Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 893
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 530
Дават го в момента.

# 1 531
  • Paris, France

Не, не са тези. Тези са от колекцията на МкКуин, но не са нейните. Нейните са били по поръчка и едва ли ще ги пуснат преди сватбата и в масова продажба. Много ми е интересно да ги видя. Прочетох, че са с ток тип Луис, с пришити дантели като роклята, но не ги видях.

# 1 532
  • София
Nevena Virolan Права си. Във видеото от линка на Lana се вижда, че са различни.

# 1 533
  • На земята, която е всъщност звезда.
И тук са посочени същите:

http://www.hollywoodreporter.com/news/kate-middleton-wedding-shoes-mcqueen-183783

# 1 534
  • София
прекалено наблягат навсякъде на факта, че не е със синя кръв. За момента го казват в положителен аспект, дано с времето не вземе пък да пречи.
Всяко предаване: "ама тя не е royal, това е добре".
В крайна сметка е до човек, а не до royal или не-royal.

# 1 535
  • София
Не са тези - пише, че са подобни, тези могат да се купят, на Кейт са по поръчка, с дантела като на роклята.

Nevena Virolan Права си. Във видеото от линка на Lana се вижда, че са различни.
Е това повтарям и аз, вече няколко пъти.

Не, не са тези. Тези са от колекцията на МкКуин, но не са нейните. Нейните са били по поръчка и едва ли ще ги пуснат преди сватбата и в масова продажба. Много ми е интересно да ги видя. Прочетох, че са с ток тип Луис, с пришити дантели като роклята, но не ги видях.
Какъв е  този ток Луис? Нейният се вижда макар и за кратко на клипа.

# 1 536
 Ток Луис, определено не е такъв като този, който за момент се вижда на видеото .

# 1 537
ДОбре де, тя последно как се казва Кейт или Катрин? Защото на филма по СНН на дипломирането я нарекоха Катрин.

# 1 538
  • Варна
Катрин. Кейт е галено.

# 1 539
Катрин Елизабет Мидълтън. На галено Кейт, но вече само Катрин.  Grinning

# 1 540
  • София
ДОбре де, тя последно как се казва Кейт или Катрин? Защото на филма по СНН на дипломирането я нарекоха Катрин.
Кейт е съкратено от Катрин. След сватбата могат да я наричат с титлите и или Катрин, но е Кейт. Поне така пишеше в списъка със забраните след сватбата.

# 1 541
На мен това филмче ми е много нагласено, но пък е интересно.

# 1 542
 Реално погледнато Принц Чарлз има силни гении - от поколения наред ,
За какви силни гени говориш, добра жено. В Европа цялото благородство е рода, най малко втори братовчед. При такива силно преплетени роднински връзки е нелепо да се говори за силни гени. Ако беше така, генетиката и селекцията на породи щеше да е фасулска работа.
Добре, че се усетиха напоследък, та се прежалиха да се женят за хора с неблагороднически произход.

# 1 543
Кейт е съкратено от Катрин. След сватбата могат да я наричат с титлите и или Катрин, но е Кейт. Поне така пишеше в списъка със забраните след сватбата.

Абе и аз така си мислех, ама какво приказваха, че я прекръстват на Катрин и т.н. Явно не съм разбрала. Та дето ставал гаф с първите им букви така - вместо WK, става WC.

# 1 544
  • На земята, която е всъщност звезда.
Луис май не се отнася до тока, а до предната част на обувката. Нещо такова:

http://cgi.ebay.co.uk/SCHUH-LOIS-WOMENS-RED-PATENT-HIGH-HEELS-SH … 27870336200943770

Общи условия

Активация на акаунт