Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 004
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
когато едно мнение не се покрива с вашето или казвате, че не сте съгласни с написаното, пишете какво мислите вие и давате някакви доводи, ако желаете ИЛИ просто подминавате мнение, а не го квалифицирате като глупости и т.н., защото всеки има право на различно мнение. Не знам дали в Англия е така, но в БГ това е признак на добро възпитание  Wink

п.с. извинявам се за лирическото отклонение. Моля да ме извините и за евентуални правописни или пунктуационни грешки Laughing Grinning

# 2 851
  • София
Хора, стига сте се дърляли за глупости.  Hug
Темата явно се изчерпа щом започнаха скандалите.

# 2 852
Тя темата се изчерпа много отдавна, още в първия ден, когато започнаха да се повтарят едни и същи въпроси и едни същи снимки през 2 стр., но на мен ми е интересна. Има какво да се прочете между многото спам.

# 2 853
  • София
Тя темата се изчерпа много отдавна, още в първия ден, когато започнаха да се повтарят едни и същи въпроси и едни същи снимки през 2 стр., но на мен ми е интересна. Има какво да се прочете между многото спам.

Peace и за мен много от постовете са интересни  Peace

# 2 854
  • Paris, France
Вярно е, че във Великобритания има много чужденци, особено в големите градове. За мене повечето англичани изглеждат много по-възрастни отколкото реално са. Не са само бръчките. Докато живеех там имах много хубава кожа, гъста лъскава коса почти до коленете и прекрасно тяло без стрии, сланини, целулит и подобни. Не съм имала крам за лице, не ходех специално на фитнес и ядях каквото си искам. Влажният и мек климат без горещини и минусови температури помага кожата да изглежда добре. Повечето англичани имат плоски лица, много подкожна мазнина, дълги тела и къси крайници. Най-дългата част на лицето им е средната. Колкото по на север отива човек, толкова са по-блудкави, особено мъжете. Не случайно красивите англичанки рипат по кипърци, араби и африканци. Повечето красиви английски мъже имат чужда кръв и никак не приличат на обикновения човек там. Богатите са определено много по-високи, по-красиви и по-атлетични от останалите.

Хубавото е, че поне са чисти и направени. Тези, които могат да си го позволят а и много от тези, които не могат, ползуват услугите на естетичен хирург. Имах състудентки с по 15-20 000 лири дългове и им оставаха 2-3 години докато завършат. Имах и състудентка на 25, която си направи пълен лифтиг на лицето. Не зная как е изглеждала преди това, но ми се струва много драстично. Последно я бяха направили в лицето като Шер, като и бяха надули устата, попълнили скулите с импланти, отворили очите и повдигнали веждите. Всъщност повечето ми състудентки само за това говореха, няма лошо в което.

Не смятам, че пушат повече от българите или французите.

# 2 855
Някои каза, че англичанките просто се състаряват по- бързо и е прав, жените на възрастнад 30 масова  имат по- изхабена и някак си изпръхнала кожа.

А стига вече!Изчетох ви глупостите от първа страница още за англичаните, но ми преля.Как може да коментирате хора които не сте виждали никога. ooooh!
  Не, англичните не се състаряват по-бързо, нито са по-грозни от българите.И с гаранция са много по-подържани от нас!Дори се твърди, че заради влажният въздух лицата ми се състаряват по-бавно.Стига с тези да не казвам какви  констатации, смешни сте.
 Както да кажа, че е модерно да се пуши тук, да.Това пак беше пореден бисер в темата......
 И на мен Кейт не ми харесва като не е с професионален грим.Но има прекрасни английски жени и девойки, много по-красиви от доста българки.Просто ние от малки сме си научени, че сме най-красивите и най-работните.И за съжаление си го вярваме.
Това, че най-красивите жени са българки и аз си мислех, че си е наша сентенция за вдигане на самочувствие, но не......от хора от две различни националностти, я чух тази мисъл и бях така Shocked, защото винаги съм го смятала за наша си измислица, но чужденците наистина така мислят. Единият дори си хваща само бггаджета , а в неговата страна, това не е лесно, предвид ограниченият избор Joy

# 2 856
От англичаните сме по- красиви, никой не може да ме убеди в обратното. Върху тях поне имам доста наблюдения.

# 2 857
  • София
От англичаните сме по- красиви, никой не може да ме убеди в обратното. Върху тях поне имам доста наблюдения.

spam2
Да кажа и аз от лични наблюдения: и от немците сме по-красиви (изключвам смесените бракове в Германия, з-то съм виждала безумно красиви германки от смесени бракове)  Peace

# 2 858
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Колкото по на север отива човек, толкова са по-блудкави, особено мъжете.
Това твърдение е абсолютна смешка. Никъде не съм виждала повече страхотно привлекателни мъже, отколкото в Шотландия. А тя е най-северната част от Острова все пак Mr. Green

# 2 859
  • Paris, France

Ох, красотата е относително понятие. Възприятията за красота са много различни за всеки човек. Аз не намирам англичаните за красиви но това не значи, че всички ги намират за грозни. Мъжът ми намира българските мъже за непривлекателни общо ввзето, но това не значи, че наистина са такива. Това лято срещнахме в София един млад чужденец, който се чудеше как от тези български ниски, според него, дълго- и остроноси мъже, които след 40г показват коремчета и олисяли глави, се пръкват тези перманентно гримирани, издокарани, слаби и стройни жени. Ми, така мисли човека.

Българката е привлекателна за повечето западноевропейци в началото, защото е по-пищна и театрална, дори и да не блести с красота. Жени, изглеждащи по този начин те си имат, но повечето могат да ги зяпат само по таблоидите.

# 2 860
  • Луната ни пази
Колкото по на север отива човек, толкова са по-блудкави, особено мъжете.
Това твърдение е абсолютна смешка. Никъде не съм виждала повече страхотно привлекателни мъже, отколкото в Шотландия. А тя е най-северната част от Острова все пак Mr. Green
Ето пак, вместо да кажеш просто, че според теб привлекателни са шотландците, определи твърдението на Невена, като абсолютна смешка. Е, пък.... малко мяра.

# 2 861
  • София
хайде започнаха и слуховете за сватба на Хари  Joy

http://de.royalwedding.yahoo.com/blogs/wird-playboy-prinz-harry- … r-haube-sein-9062

# 2 862
Аз лично не симпатизирам на монархията като форма на власт в 21 век. Както е известно английската монархия се нарича "декоративна монархия". Нека има шоу,но чак пък "кралска сватба". Дори и след 40 г. да стане крал,има ли значение- пак ще си има годишна надница и ще е генерал и труженик на благотворителността.
Между другото- Катрин била пепеляшка?! Колко се е трудила горката,че са я взели от пепелта,та директно на коня(Уилям) Тзтзтз

Всичко е една суета и маркетинг
Outta Joint

# 2 863
В Англия съм виждала много красиви англичанки. Харесват ми жени със светла кожа, високи и с интересни черти. Например арабските принцеси, за които говорихме колко са красиви - това отразява нашата идея за красота, българите обичат по-ориенталска хубост. В днешно време красотата не е и само антропология. Само антропологичните белези не са определящи за красиво. Но това е др. тема:) Спрете да се джавката и спрете да обиждате хора, само защото не приличат на това, което вие и вашия регион  сте приели за красиво.

# 2 864
Да си направим нова тема-Кралски меден месец Grinning
Залаганията може да почнат например-какъв цвят ще е спалното бельо първата вечер?

Общи условия

Активация на акаунт