Януарчета 2008 (тема 125)

• 77 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Canada, ON
За много години мили мами и пораснали дечица!

Да са ни живи и здрави, послушни и обичливи четири годишните палавници!

Не съм влизала от мнооого време в темата ни, но трябва да споделя, че на 17-ти Джулия стана кака на бебе Бела. Вече сме си вкъщи. Джулия много иска да помага и... понякога се справя успешно Simple Smile. Сега покрай кърмения разни предполагам ще имам време за форумстване. Надявам се всички сте добре. Ще помоля някой да ми изпрати паролата ни, щото... въобще не си я спомням. Може да кача някоя актуална снимка, а искам и да погледам колко са порасли нашите 4-годишни слънчица.

# 421
  • до една звездичка
Честита втора рожба, мамо Мечка! Hug
Да е жива, здрава и много, много да ви радва.

# 422
  • София
Честита втора рожба, мама Мечка!   bouquet  Hug   bouquet
Много кротко и послушно бебе да е. Да расте жива, здрава и щастлива!!!!
Каката много да помага и за напред.  Peace

# 423
Мама Мечка, добре дошла на втората ви принцеса!Да ви е жива и здрава, много да ви радва!
Честито и на рождениците , порасналите ни дечица. Hug

# 424
Мама Мечка, честита втора дъщеричка! Здрава и много щастлива да е! Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 10:28 от Зимна приказка ♥

# 425
Мама Мечка, и от мен поздравления и тук, във форума! Много, ама много се радваме за вас!

Честит рожден ден на всички януарчета (по генерално поздравление от това няма)  Grinning

И ние по реда си празнувахме рожден ден, но Гого покани само момичета, дори няколко каки. Беше много щастлив. Като стане на 12 години пак ще иска на рождения ден да са приятелките на кака, която тогава ще е на 17 ....

И аз обещавам да се явявам по често!

# 426
  • до една звездичка
Ооооооо, Гаде! Добре завърнала се! Hug

# 427
Ох, страхотни неща виждам днес с влизането си Grinning

Мече, добре дошла на Бела!Да е орисана със здраве и късмет! Hug Heart Eyes
Името чудно, и аз като Зимна( Heart Eyes) имам сантимент съм имената с "Б"!

Имам сантимент и към канадките!Невенска, Мече, Вале, моля ви, появявайте се по-често! Hug

# 428
Едно голямо Честито,  Мамо Мечка! Чакахме да се случи това щастливо събитие -) Нека Бела да  ви е жива и здрава и много да ви радва!

Стелт-чето също ни изненада приятно. Честито и на теб!

# 429
Мама мечка, честита ви втора рожба  bouquet Да ви е жива и здрава малка принцеса Бела и много послушна, а кака Джулия много да ти помага Hug
stelt, честито второ съкровище и на теб  bouquet

Хайде да си направим албум братчета и сестричета заедно Grinning

# 430
Честито и от мен на всички януарчета, които не съм поздравила, а вече са отпразнували рождените си дни!!!
Честито на всички, чиито семейства са се увеличили! Да са им живи и здрави новите попълнения!

# 431
  • София
Мече, честита ти втора щерка! Да ти е жива и здрава малката Бела! Да порастне умна, красива, обичана и късметлийка! Много усмивки и радост да носи на всички около себе си! А кака Джулия да й е най-вярна дружка и много да помага на мама!    bouquet Hug Heart Eyes
Честит рожден ден на Ачо, Никол и Никола!!! Бъдете живи, здрави, усмихнати и щастливи! Много подаръци и весели изненади днес!  newsm59  party023 Gift Tada

# 432
Мама Мечка, честито бебче...  Heart Eyes   Да е здраво, усмихнато бебе и да не те тормози много...  Laughing

# 433
Snimki ot nashia rojden den ..... http://www.flickr.com/photos/41479588@N02/sets/72157628888383123/show/

Ei, golemi banditi sa tezi 4etirigodishnite ....

# 434
Добре дошли на Канадките Hug Навяха спомени от моментите на бременността ни . Hug
Вале, Невенска, много  пораснали , красиви деца!
Честито на януарчетата празнуващи днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт