Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 888
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 575

Пипа ( Пиппа, по-скоро) на ит. жаргон означава чек..ия, с извинние  Blush Mr. Green
умираме от смях тука с тая Пип(п)а

Много несериозно, възмутена съм! Навява също на peep show. Олекнала история  Mr. Green

на Пипа с това име й олекна реномето в Италия, със сигурност  Mr. Green
Милата. аз за 2ри път виждам жена-бутилка  КК. Първата е моята систър ин лоу, същата перфектна пропорция. ех

# 1 576
Ботокса не е ли за бръчките, как в устните?
На мен 29 ми се струва зверски рано за ботокс, мамка му, ама знае ли човек..

То това не от възрастта се определя, а от очевидната необходимост. Ако си беше праснала по една инжекцийка, щеше да изглежда адски свежо Wink

Пипа ( Пиппа, по-скоро) на ит. жаргон означава чек..ия, с извинние  Blush Mr. Green
умираме от смях тука с тая Пип(п)а

Много несериозно, възмутена съм! Навява също на peep show. Олекнала история  Mr. Green

на Пипа с това име й олекна реномето в Италия, със сигурност  Mr. Green
Милата. аз за 2ри път виждам жена-бутилка  КК. Първата е моята систър ин лоу, същата перфектна пропорция. ех

Аха, и с тоя игрив пламък в окото. Направо й играе клепача  Joy

# 1 577
  • Paris, France
Ботокс в устните не се слага. Ботоксът не увеличава обем. Може да е сложила ботокс в дъвкача за стесняване на долната латерална част на лицето а може и за назо-лабиалните гънки (между нос и уста), които при нея са доста изразени. Няма възраст за ботокс. Много от колежките ми слагаха още от преди 25г и ме агитираха и мене. Виждала съм много жени с изкривена от ботокс уста при говор. И с месеци така говорят. Не твърдя със сигурност а само предполагам.

# 1 578
Невена, да не бъркаш нещо? От носа надолу е хиалуронова киселина, нагоре е ботоксът. Точно по причина за дъвчене и говорене.

# 1 579
  • Paris, France
Не, точно Ботокс имам предвид. Много от азиатските ми колежки хакаха из долната челюст за да я намалят защото лицето става трапецовидно. Но и англичанки го правеха за по-издължено лице. Верно, това преди 20 години но и до сега го слагат. Ей за това говоря:

http://drgenterblog.wordpress.com/2008/08/20/non-surgical-facial-enhancement/

От хиалурон смисъл няма или поне не виждам. Точно долната част на лицето (извън устни) не се нуждае от попълнители.

# 1 580
  • София
There was, however, no sign of romance between Harry and Pippa, despite the level of Internet speculation following Harry’s post-wedding comments that Pippa looked “beautiful.”

Развалиха ми кефа, няма да има клюки  Crazy

# 1 581
То не се знае след време какво може да стане.  Laughing

# 1 582
Не, точно Ботокс имам предвид. Много от азиатските ми колежки хакаха из долната челюст за да я намалят защото лицето става трапецовидно. Но и англичанки го правеха за по-издължено лице. Верно, това преди 20 години но и до сега го слагат. Ей за това говоря:

http://drgenterblog.wordpress.com/2008/08/20/non-surgical-facial-enhancement/

От хиалурон смисъл няма или поне не виждам. Точно долната част на лицето (извън устни) не се нуждае от попълнители.

За пръв път чувам, но щом казваш. А хиалурон се слага по цялата долна част на лицето, където има бръчка. Особено на извитите надолу ъгълчета на устните, както и на бръчките от двете страни на брадата. Но спираме, че не е по темата.

# 1 583
There was, however, no sign of romance between Harry and Pippa, despite the level of Internet speculation following Harry’s post-wedding comments that Pippa looked “beautiful.”

Развалиха ми кефа, няма да има клюки  Crazy

Аз пък не съм навита Хари да се даде на Пипата пък. Айде аман от Мидълтънови в кралския двор Mr. Green

# 1 584
  • Paris, France
Не ги виждам Хари и Пипата заедно. Те все пак не се срещат за пръв път и са прекарвали време заедно покрай Кейт и Принц Уилиам. А може като е видял на сватбата Пипа в елегантната рокля и гаджето си - рошава и бледнееща и нещо да е щщракнало в мозъка му.

Хиалуронът много бързо изфирясва а си е болезнено поставянето му. Има по-трайни пълнители. Помага само при бръчки но ако кожата е увиснала изглежда подпухнала. Най-добрата ми приятелка слагаше, но бързо мина на колаген и накрая собствени мазнини и съжали, че е хвърляла десетки хиляди годишно за хиалурон, който каза, че много боли.

# 1 585
.... за хиалурон, който каза, че много боли.

Упойка се слага зъболекарска и нищо не боли. За мазнини трябва скалпел да играе (липосукция). Който си прави и двете - да, най-добрия вариант. Но я ми кажи такива като Кейт от къде да си ги изсмучат тия тлъстини. Не че няма хич де, ама да се подлага на това без нужда.

Аз стискам всичките си палци за Хари нещо далеч по-добро от Пипката. Пък и той май не се е разбързал.

# 1 586
Тя на Хари изгората не ми изглежда нещо много по- добре от Пипката, ама  ще видим. Не го виждам женен скоро.

# 1 587
Той може да не се е разбързал, ама колко желаещи ще има за него, особено сега след приказната сватба на Уилям.
Като гледах сватбата много забавен ми беше един плакат, който се открои в тълпата "Marry me, Harry".  Laughing

# 1 588
  • Paris, France
Аз стискам всичките си палци за Хари нещо далеч по-добро от Пипката.

Аз стискам палци на Пипа за нещо по-добро от Хари  hahaha

Има си Кейт мазнини. То на лице не му трябват много. От вътрешната част на коленете или бедрата или долната част на корема теглят. Виждала съм и на по-слаби от нея да правят.

Ох, не знам. Много жени са ми казвали, че боли хиалурона. Не знам дали има упойка в спринцовката ама е гадно. Аз няколко пъти гледах и после не можех. Стават едни като пъпки от комар червени петна. Много от състудентките ми тичаха в обедната на Харли стрийт за Ботокс, но това много отдавна. Аз след това, което видях не бих си сложила никога. Ако увисна - скалпел, ако почнат бръчките - присадки на дерма и мас му е майката  Joy

# 1 589
  • София
Аз стискам всичките си палци за Хари нещо далеч по-добро от Пипката.

Аз стискам палци на Пипа за нещо по-добро от Хари  hahaha

по мои наблюдения точно такива като Хари, които са правили щуротии и т.н. се наживяват и са супер стабилни съпрузи и бащи, така че не се знае  Peace

Общи условия

Активация на акаунт