Частни детски градини София 3

• 71 682
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря Hug Сега, което остава (и което не зависи от мен) е на детето да му допадне системата и средата и ще е супер Wink ...

# 61
Някакви мнения за "506 хлапета" в Драгалевци?

# 62
  • София
Благодаря Hug Сега, което остава (и което не зависи от мен) е на детето да му допадне системата и средата и ще е супер Wink ...
Е, това зависи от детето, но не вярвам да има проблем. Все пак, адаптацията в Монтесори е най- щадяща, седиш с детето докато се почувства достатъчно спокойно да остане и само. Hug

Някакви мнения за "506 хлапета" в Драгалевци?
Нямам преки наблюдения. Детето на едни познати беше там няколко месеца и го отписаха. Казаха, че обстановката и персонала са много добри, но е пълно с невротизирани деца, които биват захвърляни сутрин от джипове от изнервените си родители. Това е косвената, непотвърдена информация, която имам, а как са нещата в действителност може да се види на място.

# 63

Нямам преки наблюдения. Детето на едни познати беше там няколко месеца и го отписаха. Казаха, че обстановката и персонала са много добри, но е пълно с невротизирани деца, които биват захвърляни сутрин от джипове от изнервените си родители. Това е косвената, непотвърдена информация, която имам, а как са нещата в действителност може да се види на място.

E то това може да се каже за почти всички частни градини с по-високи такси, ориентирани към хората с възможности, джипове, много ангажименти и много малко време за децата ...

# 64
  • София
Емем Възможно е. И все пак познавам хора с възможности и по- положително отношение към децата си. Вероятно не са мнозинство, не знам. Peace

# 65

E то това може да се каже за почти всички частни градини с по-високи такси, ориентирани към хората с възможности, джипове, много ангажименти и много малко време за децата ...

Таксата там е изобщо не е от най-високите - излиза около 550лв с храна  Peace

# 66
е, има и такива ЧДГ, но не всички са такива! Аз не бих си дала детето в "мутренска среда". Но....избор дал бог. А и "въпросните "родители и деца надали издържат на стандартното обучение, те сами биха си отишли в една лицензирана градина, с "гъстичка" учебна програма.

# 67
  • София
Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча частна ясла в района на Левски, Сухата река, Подуяне, Редута или Хаджи Димитър и ако може и цени? Благодаря предварително   bouquet 

# 68
  • София
Някой може ли да сподели прясно инфо за ЧДЯ Аника в Младост 4?

# 69
Здравей,
Аз звънях, но нямаха места Sad и не съм ходила да видя какво е, но знам че е след ремонт и съм чела тук във форума хубави неща  Peace

# 70
maya_nb, в "Доверие" в Редута има яслена група.

За частните ясли четете в темата за частни ясли, там има много мнения, за "Аника" беше писано доста. Тук повечето пишещи са с по-големи деца.

Скорошни отзиви за ЧДГ "Светлина" на ул. "6-ти септември"? Къде извеждат децата, май само в дворчето на къщата? 

# 71
  • София
Здравей,
Аз звънях, но нямаха места Sad и не съм ходила да видя какво е, но знам че е след ремонт и съм чела тук във форума хубави неща  Peace

Аз останах с впечатление,че за семтември има след моя разговор newsm78!?

# 72
Здравей,

Аз останах с впечатление,че за семтември има след моя разговор newsm78!?
На мен ми трябва за от Юни, за септември незнам Simple Smile

# 73

За частните ясли четете в темата за частни ясли, там има много мнения, за "Аника" беше писано доста. Тук повечето пишещи са с по-големи деца.

Скорошни отзиви за ЧДГ "Светлина" на ул. "6-ти септември"? Къде извеждат децата, май само в дворчето на къщата? 

Темата за частните ясли поради някаква странна причина е заключена и пренасочена тук. Затова обсъждаме яслите тук  Peace

# 74

Темата за частните ясли поради някаква странна причина е заключена и пренасочена тук. Затова обсъждаме яслите тук  Peace

Ясно!  Peace
Но не може ли да се чете като архив? В нея има доста полезна информация...

Общи условия

Активация на акаунт