Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 148
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Варна
Цитат
А на Камила кое и е аристократичното ?

при Камила е малко по-различно: тя е дъщеря на офицер от британската армия .
Да, тя е дъщеря на офицер, но първоначално не е била одобрена за съпруга на Чарлз, даже е смятана за много лош избор, така че не виждам кое му е различното при Камила .

# 2 581
Цитат

Кръвта! И тя е със синя кръв!  Peace

Четох изказвания на водещи пластични хирурзи относно Кейт и всичките единодушно са на мнение, че има такава намеса върху лицето й. Не говорят за тежки и големи пластични операциия , по-скоро за филъри и ботокс, и леки корекцийки тук там. Руски пластични хирурзи са на същото мнение. При нейното отслабване те казват, че със сигурност кожата се отпуска и се нуждае най-малко от тези филъри. А и косата й като че ли е попромемена - по-гъста и тежка ми изглежда. Горната устна със сигурносте е станала по-дебела. Ама май много се вглеждам. Не че й търся кусури, на мен много си ми харесва момичето и преди и сега.

# 2 582
При нейното отслабване кожата се отпуска Thinking Това е пълна глупост, тя е свалила 7-8 кг, не 30.

# 2 583
  • София
Тя и 30 да е свалила, ако не е ударно, пак нищо няма да и се отпусне.  Peace Чудно си е момето!

# 2 584
Да де, ама при ръст 178 тежи 53 кг. Та 7-8 килограма в този случай не са хич малко. А пък това го твърдят пластичните, не аз.  Peace

# 2 585
  • София
Цитат
при Камила е малко по-различно: тя е дъщеря на офицер от британската армия .
Да, тя е дъщеря на офицер, но първоначално не е била одобрена за съпруга на Чарлз, даже е смятана за много лош избор, така че не виждам кое му е различното при Камила .

различното е, че тя потеклото го има, но не е удобрена по други критерии, на които е отговаряла Даяна  Peace

този Хари  http://www.bliasak.bg/news/p3_11158_94.html  Joy Joy Joy

ха, финтираха папараците. Били са в дома си в Ангълси  Joy

http://www.bliasak.bg/news/p3_11163_0.html

# 2 586
  • Варна
Каква синя кръв, какво потекло има дъщеря на офицер, в последствие  търговец на вино ?
ами нормално да не е била Удобрена  Whistling

# 2 587
  • София
Да де, ама при ръст 178 тежи 53 кг. Та 7-8 килограма в този случай не са хич малко. А пък това го твърдят пластичните, не аз.  Peace
Тези 7-8 кг. отслабване представляват около 15% от теглото и /ако цифрите са вярни/. Аз за последните 4 месеца свалих над 20% от теглото си и нищо не увисна.  Mr. Green
Нищо лично към теб, ясно ми е че тиражират такива неща, но просто не са верни.

# 2 588
  • Varna
missence,
И аз съм съгласна със тебе за потеклото, ама не виждам никаква корекция да е направена на Ушатия например или на Камилчето. Само забележи Камилчето като върви на какво ти прилича, не искам да обиждам жИната, .....нещо не може да се прикрие . Там явно не са се старали да прикриват или да коригират. То така можем да спорим, незнам до кога де Wink

Аз си защитавам момичето от народа де.....нищо, че малко милионерче пада Wink

# 2 589

По майчина линия е баронеса.

А на Чарлз му е било забранено да се ожени за нея, защото не е била девствена. Това е било категорично изискване. Кралицата го оженила набързо за Даяна, за да отклони него и общественото внимание от скандала, понеже вече женената Камила Паркър-Боулс възобновила през 1979 г. любовните си контакти с Чарлз.

Камила като млада

Пак тя едно време

# 2 590
  • Варна

По майчина линия е баронеса.

Благодаря   bouquet
ето това не го знаех  Simple Smile

# 2 591
Ами това днес е най-обсъжданото в чуждестранните жълтини и аз докладвам!  Peace

# 2 592
  • Варна
Аз пък четох, че Камила не е искала брак с Чарз поради ограниченията, налагани от дворцовия етикет. Камила на младини си е била доста симпатична девойка. Палава при това Simple Smile

# 2 593
  • Варна
Да, определено на младини е била доста по-симпатична .

# 2 594
Моля  Wink

На Камила и Чарлз всъщност единственото хубаво им е тяхната уникална любов и привързаност.
Кажи-речи нямат подобни от последните 30-40 години.
Тя сега на старини може и да изглежда като ритната от кон в лицето, но пък винаги показва безупречен вкус за облеклото.
А, и му е кака на Чарлз с 1 година. Също както и Кейт е по-голяма от Уйлям с половин година. Както и третата най-обсъждана от сватбата - Вики Бекъм - също с 1 година по-голяма от Дейвид.

Благодаря   bouquet
ето това не го знаех  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт