Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 853
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 695
В този ред на мисли, вярвате ли в теорията, че смъртта и не е нещастен случай, интересно ми е.
На Даяна, имам предвид.
Определено вярвам, ЧЕ НЕ Е нещастен случай.
Някой ще каже - поредната конспирация, но...си мисля, че Елизабет едва ли би преглътнала току така коравия залък, който Лейди Ди им поднесе с връзката си с Доди. Още повече пък предвид тиражираната мълва, че е била и бременна....

Обаче едва ли ще се разбере...или ако се случи, ще е след...50 години, когато участниците в събитията вече ще са повечето в небитието.

# 1 696
Губейки  или печелейки повече, все някоя трябваше да се "прежали" да се омъжи за принца. Laughing

# 1 697
Още малко преди:

И сега:

За мен промяната и отслабването е в положителна посока!

# 1 698
  • София
missence,ако коментираш снощния СННски филм там представиха малко по различно нещата. И двамата са се тормозили не толкова от начина на живот по отношение на папараци и медии, а защото той не е бил сигурен, че е готов да се обвърже в него момент. Тя пък не е искала да продължава това половинчато положение, в което получава минусите на негова партньорка, без съответстващите охрана, статус и т.н.

Рокси, не беше от снощния филм. Поредица на TLC гледах. Там разговаряха с този техен приятел.
Според мен тя е драпала със зъби и нокти за тази си роля и не е искала да се примири, че недай си Боже след толкова годишна връзка може да се окаже с обикновена покана за кралската сватба на Уилям с някоя друга  Peace Важното е, че е успяла и дано за напред да е така  Peace

ето малко кралски красоти: http://www.krasivobg.com/2011/05/blog-post.html

# 1 699
на сутринта след сватбата:)
http://abreakingnews.com/newsimages/Royal-Wedding-Honeymoon-Prin … By-Helicopter.jpg
От там на хеликоптера са тайно място в УК където ще прекарат ( прекарват) уикенда:)

# 1 700
  • София
Има, Лени.
Няма нужда да жалиш британците.
Или младата херцогиня на Кеймбридж, бъдеща кралица.
Просто нейната роля не е да среже няколко ленти и да бъде снимана.

И аз мисля, че не е нещастен случай.
Смъртта на Даяна.

# 1 701
  • София
И какво значи, че нямат интимен момент, някой виждал ли е снимки след сватбата - къде са тези хора, какво правят... някой папарак хванал ли ги е някъде? Според мен имат далеч повече лично време от мен и вас взети заедно, да, голямата част сигурно е при закрити врати и бръшлян, но не им е зле, мисля си:)
Как можеш да имаш интимен момент, когато имаш денонощна охрана, разни хора постоянно ти щъкат из къщата, разполагат и разграфяват свободното ти време и тн? Виж само колко хора работещи в двореца или дружащи с принцовете и тн решават да напишат книга за тях, да се изцепят в някой таблоид. Тези хора не разполагат с живота си това е факт. дали им харесва могат само те да кажат. Всяка ситуация си има и плюсове, не го отричам, но такъв живот не би понесъл на всеки.

# 1 702
Пролетна, дай 2 снимки за сравнение?

Ми тя Смърфиетка ги е дала:

Ето я Катрин преди и сега:

Личи си промяната в посока по-аристократична осанка.

Честно казано, на първата снимка ми изглежда по-добре. На втората има някакво шизофренично излъчване.

# 1 703
...
 Там си и търпиш всичките досадни баби и дядовци, с които трябва да си мила и любезна. Ако не е съгласна с нещо във възпитанието на децата си, няма да може просто да каже искам да е така, ще трябва да се бори да го наложи. Колкото и да е силен даден човек, това е много изморително. Няма да работи, което на някои хора им се отразява зле.

Номера е да издържи и да дочака да застане на мястото на бабата и дядото и тогава да дирижира парада Laughing

# 1 704
  • Варна
Според мен са разменени надписите "преди" и "след".

# 1 705
И какво значи, че нямат интимен момент, някой виждал ли е снимки след сватбата - къде са тези хора, какво правят... някой папарак хванал ли ги е някъде? Според мен имат далеч повече лично време от мен и вас взети заедно, да, голямата част сигурно е при закрити врати и бръшлян, но не им е зле, мисля си:)
Как можеш да имаш интимен момент, когато имаш денонощна охрана, разни хора постоянно ти щъкат из къщата, разполагат и разграфяват свободното ти време и тн? Виж само колко хора работещи в двореца или дружащи с принцовете и тн решават да напишат книга за тях, да се изцепят в някой таблоид. Тези хора не разполагат с живота си това е факт. дали им харесва могат само те да кажат. Всяка ситуация си има и плюсове, не го отричам, но такъв живот не би понесъл на всеки.

е, на мен ще ми понесе, но майка ми не ме записа в правилното училище...  Grinning
Монархията според мен ще се крепи докато британците имат нужда от нея, като ПиАр.
Интересно ми е колко са инкасирали от трансмисии и т.н. покрай сватбата. Не спират просто всякакви медии. Според мен върнаха многократно инвестицията.

наистина са разменени!

# 1 706
И аз днес се опитах да гледам интервюто на Башир с Лейди Даяна. Замислих се за синовете й. На практика тези момчета остават с "мъчителите" на майка си след смъртта й. Трудно ми е да си представя какви чувства изпитват към "страната" на баща си, и какво усещане за идентичност имат. Доколкото разбирам, те са силно повлияни от майка си и тя е успяла да изгради в тях богат емоционален свят. Ако разбрах правилно, Даяна каза, че тя е била първата в Двора, която е имала депресия. Опитвам се да свържа булката с изкривената уста с цялата тази картина. Сама за себе си тя стои добре. Само за себе си тържеството беше перфектно. Но ако човек я сравни с ранимостта, дълбочината на Даяна (които са оставили отпечатък и върху Уилим), Кейт остава много суха и обикновена.
Някой по-напред в темата беше споменал, че е имало изказвания на приближени до Даяна в духа на това, че тя нямало да хареса Кейт. Може ли повече подробности?

# 1 707
Според мен са разменени надписите "преди" и "след".

Хахаха, не бях се сетила за това - може би си права.

# 1 708
  • На земята, която е всъщност звезда.
Позитиви и облаги има, проблемът е, че се свиква с тях и когато започнат да се приемат за ежедневие, негативите още повече дотежават. Напр. свикваш с това, че не се налага да готвиш след уморителен 8- часов работен ден, а започваш да забелязваш все повече това, че не можеш да се храниш където и когато поискаш. Ако Кейт се беше омъжила за някой обикновен граф или за някой от редовите внуци или племенници на кралицата, съм съгласна, че ще има повече позитиви, отколкото негативи.

# 1 709
Позитиви и облаги има, проблемът е, че се свиква с тях и когато започнат да се приемат за ежедневие, негативите още повече дотежават. Напр. свикваш с това, че не се налага да готвиш след уморителен 8- часов работен ден, а започваш да забелязваш все повече това, че не можеш да се храниш където и когато поискаш. Ако Кейт се беше омъжила за някой обикновен граф или за някой от редовите внуци или племенници на кралицата, съм съгласна, че ще има повече позитиви, отколкото негативи.

може би, не се бях замисляла над това.

дали са я прегледали за фертилност? спомням си, от книгата за Даяна, че едва ли не по протокол се прави такъв преглед

Общи условия

Активация на акаунт