Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 912
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 185
На мен най - много ми хареса баба Елизабет. С това сладко жълто закопава всички всеки път:). Грам не обичам жълто, на мен самата не ми отива, но на това бабе му стои великолепно Crazy
Половината дами не бяха спазили протокола - с рокли и поли над коляното и без чоропогащници, вкл. Викито. Но пък коментирате нейните обувки, а те половината бяха с подобен тип обувки.
Сестрата на булката и годеницата на Монаковския много ме впечатлиха, особенно второта - толкова финна, елегантна и нежна жена рядко може а видиш на живо, без "обработка" Simple Smile

# 1 186
  • София
Половината дами не бяха спазили протокола - с рокли и поли над коляното и без чоропогащници, вкл. Викито. Но пък коментирате нейните обувки, а те половината бяха с подобен тип обувки.

Да, имаше много платформи, но никоя като на Вики, ужасни ми се сториха обувките. Ако беше избрала една идея по-жизнерадостен цвят за роклята и по-красиви обувки (нека са с платформи, но не като на стриптизьорка) и щеше да е чудесна.

# 1 187
Бекъмова и на мен не ми хареса, много тъмен цвят, и едни такива сериозни с Бекъм... То май не съм я видяла усмихната нея досега, нито като Спайска даже. Laughing

Иначе не се интересувах от сватбата, но като гледах после клипчета - ами много ми хареса. Кейт и Уилям супер си подхождат, не знам но са много спокойни за цялото това напрежение, естествени, много им се кефя.  Simple Smile

Баба Елизабет и на мен ми хареса, голяма свежарка с това жълтичко. Mr. Green

# 1 188
# 1 189
Кейт си е момиче от народа отвсякъде - историята на семейството й е много вдъхновяваща. Бивши стюардеса и летищен диспечер, родителите й са добили три деца в рамките на 1982-1987, след което са започнали семеен бизнес, явно поради невъзможност да упражняват старите си професии. Ето това е тяхната компания. Развила се е изключително успешно и петнайсетина години по-късно стойността й се оценява на над 30 милиона паунда. Трите деца също са ангажирани в нея, а бъдещото й разширяване, казват, родителите мислели да поверят на Филипа, която има опит и във фамилната дейност, и като парти организатор към други фирми. Родителите са инвестирали не само в бизнеса, но и в качественото образование и възпитание на децата си. Тоест Катрин представлява една типична потомка на сбъдната американска мечта, само че в английски вариант. Нещо като другата ми любима принцеса, Летисия, която е бивш журналист. Само не знам как се отразява кралския живот на тези "обикновени" дами, защото историята показва, че почти всички те /от Грейс Кели насам/ рано или късно започват да страдат от депресии, разстройства и изобщо, не цъфтят щастливо.

Колкото до Виктория Бекъм, аз също съм разочарована. Принципно много ми харесва нейният стил и очаквах повече - изглежда добре сега като фигура, красиво бременна е, има до себе си някакъв нечовешки левент, а се почернила и намусила като скат на погребение. Както и да е, де, може да се чувства зле жената и хич да не й е до сватби и фотографи.

# 1 190
братовчедките на Уилям от страна на брата на Даяна - големи красавици са Спенсърови

женитбата на Елизабет Втора
аз харесвам тоя тип рокли , които седят като колосани:
Летисия и Филип
Виктория Шведска

# 1 191
интересно дали Уилям е трябвало да иска одобрение от кралицата за брака си

тук имаше доста шум около Виктория
даже май беше поставила ултиматум на баща си краля, че ако не позволи да се вземат с Даниел нямало да се омъжи

ама това - от пресата
дали е вярно?  newsm78

# 1 192
Може би поватярм въпроса, но не съм изчела всички 80 страници - Кейт девствена ли е? Защото от Даяна това се изискваше, а сега дали още съществува това изискване?

# 1 193
pina, едва ли . Все паке  е на 30, а с Уилям са заедно от 7г.

# 1 194
не е девствена , след Даяна отпаднаха две от трите основни изисквания - да е девствена , да е аристократка и да е протестантка ,
такива скандали бяха с Даяна и Сара Фергюсън  ,че и да не беше протестантка  нямаше да придирят толкова  Simple Smile

# 1 195
pina - нямам идея дали е имало такова изискване, но би било направо безумно - на 29 Shocked
все пак Даяна беше на 19 Laughing

# 1 196
Абе, има си и 29 годишни девствени, ама не е там работата. Щом не е била омъжена, би трябвало да е девствена. Това по кралската логика, не по моята лична  Simple Smile

# 1 197
  • На земята, която е всъщност звезда.
на мен Бекъмова не ми хареса - като от кройка на  Бурда е моделът ,от тия с едната звездичка , но и тя дизайнер се пише ,
плюс тъмен цвят , а те винаги се обличат със светли дрехи по офиц. събития ,
само шапката й е супер ..и е единствената , която се е надула като пуйка ....

Викито и на мен не ми се хареса. Аз и по принцип не съм й фен на нея. Пък и тя май зле го понася, щото нали доскоро беше най-личната модна икона в ЮКей, а сега Кейт я засенчва отвсякъде.

Мойте фаворитки от английските девойки са Кралицата и Камила. Представиха се достойно в моите очи Mr. Green Ако намеря други, ще си ги добавя в листа. Но това си е то добрата стара Англия.

Софи /но не Маринова, а на принц Едуард  Laughing/ също е много стилна, включена е сред най- добрите.
От друга страна там е сложена и принцеса Ана  Shocked, а Зара Филипс, която на мен ми харесва, е сред лошо облечените.

# 1 198
  • София

Онзи ден за загрявка гледах сватбата на Летисия и Фелипе (не съм я гледала преди) и за мен ритуалът там беше по-вълнуващ от вчера. Което не значи, че не ми е харесла сватбата вчера, де...напротив.

# 1 199
  • София
Колкото до Виктория Бекъм, аз също съм разочарована. Принципно много ми харесва нейният стил и очаквах повече - изглежда добре сега като фигура, красиво бременна е, има до себе си някакъв нечовешки левент, а се почернила и намусила като скат на погребение. Както и да е, де, може да се чувства зле жената и хич да не й е до сватби и фотографи.

Ама тя винаги се чувства зле явно. Голяма рядкост е да я видиш усмихната. Най-много леко да си извие ъгълчетата на устата нагоре като Мона Лиза. За мен жена, която не се усмихва, няма как да бъде красива.

Общи условия

Активация на акаунт