я давали вчера?благодаря предварително.

# 1 103
# 1 104
Elfichka а ти защо се мислиш за супер красавица?
Имаш доста вилидж излъчване, за да обиждаш винаги и навсякъде по темите!
Срещала съм и преди, че брутално оплюваш всички жени,
които са хубавици. Не мога да те разбера?!

# 1 105

Къде видя да казвам ,че съм супер красавица?Някога някъде да съм го споменавала?
За вилидж излъчването можем да поспорим  Wink

Кой съм оплюявала брутално?Изказвам мнение.Забранено ли е?Не е необходимо да си супер красавица,за да си позволиш да изкажеш негативно мнение за някой  Wink

Коя е хубавица и коя не е е твърде субективно понятие.За някой може да е,за друг да не е  Wink Въпрос на вкус.

# 1 106

Къде видя да казвам ,че съм супер красавица?Някога някъде да съм го споменавала?
За вилидж излъчването можем да поспорим  Wink

Кой съм оплюявала брутално?Изказвам мнение.Забранено ли е?Не е необходимо да си супер красавица,за да си позволиш да изкажеш негативно мнение за някой  Wink

Коя е хубавица и коя не е е твърде субективно понятие.За някой може да е,за друг да не е  Wink Въпрос на вкус.
Добре извинявай ако съм те засегнала, но май обичаш да си все контра?! Thinking
Както и да е, да не избягваме от темата все пак.

# 1 107
  • Пловдив
Много ми хареса Кейт. Много естествена , фина, изящна. Четох , че сама се гримирала за сватбата тъй като не харесала как я гримирали за годежните снимки. Много естесвено и беше направена косата , без претруфени прически , лек грим. Най-красивата рокля за мен беше на кумата , сестра и Пипа. Прекрасна просто.

# 1 108
Еми това, което нямах смелост аз да кажа, Василиса го каза.  Grinning

И за да не е точно спам, и аз честно казано не виждам Кейт да има загар.  Rolling Eyes
А вчера се замислих, защо майката е решила точно Катрин да спряга за принцеса, а не сестра й. И между другото, Пипа ли се казва тя, това ли е цялото й име?

# 1 109
По повод роклята на Катрин - някъде четох доста положителни изказвания от 2-ма световноизвестни дизайнери ( не помня точно кои бяха), че модната къща на Алекзандър Маккуин се е справила чудесно със задачата и роклята е отговаряла перфектно на мястото на събитието, а именно Уестминстърското абатство. Ако е била предназначена за някоя бляскава Холивудска сватба е щяла да бъде коренно различна. Така че, очевидно това че не е супер ефирна или неповторима, не я прави обикновена и безлична, както се четат много мнения в темата.
Самата Катрин и на мен не ми е първа красавица, но никой не очаква това от нея. Както вече казах и преди - сестра и ми е доста по-симпатична в лице.
Дъгичка - ФИЛИПА се казва сестричката, но явно е накратко Пипа

Общи условия

Активация на акаунт