Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 883
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 560
И аз мисля, че тя е била в университета преди него.

# 1 561
и двете сестри изглеждат хитруши.
симпатични са ми , сватбата беше вълшебна, но не мога да се оттърва от мисълта за майката, която я е преместила в у-та, където е учил Уилиам... не разбрах дали е вярно, но се връзва с имиджа им на успешно катерещи се по социалната стълба ( четох вчера нещо за това:) Глициниите...
От първото училище се е преместила, защото е била обект на подигравки. И във второто така започнала, но майка й се намесила, завела я на грим и прическа и Кейт се върнала нов човек, станала популярна и харесвана. Това ми беше много интересен момент
А, за Ст. Андрюс казаха,ч е след като Уилям е обявил, че ще ходи там, женските кандидатствания нараснали с 40%  Joy

# 1 562
и двете сестри изглеждат хитруши.
симпатични са ми , сватбата беше вълшебна, но не мога да се оттърва от мисълта за майката, която я е преместила в у-та, където е учил Уилиам... не разбрах дали е вярно, но се връзва с имиджа им на успешно катерещи се по социалната стълба ( четох вчера нещо за това:) Глициниите...

е, чак толкова   newsm78 Как може да е знаела, че Уилям ще се влюби точно в нейната дъщеря. Можеше да не я забележи  newsm78

Уилям не постъпва ли 2001г, а Кейт е там от 2000г  newsm78

ох , като почнете да се почесвате ...  Grinning
майка ми го чула от бг коментатор и вчера ми го каза.
ако е вярно, защо да не е вярно всъщност, майката е помогнала на съдбата. няма лошо.

# 1 563
Nevena - това поне аз знам от приятели англичани.
10 c's - По принцип обществото предпочита да стане Уилям крал но пък ще стане голям скандал ако Чарлз абдикира.

# 1 564
  • София
за мен това е железен брак.

Тя никога няма да си тръгне от двореца, а той никога няма да направи грешките на родителите си т.е. дори и да попремине любовта, те ще са вечно заедно  Peace

# 1 565
  • Paris, France
аз си мисля, че Чарлз изобщо ще прескочи кралстването си в полза на сина си и ще си живее спокойни старини с Камила, сред китки и ловни дружинки

Не е възможно. Има си листа. Ако иска, той и сега може да абдикира, но няма да получава пари от листата. Затова и леля му Маргарет се отказала да се жени за разведен.

Реално погледнато Принц Чарлз има силни гении - от поколения наред ,
За какви силни гени говориш, добра жено. В Европа цялото благородство е рода, най малко втори братовчед. При такива силно преплетени роднински връзки е нелепо да се говори за силни гени. Ако беше така, генетиката и селекцията на породи щеше да е фасулска работа.
Добре, че се усетиха напоследък, та се прежалиха да се женят за хора с неблагороднически произход.

Доста ендогамни са, но не съвсем. Кралицата и мъжа и са бтатовчеди. Майка и и баща и не са и майка и също не е от кралския двор. Даяна не им близка роднина. Няма нищо лошо в ендогамията и на много места се практикува. В България има силно негативно отношение към близкородствените връзки.

# 1 566
За Пипа http://royalwedding.yahoo.com/blogs/pippa-middletons-party-role- … next-for-her-8462

На афтър партито, точно когато всички оклюмали, Пипа върнала купона към живот като ги завлякла на дансинга (Пипа шоу).

Въпреки тръгналите слухове за нея и Принц Хари, нямало никакъв знак за романс между тях. Тя си имала гадже...

Щяла да става все по-популярна и обсъждана. От компанията й, където работи, само се радвали, защото щял да се засили интересът към тях.

Трябваше също да забранят да й викат Пипа. Егати пипонското галено име - това от мен.

# 1 567

мисля, че момичето изглежда с (почти) желязна психика и е добра за работата.
да не забравяме, че не е няква хлапачка
изглежда също така че той е доста увлечен -  няколко пъти се изчервява и пр.
тя се държа брилянтно, с изкл на сцените, когато казваше обещанието пред свещеника и си кривеше непоносимо устата, не знам дали така говори, но говори с почти затворена уста извита надясно. не знам дали забеязахте. надявам се да е било ефект на притеснение и вълнение

Пипа ( Пиппа, по-скоро) на ит. жаргон означава чек..ия, с извинние  Blush Mr. Green
умираме от смях тука с тая Пип(п)а

Сестрата беше stunning ( ослепителна бих го превела аз, това към тези, к се чудиха как се превежда) също. Приличаше ми на бутилка на Кока Кола

# 1 568
На мен по време на клетвите ми се стори, че и двамата едвам се сдържаха да не се разсмеят. Тя повече.

# 1 569
  • Paris, France
Nevena - това поне аз знам от приятели англичани.
10 c's - По принцип обществото предпочита да стане Уилям крал но пък ще стане голям скандал ако Чарлз абдикира.

Е, то обществото може да си предпочита Дейв и Вик Бекъм ама не зависи от тях. Там който се ожени за католик, едно време за разведен, за незнам си какъв си е аут. Такъв е случая с принц и Принцеса Майкъл Кентски. Баща им не е престолонаследник заради брака си с нея. Децата са, защото са англикани.

тя се държа брилянтно, с изкл на сцените, когато казваше обещанието пред свещеника и си кривеше непоносимо устата, не знам дали така говори, но говори с почти затворена уста извита надясно. не знам дали забеязахте. надявам се да е било ефект на притеснение и вълнение

или ботокс  newsm78

# 1 570
sys sigurnost няма никакъв ботокс в устните й, Невена, тънки са като на Грета Гарбо.
Или се притесняваше, или беше пред разсмиване, или така си говори.

# 1 571
Така изглеждаше заради трапчинките й, струва ми се.
Гледала съм и други интервюта, говори си нормално.

# 1 572
  • София

мисля, че момичето изглежда с (почти) желязна психика и е добра за работата.
да не забравяме, че не е няква хлапачка
изглежда също така че той е доста увлечен -  няколко пъти се изчервява и пр.

и това е определящо за брак, който няма да се разтрогне  Peace Той е супер влюбен.

# 1 573

Пипа ( Пиппа, по-скоро) на ит. жаргон означава чек..ия, с извинние  Blush Mr. Green
умираме от смях тука с тая Пип(п)а

Много несериозно, възмутена съм! Навява също на peep show. Олекнала история  Mr. Green

П.С. Първо, ботокс не се слага в устните. Пък и тя има нужда в назолабиалните от него, а не в устните. Добре са й.

# 1 574
Ботокса не е ли за бръчките, как в устните?
На мен 29 ми се струва зверски рано за ботокс, мамка му, ама знае ли човек..

Общи условия

Активация на акаунт