Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 182
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 490

Вчера маникюр, днес зъби......Лелееееееее.......Да живее ПР-а.......

# 2 491
  • Канада
        Кралският канал   ... тук има клипове за сватбата   http://www.youtube.com/results?search_query=+Royal+channel&aq=f   

# 2 492
Мен ме изуми, че снимат какво има в чантичката й, като сте обсъждали пушенето й. Отвратително е това. И най-голямото богатство и известност на света не заслужават всички да те гледат под лупа. Утре ще снимат някой тампон че се вижда и ще се знае кога й е цикъла, егати.

# 2 493
ще се знае кога й е цикъла, егати.

Естествено.....Тук става въпрос за Наследникът......Не е шега тази работа.......

Направо се потрисам до какви дълбочини може да стигне нездравото любопитство на папараци и т.п.

# 2 494
# 2 495
  • Paris, France
Аз се чудя дали веднага ще имат дете или ще изчакат. Едно време, години след раждането на Уилиам и Хари, все повтаряха, че Принцеса Даяна е била идеалната млада съпруга и веднага е произвела наследник и резерва. "She quickly produced a hair and a spare". Henri VIII променил официалната религия и поизтрепал няколко жени за да може да се сдобие с наследник.

# 2 496
Това не е случайна прилика предполагам, а търсен ефект.

# 2 497
  • София
Аз се чудя дали веднага ще имат дете или ще изчакат. Едно време, години след раждането на Уилиам и Хари, все повтаряха, че Принцеса Даяна е била идеалната млада съпруга и веднага е произвела наследник и резерва. "She quickly produced a hair and a spare". Henri VIII променил официалната религия и поизтрепал няколко жени за да може да се сдобие с наследник.

за какво да чакат. Нейната основна задача е да ражда деца, колкото повече, толкова по-добре, а и тя не е на 19 като Даяна. Има 10-15  години максимум да роди 3-4-5 деца  Peace

Направо се потрисам до какви дълбочини може да стигне нездравото любопитство на папараци и т.п.

нали бяха снимали няколко пъти бикините й, когато се качва и слиза от кола и коментираха, че не знаела как да слиза от превозно средство по благороднически  Joy

# 2 498
  • София
Да, трудно е да слизаш по благороднически, когато под полата си имаш нахалник с фотоапарат.

# 2 499
  • 221B Baker Street
мисля,че тук е мястото да попитам - когато предаваха сватбата на живо по БТВ,Петя Дикова спомена за някакви снимки на детегледачките на Уилям и Чарлз и невероятната им прилика с техните съпруги....Или не са ги дали,или аз съм изпуснала,но ще ми е интересно,ако някой ги намери,да ги покаже тук:)

# 2 500
И аз мисля,че ще искат скоро да имат деца,все пак са на по 30 и имат дълга връзка,закъде да чакат.Дано скоро да съобщят някоя добра новина. Praynig

# 2 501
http://www.youtube.com/watch?v=9ze-n21Jc2g&NR=1 - процесията до Бъкингамския дворец. Накрая, след 2.30 мин. да видите лесно ли им е... да се качат на каляската.

мисля,че тук е мястото да попитам - когато предаваха сватбата на живо по БТВ,Петя Дикова спомена за някакви снимки на детегледачките на Уилям и Чарлз и невероятната им прилика с техните съпруги....Или не са ги дали,или аз съм изпуснала,но ще ми е интересно,ако някой ги намери,да ги покаже тук:)

За това ли става въпрос?

# 2 502
Не си приличат много с Кейт, ама... Laughing

# 2 503

Заповядай

# 2 504
  • Paris, France
Е, чакайте, де! На 28 са още. Средностатистическият англичанин на тези възраст все още не е родил дете. 4-5 деца едва ли ще имат ........... освен ако не са момичета първите 2-3, но даже и тогава.

Детегледачката на снимкате е Тиги, която май имаше връзка с баща им.

Общи условия

Активация на акаунт