Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 210
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 445
Не знам. Не аз съм измислила тези рестрикции с оглед сигурност. Просто обясних защо й го налагат.  Peace

# 2 446
  • София
Не знам. Не аз съм измислила тези рестрикции с оглед сигурност. Просто обясних защо й го налагат.  Peace

да, да ясно. И все пак в сравнение с облагите и начинът й на живот, не е кой знае какво. Няма да яде някои неща, няма да пуши публично, ще я научат да маха и да се държи кралски и готово  Peace

# 2 447
Ами аз имах предвид,че е лош пример да пуши и затова не биха и позволили.Все пак всичко така го изпипват по образа и,а едно пушене не е хич малко.
Ето по темата-
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-455703/Has-losing-W … Kate-smoking.html

# 2 448
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тук е дадено менюто от сватбения обяд и тук фигурират риби. Дали кралските особи само ще гледат как гостите похапват сьомга и няма да се изкушат? Thinking

http://www.theaustralian.com.au/news/breaking-news/buckingham-pa … ity-1226047305070

# 2 449
  • Costa Rica
http://www.makemyfamilytree.com/articles/princess_kate_middleton … nd_biography.html
Родословието на Кейт.
От мината на трона... не е зле Mr. Green

# 2 450
Все си мисля, че като става дума за забранени морски дарове се визират скариди, омари , октоподи и миди, а рибите са разрешени Thinking

# 2 451
Все си мисля, че като става дума за забранени морски дарове се визират скариди, омари , октоподи и миди, а рибите са разрешени Thinking
Да така е. Най-вече мидите се визират.

# 2 452
Не се поднасят само определени морски деликатеси (като стриди и някакви миди), риби и подобни си ядат. За стриите знам, че имали някакви токсини в тях и са много опасни действително. Затова и не се сервират в присъствие на кралското семейство. Омари, октоподи и скариди защо да не ядат?

# 2 453
Сега се сетих, че или за вечерята преди или за тази след сватбата бяха казали, че в менюто ще има раци ( crabs) и се зачудих как се връзва със забраната. Или си ги слагат на масата, а кралицата и сие не ги ядат  Thinking

# 2 454
  • София
Сега се сетих, че или за вечерята преди или за тази след сватбата бяха казали, че в менюто ще има раци ( crabs) и се зачудих как се връзва със забраната. Или си ги слагат на масата, а кралицата и сие не ги ядат  Thinking
Натравяния се получуват най- вече от миди. Сред познатите ми любители на миди в Европа не познавам нито един, който да не се е отровил поне веднъж. Проблеми се случват и със скаридите. Раците и някои други морски обитатели не представляват опасност. А и раците могат да са и речни.

# 2 455
  • Варна
Е те някакви по-различни ли са от нашите черноморски миди? Защото аз пък не познавам нито един, който да се е натровил от миди Confused

# 2 456
  • На земята, която е всъщност звезда.
В забрана номер 7 от кралския списък пише seafood, което по принцип включва и рибите. Thinking

# 2 457
В забрана номер 7 от кралския списък пише seafood, което по принцип включва и рибите. Thinking

Това ще да е след фукушимската авария. Да взема да го приложа и аз в моя списък  Mr. Green

# 2 458
  • София

хич даже, пък нека й е зле, че нямало да яде миди, да пуши и трябвало да научи протокола. Колко му е  Peace

# 2 459
  • София
Е те някакви по-различни ли са от нашите черноморски миди? Защото аз пък не познавам нито един, който да се е натровил от миди Confused
По- различни са. Ние си ядем един вид, не че и те са винаги читави, а в други страни има десетки видове ядливи миди. Да не говорим за стридите, които се ядат сурови и малко им трябва да не са пресни, от чист район, за да те отровят. То една лоша мида стига, за да повръщаш няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт