Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 151
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 550
Според мен Виктория има 10кг разлика на двете снимки и не е много точен пример за липосукция на лице.

# 2 551
  • София
Мисля си, че такива драстични промени в овала не се дължат само на отслабване.
Но за Катрин съм по-склонна да мисля, че е от отслабване все пак.

Е точно показаното от теб никак не е драстична промяна в овала, а си е чисто отслабване. Аз съм виждала и много по-големи разлики във формата на лицето след остслабване, включително в семейството ми - една моя братоведка се оказа, че имала скули на холивудска звезда, ама никой не го знаеше преди да свали близо 30 килограма (от дете все си беше пълничка). Аточно при Вики Бекъм не мисля, че има пластика точно за промяна на овала на лицето.

# 2 552
  • Русе/София
Мисля си, че такива драстични промени в овала не се дължат само на отслабване.
Но за Катрин съм по-склонна да мисля, че е от отслабване все пак.
[/quote]

точно това се получи при мен

# 2 553
И аз не виждам нещо странно. Има хора, които пълнеят на бузи.
Аз съм същата, като кача няколко килограма и веднага ми се пълнят бзите.
Колкото и да е изглеждала добре преди в тяло, сега определено е значително по-слаба и  това се е отразило и на лицето й.

# 2 554
еех пък вие- я си изкарайте старите албумчета да видите че с годините лицето на човек става по ъгловато няма я тази мекота на чертите и детски овал!А при отлабване почти винаги се отразява на лицето просто няма начин- при едни става по хубаво при други за съжаление доста изпито Peace

# 2 555
И аз подкрепям с две ръце мнението за годините и бузките  Peace. До към 25 си имах бузи и все ме мислеха за супер малка  Grinning, сега около 30-те съм супер изпита и няма помен от тях.

# 2 556
# 2 557
  • На земята, която е всъщност звезда.
мисля,че тук е мястото да попитам - когато предаваха сватбата на живо по БТВ,Петя Дикова спомена за някакви снимки на детегледачките на Уилям и Чарлз и невероятната им прилика с техните съпруги....Или не са ги дали,или аз съм изпуснала,но ще ми е интересно,ако някой ги намери,да ги покаже тук:)
Не си приличат много с Кейт, ама... Laughing

И по- добре.  Laughing

# 2 558
  • Варна
Да, просто по-младичка, по детски пухкава е на старите снимки, сега  вече е жена. При мен, за съжаление, първо отслабва лицето, околните забелязват веднага, въпреки че дупето докато мръдне...

# 2 559
Чета нещичко за сватбата и попаднах на това - http://www.facebook.com/pages/Pippa-Middleton-Ass-Appreciation-S … 471735513?sk=wall Laughing Laughing Laughing
Excuse me, ако е публикувано.

# 2 560
Претендентите за британската корона

http://en.wikipedia.org/wiki/Line_of_Succession_to_the_British_throne

# 2 561
Лейди Сара Чато - дъщеря на принцеса Маргарет

# 2 562
# 2 563
Лейди Луиз Уиндзор  Heart Eyes
дъщеричката на Едуард и Софи

# 2 564
  • София
аз пък мисля, че е абсолютно нормално да са пипнали доста неща по нея, не защото е грозна, а защото просто е нямала това аристократично излъчване, което е задължително за член на кралската фамилия. Тя няма и как да го има, след като не е израстнала в такава среда. Сега дали е с операции, леки корекции, диети и специално обучение е все тази (може би от всичко по малко), но е факт, че за няколко години от обикновено момичето, което незнае как да се държи пред камерите, как да слиза от кола и т.н. е превърната в перфектната принцеса. В последната година не се притеснява от папараците, даже специалисти твърдят, че се държи перфектно, има маниери на благородничка и фигура на бъдеща кралица.
С две думи е направена такава, каквато трябва да бъде, за да пример във всяко отношение  Peace
Реално погледнато, ако Уилям не беше израстнал в тези среди и от малък не е обучаван и той нямаше да има това излъчване и държание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт