Двуетажно легло - от каква възраст?

• 6 771
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Моите деца спят на двуетажно легло(малката отдолу,а баткото на 2ет.) по простата причина че нямаме място за две единични, ако имах достатъчно място, веднага бих го разкарала....веднъж сина ми залитна през таблата на леглото на което спи и само бързата ми реакция го спаси от по-сериозни наранявания...просто някак си успях да го хвана докато пада...удари се малко...повече се уплаши. Вече си имам едно на ум и да си призная винаги съм нащрек.
Имаме приятел доктор уролог, които работи в Пирогов и всеки път като се видим ни пита дали сме махнали леглото...последния му случай е момче на 8 години паднало от двуетажно легло от което се е увредил бъбрека му и се е наложило да го махнат. Sad

# 31
на нашето спя аз с бате-на 4г.Все още ме страх да не се преметне отгоре. Blush

взехме го поради липса на място вкъщи,иначе-никога!Много е горещо горе през лятото  Simple Smile

# 32
  • София
Купихме двуетажно легло за двамата ми по-малки сина..... Най-дребният сега е на почти четири и не пожела да спи горе, както и брат му. Разглобихме го на две легла.....
Горният етаж е и опасен за по-буйни деца и такива до 4 годинки - като нищо ще реши да скача отгоре и т.н. Не го одобрявам и заради топлият въздух, който логично се издига нагоре и направо можеш да се свариш...
Най-добре е да си вземете легло, от което излиза второ - много са удобни и безопасни....

# 33
Най-добре е да си вземете легло, от което излиза второ - много са удобни и безопасни....

точно такова взехме за детската стая на децата. Много съм доволна, стаята ни е малка и трябваше да избираме между двуетажното и това. Мисля, че направихме правилния избор

# 34
благодаря, че споделяте  Hug
в крайна сметка взехме двуетажно, метално, от ИКЕА за 270лв. Замомента баткото спи на долния етаж. Размерите са 90/200см. най-сетне има голямо легло, че бебешките по 140 вече му омаляха  Laughing Горният етаж несе използва, не сме сложили и стълбата към него. Нашата спалня е долепена до долния етаж.... Малката спи на леглото на батко си.
Варианта с легло, което излиза от легло при нас не става - живеем в къща на 50см от земята и зимно време много смуче и дърпа студ от пода. трябва високо легло, а тези които излизат от леглото са доста ниски.
Дано нямаме инциденти  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт