Януарчета 2008 (тема 125)

• 77 186
  • 742
  •   1
Отговори
# 435

Няколко снимчици от РД на Миши Simple Smile

Мама Мечка, честита втора принцеса Simple Smile Здрава и послушна да е   bouquet

# 436
  • София
Здравейте от нас с Андреа!

Минавам да ви поздравя, ако все още не сте ни забравили  Embarassed Ние не сме  Naughty

Честно казано живота в един момент те вкарва в един коловоз и ти го следваш без да имаш възможност да се отклониш встрани, дори понякога и въздух не можеш да си поемеш. Нека това не ви прозвучи като оправдание  Simple Smile
Вие си оставате много скъпи за мен, както и момента на бременността и раждането  Hug

Изпращаме ви много целувки на вас и малките Януарчета, е вече не чак толкова малки  Wink

# 437
Здравейте,
много ми е приятно да видя такова хубаво появяване на майките в странство Hug
Честито на Мама Мечка за прекрасната Бела  bouquet
Гад Чевръста Гого е супер с каките, аз си мислех, че само Александър предпочита по - големите какички, но явно януарските мъже имат специален афинитет!

Мари, гледах снимките на Даная станала е прекрасна сладурка!
Въобще децата са много лъчезарни и сладки, и на тази възраст са ми още по-интересни.

Пожелавам Ви приятен ден, и се надявам по често да се виждаме във форумчето ни!

# 438
Здравейте отново.
Само едно мога да кажа със сигурност  - всички сме вече много заети и във форума се усеща една пустота .... за което всички имаме принос.

Гого преди месец си разби устата на ледената пързалка, падна директно на зъбите си ... кръв, рев, едното предно зъбче посивя, но по-лошото е, че вече не иска да стъпи на леда. Водим го всеки път като ходим с каката, но само при вида на леда се хваща за устата и е дотам .... Съвет?

Относно играчките, той е фен на влакове. Може да построи линии от всичко. Много му работи фантазията в тази насока.

И аз сега като нямам Фейсбук как да поразгледам малко снимки?

# 439
Много красиви дечица видях на снимките  Heart Eyes!

Супер е че темичката ни се съживи и много мами писаха!

Гадче, а на вас какво ви казаха за посивялото зъбче? Защото при нас малката общо 3 пъти за 2 седмици си падна на предните зъби и сега и двата са посивели. Отначало много я болеше, но сега не изпитва дискомфорт. Водихме я на стоматолог, който каза че за сега нищо не може да се направи. Само ако се появят оплаквания пак да я заведем и тогава ще реши как да процедира.

Иначе Никол е добре, само дето е станала болезнено ревнива към мен. Баща си не го ревнува, но аз само да гушна Кати или да я нарека с нежна дума и на нея и се пълнят очите със сълзи. До преди известно време нямаше такъв проблем, но сега с порастването на малката и стана страшно.

# 440
Никитке, и в нас голяма ревност се появи...От Пресил към Дарена, нещо страшно е, може би и защото в началото нямаше и аз не си давах сметка, че когато поотраснат и през това трябва да минем.
Сега някак ще се справим, въпросът е това да не остане за цял живот, все да се съревновават и мерят...
Пфу, голям зор туй родителство, бе ooooh!

# 441
Мойта голямата щерка си счупи предното зъбче на 1 годинка и то си остана така сивичко (без нерв, затова си променя цвета, може и да порозовее напр.) докато се смени с постоянно. Бяха ни казали първата година да внимаваме, ако вдигне температура, да не е от зъбчето.

Гаде, не го водете известно време на кънки и пак ще поиска. Ние на кънки още не сме я качвали, макар че много иска, обува кънките на кака си и батко си и иска да ходи с тях  Rolling Eyes Но при нас си е инвестиция Money да купим хубави кънки, които след 3 месеца ще са й малки, така че - от догодина, живот и здраве, като достигне номер 31, който вече имаме от кака. Сега е на 28-29 номер. Голямо крачище Laughing

# 442
Nikitali, за зъбчето дори не съм го водила на стоматолог, защото изчетох много из нета, че е често срещано и щом не причинява дискомфорт не е страшно, стига венеца да не е променил цвета си, което е случая с Гого. Дори казват, че 6 м до година след падането може да си върне цвета обратно.

Зимна, мерси за съвета, аз мислех същото, да продължавам да го водя с нас и той да гледа само докато сам прояви интерес да дойде на леда.

Фил, да съгласна съм за родителството, едно от най-неприятните физически усещания е да станеш нощем до тоалетната и да стъпиш на влакче .... не се притеснявай, още малко и ще станат тийнейджъри, тогава вече ще е ад!

Приятен ден на всички, отивам да се стягам за работа.

# 443
  • Canada, ON
Благодаря ви за честитките и пожеланията за моята малка бебка-принцеска!

Валя, едно положително нещо произтече от вашата неприятна случка с падането: Джулия склони да й сложим решетка. До сега все се дърпаше. Прочетох й какво си писала за Гого и нещо се стресна. Снощи спешно ходихме за решетка, щото днес по график е на пързалката. Та в тази връзка - Гого без решетка ли беше когато падна?

