Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 842
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 935
Интересен, интересен, колко да е интересен!  Laughing

Имам усещането, че е правен по поръчка на кралския двор, за да ги представи в най-добрата им светлина, колко са зрели, мъдри и уравновесени още на 20 години....

# 1 936
Аз пък точно това очаквах от филма  Wink.

Много ми харесва втората рокля на Кейт, страшно нежна и красива в нея  Heart Eyes.

# 1 937
О, не е до възраст - познавам 18-годишни с бели косми, има и наследственост в това. На мен тази естественост по-скоро ми харесва. Все пак си мисля, че са си сиви косми. А белезите приличат на следи от шарка. http://img2.timeinc.net/people/i/2011/specials/royal-wedding/dre … n-tiara-1-435.jpg

Ето и за Летисия

Носът и на сватбата

и

Носът и сега

Определено мисля, че е поизменил малко траекторията.

На мен ми харесва Татяна Блатник - жената на гръцкия принц Николаос и принцеса на Гърция и Дания.

Тук снимка от сватбата и

Пак от сватбата

С рокля на Каролина Ерера

И на мене така ми се стори. Може и от светкавиците да е. Не вярвам да са я оставили с бели коси а и е много млада за такива. Понякога засъхнала пяна, лак за коса, гел или подобен продукт дава илюзия за бял или сивеещ косъм. Това е предимството на светлата или изсветлена коса - не си личи бялото в нея  hahaha.

По челото и се виждаха и дупки - нещо като белези от акне. Тях фон дьо тена би трябвало да ги покрие. Направо я съжалявам. По цял свят и обсъждат белезите и белите коси дето сигурно ги няма.

# 1 938
  • София
Летисия има операция  на носа, според официалното изявление от двореца, заради проблеми с дишането (или нещо такова), но си е пооправила и формата Simple Smile

Обувките на Кейт ги няма още...

# 1 939

Определено мисля, че е поизменил малко траекторията.
Joy едва ли носът,  пък бил той и на принцеса, има траектория.

# 1 940
Много блудкав филм,изобщо не ми хареса  Peace

# 1 941
Летисия има операция  на носа, според официалното изявление от двореца, заради проблеми с дишането (или нещо такова), но си е пооправила и формата Simple Smile

изглежда мн. разпространен този проблем след звездите  от Глория през Майкъл Джексън до тази Летисия всички имат проблеми с дишането:–)

Филмът трябваше да го покажат на малките за Лека нощ, деца. Rolling Eyes

# 1 942
  • Варна
Филмът беше супер комедия  Joy

# 1 943
Филмът беше супер комедия  Joy

Аз съм със смесени чувства .  Crazy

# 1 944

Чети в кавички и с чувство за хумор, все пак.
Освен това вече се доказа, че носът на принцесата е движещо се тяло  Simple Smile

Joy едва ли носът,  пък бил той и на принцеса, има траектория.

# 1 945
  • Пловдив
Ми то актьорът който играе Уилям изобщо не прилича не него , филмът явно е правен по поръчка на кралсктото семейство , блудкав е много ,оставя вкус на шербет в устата.

# 1 946
На мен като на почитател на романтичните филми си ми хареса.  Simple Smile
Но че е точно отражение на историята им, не е, а и няма и как. Има неща, които само те си знаят, така и трябва да е.

# 1 947
  • София
Ето една снимка, не, че се вижда нещо де - http://images.shoehunting.com/users/ShoeSmitten-32141-full.jpg
Сватбените обувки на Даяна

# 1 948
  • София
Определено на Кейт обувките са много по-хубави, както и роклята Simple Smile

# 1 949
  • София
Филмът беше супер тъп. нека си кажем истината. Дори тийн ром-коми имат повече качество от това. Пф...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт