Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 934
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Sofia
В интервюто след годежа беше опровергано това за снимките, каза че били на модел на Левис, а принц Уилям се засмя и каза нещо от сорта - Да де, аз бях модела на Левис  Laughing
Освен това предполагам всяка тинейджърка в Англия израстнала с принцовете е имала снимката им.

Пък тези от БТВ как са обяснили, че той постъпва в университета след нея? Да не са и казали звездите, че и той ще запише там  Laughing

# 1 126
Роклята на Катрин за вечерното парти е  бляскава, но това
пухено болерце, никак не ми допада! Rolling Eyes

# 1 127

Отзивите обаче за нея от колежа са за стрейт А, капитан на отбори, абе лидер отвсякъде.
Така ли? Значи това, което съм чела за тормоза в училище към нея не е било истина? Или пък е ставало в по-ранни години.

# 1 128
Зла Вещице, не е баш така за роклята, защото тази на Грейс Кели , която изровиха, и сега ми се вижда чудна,както и тоалетите й, за разлика от тези на Даяна ( не съм й фен на стила на обличане). Така че не е само времето...

3 дни- 3 дни, няма да й връзваме кусур:)

пп. за тормоз не знам, аз сега се разрових да чета, та за тормоз не видях да пише нещо. За галерия също. Прочетох , че след като се отказала от дрехите започнала да учи фотография при М.Тестино.

# 1 129
Не знам дали е било тормоз, но съучениците и в по-ранните години не я харесвали особено - оценявали я с 2 от 10 по красота май...нещо такова ми се върти в главата.

# 1 130
За Пипа говорят, че била прекалила с тен спрея и трябвало да го съобрази със сестра си. А за Кейт вече доста се коментира, че роклята не е прилягала добре, защото е отслабнала много.
Иначе, да, Кейт също се превръща в икона, скиците на роклята и са започнали от момента на появяването и. Даваха собственичката на булченски салон от Лондон, която каза, че до 2 дена тази рокля ще се продава в техния салон.

Ако трябва да сравнявам Даяна и Кейт, и аз съм на мнение, че Даяна с бялата си кожа, русата коса, с плахия поглед на кошута, с цялата си младост и невинност е много по-романтична булка.
Кейт излъчва самоувереност, тя не е девойка, а жена и го показва с начинът, по който върви, усмихва, целува Уилям, приветства тълпата. Тя е съвременната кралска булка, с нея започва ново начало, а именно бъдещ крал на Великобритания да се ожени за момиче от народа. Това не се било случвало от 350 години.

# 1 131
  • Пловдив
Грейс Кели се омъжва 1956 г, Даяна през 1981 година. Има разлика в годините, в модата и вкусовете.
Между другото на мен роклята на Даяна ми харесваше през 80-те и дори 90-те години. Днес вече ми изглежда смешна. Докато пак му дойде времето да се харесва. Както и миналия пост, така и сега искам да кажа , че всичко е преходно и на всяко нещо времето му минава и идва отново Simple Smile

# 1 132
  • Ænima/Albuquerque
Не знам дали е било тормоз, но съучениците и в по-ранните години не я харесвали особено - оценявали я с 2 от 10 по красота май...нещо такова ми се върти в главата.

Да не се бъркаш с Виктория Бекъм?
Защото, вчера попаднах на такава информация за нея.  Thinking

# 1 133
  • Пловдив
За Даяна четох , че 6 месеца е живяла с кралицата да се научи на кралски етикет. Освен това когато е започнала връзката си с Чарлз е била на 16 години ,а на 20 се е омъжила за 12 години по-възрастен от нея. Тя в началото мисля не е имала собствено мнение за нищо.Може би и затова на по-късен етап даде такъв сериозен отпор при спазване на кралските маниери. При Кейт хватката на кралицата е отслабнала, а и кралската фамилия си научи урока след психическия  натиск който упражниха над Даяна.

# 1 134
За Пипа говорят, че била прекалила с тен спрея и трябвало да го съобрази със сестра си.

И с поред мен беше попрекалила с тена, смятам, че не беше подходящ, но иначе момичето е много симпатично. Чудна осанка има  Heart Eyes

# 1 135
  • София
Но на Даяна е била оказана по-голяма чест, когато на сватбата и с Принц Чарлз е била провъзгласена за Нейно Кралско Височество Принцесата на Уелс, можело е да бъде и тя дукеса. Може заради благородния и произход и по майчина и бащина линия.

Това е така, но Даяна се е омъжила за Чарлс, Принца на Уелс и затова е станала Даяна, Принцеса на Уелс, докато Уилям не е принц на Уелс, то се използва за него и Хари нещо като фамилно име, а не е титла. Така че и сега Катрин е принцеса Уилям, но не е принцеса по собствено право. Предполагам, че когато Чарлс стане крал Уилям и Кейт ще станат принц и принцеса на Уелс. Между другото вчера са им дали още  титли - граф и графиня на нещо си и барон и лейди на друго.

# 1 136
За Даяна четох , че 6 месеца е живяла с кралицата да се научи на кралски етикет. Освен това когато е започнала връзката си с Чарлз е била на 16 години ,а на 20 се е омъжила за 12 години по-възрастен от нея.
Е, не, не. Не е започнала връзката си с него толкова млада. Тогава той е излизал със сестра и Сара, но нея не са я харесали, защото е имала и други връзки.
А ако може да се говори за връзка между тях, това е било няколко месеца преди годежа им. Абсолютно нагласено е било всичко.

# 1 137

Да не се бъркаш с Виктория Бекъм?
Защото, вчера попаднах на такава информация за нея.  Thinking

не, не мисля. После коментарът беше,че майката ( стюардесата) се взела в ръце и не знам какво е постигнала и как при външността на дъщерята, но в колежа вече Кейт и сестра и станали доста популярни - сестрите Мидълтън.

# 1 138
значи за роклята - колкото и да ви харесват такива с открити рамене и гръб, те НЕ СА ПО ПРОТОКОЛ
даже не знам за деколтето как са се смилили

# 1 139
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ооо, да, да! Даяна просто е била уникална с тази рокля, като превтасал козунак!

Предполагам, че си доста млада, щом имаш такова мнение. Просто модата тогава беше такава и роклята беше наистина много красива. За съжаление с течение на времето модата се изменя, вкусовете също и ретрото изглежда малко смешно. Но това не му омаловажава красотата, просто потвърждава думите "всяко нещо с времето си" Simple Smile След години и роклята на Кейт ще изглежда смешна за някои - родени години след сватбата и непомнещи старата мода Simple Smile

Името на Пипа е Филипа.

Когато роклята е класическа и елегантна, след време може да изглежда винтидж, но никога смешно. Напротив, такива рокли се копират десетилетия след това и винаги си остават красиви и стилни. Напр. роклята на Грейс Кели. Не случайно сравняват роклята на  Мидълтън с тази на Кели, а не с тази на Даяна, която е повлияна от модата, но не е елегантна. Всъщност роклята на младоженката много добре птразява самата й личност: Даяна е много млада, неоформена личност, която разви стила си и се превърна в модна икона години по- късно /ако Даяна се женеше на по- зряла възраст със сигурност щеше да е с нещо по- класическо и стилно/. Кейт Мидълтън вече има собствен стил, който е изчистен и консервативен.

Ако на някой му е интересно, тук може да разгледа купища благороднически сватбени рокли /отляво са на действащи, а отдясно на недействащи благородници/:

http://royal-brides-2.tripod.com/

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 10:49 от вселена

Общи условия

Активация на акаунт