Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 878
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 785
Мистър Бийн на сватбата:

# 1 786
Тя и моята специалност е аристократична, ама пусто, не в правилния университет. Пък съм набор на Хари, можеше да ми излезе късметът  Joy

# 1 787
Цялата рода ги "оправихме" Joy

hahaha hahaha hahaha hahahaТя - родата -  дали знае, че е  оправена колективно от бг-мамма? newsm78 И е вече без проблеми.....

Въй....Смърфиетке, добре,че си написала кой е това......Въобще нямаше да го позная.......

# 1 788
голям праз, че нито ден не е работила катрин  Wink. не виждам да примира от радост да се прави на ударничка многомашинничка. супер си е била девойката, специалността и е аристократична, майката и - перфектна в сметките, и с добрата семейна среда и финанси, какво повече да иска човек.

на даяна проблемът и е бил, че е била едностранно влюбената във връзката си/и макар и благородничка, от нестабилно семейство/, а чарлс се жени за нея под натиск от двора.

самата Даяна твърди, че до раждането на Хари, Чарлз я е обичал и тя го е усещала  Peace

ами ок, значи бездната между двамата е започнала да се отваря  след раждането на хари. нещо в което не вярвам, ама аз все едно в какво вярвам в случая.

# 1 789
Моята е по-аристократична Twisted Evil, а и Хари ми харесва. Всъщност и някой пооплешивял и разведен не бих върнала, ей, моят не е принц, пък с горепосочените добродетели, пак си го обичам. Mr. Green
На мен ми е любопитно сега за медения месец, ама те явно не го бързат... Simple Smile

# 1 790
  • София
Цялата рода ги "оправихме" Joy

hahaha hahaha hahaha hahahaТя - родата -  дали знае, че е  оправена колективно от бг-мамма? newsm78 И е вече без проблеми.....

Докато Катрин не пусне тема в СО за свекървите, кралиците и т.н., значи всичко е под контрол и няма какво да ги мислим  Joy!

# 1 791
Mr. Green каква е твоята  Crazy

[
Докато Катрин не пусне тема в СО за свекървите, кралиците и т.н., значи всичко е под контрол и няма какво да ги мислим  Joy!
ааа, на страната на катрин съм  Hug. мисля си дори, че направо за две страници ще и видим сметката на кралица елизабет/тя ли ще го играе свекървата Crazy, или камилата   Twisted Evil/

# 1 792
  • София
голям праз, че нито ден не е работила катрин  Wink. не виждам да примира от радост да се прави на ударничка многомашинничка. супер си е била девойката, специалността и е аристократична, майката и - перфектна в сметките, и с добрата семейна среда и финанси, какво повече да иска човек.

на даяна проблемът и е бил, че е била едностранно влюбената във връзката си/и макар и благородничка, от нестабилно семейство/, а чарлс се жени за нея под натиск от двора.

самата Даяна твърди, че до раждането на Хари, Чарлз я е обичал и тя го е усещала  Peace

ами ок, значи бездната между двамата е започнала да се отваря  след раждането на хари. нещо в което не вярвам, ама аз все едно в какво вярвам в случая.

разбира се, че може само да мислим дали е така, но тя го казва в интервю, когато вече са разделени, което ме навежда на мисълта, че е откровенна, макар че в същото интервю казва и нещо друго: "в този брак бяхме трима"  Rolling Eyes

# 1 793

Явно във висшето общество са малко назад с козметичните технологии.  На портретните снимки в едър план ясно си личи как Кейт Мидълтън не си е боядисала или отскубнала няколкото бели косъма в косата край челото.

а видях сума ти набръчкани лакти по тази сватба. Както и суха кожа на ръцете.

# 1 794
И тя, и аз, сме с филологии  Mr. Green
Аз дори предмет история на изкуството имах във втори курс  Mr. Green

# 1 795
  • София

Явно във висшето общество са малко назад с козметичните технологии.  На портретните снимки в едър план ясно си личи как Кейт Мидълтън не си е боядисала или отскубнала няколкото бели косъма в косата край челото.

И на мен ми се стори, че има няколко бели косъма.

# 1 796
И тя, и аз, сме с филологии  Mr. Green
Аз дори предмет история на изкуството имах във втори курс  Mr. Green
бягайте бързо за по един принц  Laughing

# 1 797
ааа, на страната на катрин съм  Hug. мисля си дори, че направо за две страници ще и видим сметката на кралица елизабет/тя ли ще го играе свекървата Crazy, или камилата   Twisted Evil/

Само за това я съжалявам Катрин - дали има друга булка с 2 свекърви.....и то какви свекърви.....От сой и от лъв нагоре........

Явно във висшето общество са малко назад с козметичните технологии.  На портретните снимки в едър план ясно си личи как Кейт Мидълтън не си е боядисала или отскубнала няколкото бели косъма в косата край челото.

Нямат пари хората сигурно........

Простете, включвам се безобразно късно в тази тема(ама аз в Клюкарника рядко влизам, сега влязох заради Батето), ама обсъдихте ли вече кога ще се появи бебето на Катрин и Уилям? Първото бебе на Грейс Кели и Рение се е появило 9м. и 4 дена след сватбата....А сега? Момче, момиче? Как ще се казва? Катрин да я поканим да стане бъдеща мама - отчетничка?

# 1 798
  • София
всъщност обувките, които показаха, че уж са приготвени за Кейт, не са ли на краката на Челси  newsm78

ето голяма снимка на Челси  newsm78 http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1382378/Royal-Weddi … Prince-Harry.html

# 1 799
Мисля да заложа на шведския.
а) кефи ме Скандинавието
б) там се женят за разведени, с деца, самотни майки, обикновени фитнес инструктори и прочие (справка: Виктория и норвежкия принц  Crazy)

P.S. А аз си мислех дали Катрин ще пуска тема за име в нашия форум за имена  Joy

Общи условия

Активация на акаунт