Зимна приказка
, тук продават едни кънки дето се разтягат (демек сменят си размера) и така могат да се носят няколко сезона. Предполагам и в БГ ще има. Не знам обаче колко са качествени. Джулия има малък крак и за нея нямаше от разтегателните, та сега е с обикновени.

Някой ден ще ви напиша ние пък какви проблеми имаме с Джулия и нейното социализиране... ама да не е всичко наведнъж Simple Smile

# 444
Мече, и тук ги има разтегателните, но аз не ги харесвам, защото центърът на тежестта им не е точно където трябва (заради разтягането) и не могат да се правят разни по-така завъртания и приклякания Simple Smile
Какви са тези решетки? Мойте карат само с каски (след едно комоцио преди години, защото първоначално спестих каските Embarassed). От тогава в нас имаме цял шкаф с каски - за колело, за кънки и за ски - по 3-4 от всеки вид, нали се сещате колко място заемат  Laughing

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 17:35 от Зимна приказка ♥

# 445
  • Canada, ON
Зимна приказка ♥ , ето тези решетки имам предвид. Тук повечето начинаещи деца ги ползват. Джулия не искаше даже да пробва такава каска, но вчера размисли и тази вечер ще е с решетката, освен ако пак не размисли... Благодаря за разяснението за разтегателните кънки. Аз нищо не разбирам от тези неща, а Джулия ще трябва да се учи, щото тук всеки го прави (плъзгането, както тя се изразява).

# 446
  • София
Леле наша Ева ревнуваше от раждането на Жоро и до сега продължава ... в чудо съм се видяла с тази ревност  ooooh! До преди 40 мин. рева, защото чула как по-телефона съм казала на майка ми, че Жоро е чуствителен, а за нея никога не съм го била казвала. Жоро за сега е склонен всичко да и дава само и само мир да има. Май по-големите ревнуват повече, все пак известно време са живели без конкуренция.
Зимна, я обясни какви каски си взела за кънки, не се бях замисляла за това. Аз тази година ще водя каката за първи път (покрай рождените дни, не успяхме до сега).
Аз имам от старите руски и чешки кънки, но преди 6-7 години си взех разтегателни ролери (35-39 номер), от този тип

на които релсата се сменя и стават и за лед.
Точно се чудех на кои от двата вида да се метна след 15-на години непрактикуване на този спорт и смятах, че вторите са по-модни, но след обяснението за центъра на тежестта май ще си обуя старите. Не че имам намерение да правя врътки и приклякания  Mr. Green

Като се замисля май наистина трябва и каска за ски. Аз от падане на ски изкарах комоцио, а Ева заминава след 2 седмици на поредното ски училище.

# 447
Мда, Мече, абсолютно права си, че беше без решетки ... За сметка на това днес добре се е позабавлявал в басейна, като няма да са зимни кънки, ще е плуване.
Цитат
Не че имам намерение да правя врътки и приклякания  Mr. Green
Миа, и аз нямам немерение повече да правя врътки и приклякания, че всеки път като правя и се оказвам бременна  Crazy Стига толку ....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНА, ДАНИЕЛ И КАТРИН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
Чакаме си почерпките  Party

# 448
Мече, тук не съм виждала такива решетки. Всъщност, децата, които тренират хокей носят, така че сигурно има, но не съм търсила целенасочено.

МИА, нашите каски са такива http://www.boardblasters.com/751.html Продават се в магазините на ROCES. За начинаещи е важно да са с каски, че много се пада в началото. За ски е обратното - може да се учат и без каски, но като започнат да спускат пистите - обезателно! И не толкова, че ще падат, ами има много невнимателни скиори, които просто не забелязват децата Confused
За мятането на кънки след 15-тина години не се притеснявай. И аз го направих и за 10 минути си възстанових всички умения, то е като с колелото, не се забравя Peace Не знам къде ще ходите, но да знаете, че ледът става за каране само на Славия и Зимния дворец. Разните открити пързалки Ариана, Мол и прочее са много измислени - изорани и на бабунки Crazy

Честито на днешните рожденици! Hug

Пост скриптум - ако се чудите, защо съм толкУ активна във форума тези дни, то е защото малката пак е болна и сме си в къщи Crossing Arms

# 449
  • София
Ех....споминих си старите времена колко много писахме, споделяхме....Права е Валя, една пустота....но времето минава, децата порастват и като те грабне ежедневието. А и аз като Фил - голям зор това родителство.  ooooh!
В работата не остава много време, в къщи нямаме нет заради децата. Те не, че и сега стават от компютрите но поне по-бързо им омръзват едни и същи игри та и с друго да се занимават (като гледане на ТВ  Whistling). От едното място, на другото, играчките само ги пренареждам от време на време. И заради едно такова пренареждане сега съм с болен кръст.  Crossing Arms
Иначе няма какво толкова да се похвалим. единия на училище, другия на градина. Косето в началото много мрънкаше но сега приема някак с примирение ходенето на градина. Сутрин е тъжен, вечер доволен. Той е много кротък и спокоен. Докато батко му, фурия просто.  Crazy А колко забележки има в училище, просто не е истина. Снощи даже правихме сладки..за наказание.  Shocked Изобщо малкия расте и оправя сам щото от батко му ред не остава за него.  Embarassed
Радвам се, че се по насъбрахме пак да си "поприказваме"  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт