Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 330
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Снежка Hug
Дари,благодаря в(за видеото  bouquet
 Абе хубаво си ни е момичето и лъчезарно

# 436
Момичета , моля да ме извините за този спам , но няма да позволя тази персона да отрови и развали темата с безумията си ! Част от пишещите тук , знаят за какво говоря !

Още веднъж , се извинявам на всички !  bouquet

Не я знам коя е въпросната, но ще бъде интересно да ни просветлиш  Peace

Бех всъщност не се променя, свързвайки се с Нихал, той просто се съгласява с всичко, в стремежа си да се хареса на чичо и защото му е все едно

newsm10

Права си ,че Бех няма как да се промени.
Аз писах ,че с Нихал  е различен
Обича я .

Може би трябва да направим анкета кое е по-добре?
Да си разлюбена от плейбой
Да си женена за плейбой
Да не си била с плейбой
Незнам защо се опитваш да убедиш хората в това, обичал та обичал Нихал #Crazy нека всеки сам си направи изводите за себе си. За мен пък до последно обича Бих и това че я отблъсква е защото не иска да наранява семейството си

# 437
ivana27 ,хайде да не започваме пак За мен до последно той обичаше себе си,после всичко и всички останали

# 438
ivana27 ,хайде да не започваме пак За мен до последно той обичаше себе си,после всичко и всички останали
Напълно съм съгласна

# 439
За едно е права , обаче , Силвиа - Мария - математиката не ми е силната страна ! Peace
То било 87 гласа ( вече са 93 ) , а не процента !  ooooh!

# 440
Дълго време не влизах в темата,но сега съм тук и виждам,че нищо не се е променило - караници,и само караници.  ooooh! Темата е за филма Забраненият плод,а толкова малко се говори за него,само лични нападки и спорове! newsm78
Уж всички обичате темата и искате да сте тук,а никой не полага усилия да спре тези караници и да не заключват темата!

# 441
[quote author=silvia_maria link=topic=580435.msg18567815#msg18567815 date=1304253886

Права си ,че Бех няма как да се промени.
Аз писах ,че с Нихал  е различен
Обича я .

....................................................................

Незнам защо се опитваш да убедиш хората в това, обичал та обичал Нихал #Crazy нека всеки сам си направи изводите за себе си. За мен пък до последно обича Бих и това че я отблъсква е защото не иска да наранява семейството си

Не си разбрала смисъла на написаното.
Бехлюл е бил  влюбен във всичките си бивши,но с Нихал е различен/не се държи като плейбой/,
защото я обича цял живот като сестра.
Спора за това ,че Бех не обича Бих е приключил/беше влюбен ,но я разлюби вече/
Спорът ще бъде/ след време/ дали Бех ще се влюби в Нихал/това ,че  я обича го знаем/

емилка- Бех се даде на Нихал /дори и заради братска обич да е..... е Голяма саможертва от обич

# 442
Процентите говорят  Grinning. Има много момичета, които четат, но не пишат - именно защото не искат да влизат в излишни конфронтации. Прекалено е агресивен тона, а понякога даже е като на война Laughing
cookie_ , не си права. Много хора се опитват да спазват добрия тон. За някои, то не е нужно много, пускат бомба и изчезват... а после след тях остават трупове Laughing

Спора Б и Б няма да приключи до края на сериала Grinning

Спора за Б и Н - видя се какво мислят хората.

Може подобна анкета да се пусне и към края на филма - след дългоочаквания секс, да видим дали хората имат друга нагласа вече:)

# 443
Силвия-мария ,той преди това се даде и на други но не видях да е било саможертва,а чувам ,че друга е жертвата.Ще гледаме,ще видим и ще коментираме после

# 444
Силвия-мария ,той преди това се даде и на други но не видях да е било саможертва,а чувам ,че друга е жертвата.Ще гледаме,ще видим и ще коментираме после
hahahaБех досега се е отдавал на 57  под наем
На Нихал се дава целия......за брак Peace smile3503

# 445
Процентите говорят  Grinning. Има много момичета, които четат, но не пишат - именно защото не искат да влизат в излишни конфронтации. Прекалено е агресивен тона, а понякога даже е като на война Laughing
cookie_ , не си права. Много хора се опитват да спазват добрия тон. За някои, то не е нужно много, пускат бомба и изчезват... а после след тях остават трупове Laughing

Лока Hug,я виж колко сме оцелелите-никак не сме малко и забележи -поддръжници на диаметрално противоположни гледни точки

# 446
Аз едно не мога да разбера - не може ли най-накрая да осъзнаете, че Бехлюл обича само мееен.  newsm48 (Славена, сори, ама все някога трябваше да го разбереш. Praynig) Joy Joy Joy

# 447
  • Асеновград
Аз едно не мога да разбера - не може ли най-накрая да осъзнаете, че Бехлюл обича само мееен.  newsm48 (Славена, сори, ама все някога трябваше да го разбереш. Praynig) Joy Joy Joy

А такаа! Я кажи сега, целия ли ти се даде на теб, или само под наем   bouquet Да не стане някой спор и тук  Hug

# 448
емилка, прекалено са малко оцелелите Hug. Няма значение чии привърженици.

Аз едно не мога да разбера - не може ли най-накрая да осъзнаете, че Бехлюл обича само мееен.  newsm48 (Славена, сори, ама все някога трябваше да го разбереш. Praynig) Joy Joy Joy

Уточнете се най-накрая, коя след коя  Crossing Arms. И аз съм на опашката, ама все ме избутват Mr. Green. Тръгвам на фитнес  jump newsm39

# 449
А такаа! Я кажи сега, целия ли ти се даде на теб, или само под наем   bouquet Да не стане някой спор и тук  Hug
Няма наем тук, само мой е изцяло. Joy Joy Joy

Уточнете се най-накрая, коя след коя  Crossing Arms. И аз съм на опашката, ама все ме избутват Mr. Green. Тръгвам на фитнес  jump newsm39
Аз съм единствена и неповторима. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт