Частни детски градини София 3

• 71 744
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
След разместването е възможно на някои родители да не им е удобно вече и да напуснат, така че може и да се освободят места. Иди на отворените врати и питай всичко, което те интересува. Освен това в Княжево ще има повече места, отколкото е имало на Горски пътник.
В Изток, като се махнат големите и цялата къща стане само за малки, може би също ще има свободни места.
Помисли си кой от центровете ти става най-удобен и виж в него как ще е положението.

# 481
  • София
....
В Изток, като се махнат големите и цялата къща стане само за малки, може би също ще има свободни места.
Елора, тази информация от кога е, не знаех, че ще останат само малки в Изток?

# 482
Ами те вече там са само малки. От началото на седмицата. Големите от Изток сега ходят в Богатица, които са във ваканция и затова е свободно. Карат ги с бусче  Laughing
От идния понеделник големите от Изток се местят в новата сграда на Г.М. Димитров, а след 1-ви октомври към тях ще се присъединят и децата от Младост 1.
Малко оплетено го казах, но се надявам да ме разбра  Laughing

Извинявам се за офтопика на всички, които следят темата.

# 483
Елора, аз малко се оплетох. Да разбирам ли, че на Г.М. Димитров има нова детска градина Монтесори?
Там дали има свободно места? Аз звънях в някаква Монтесори в Младост, но нямаше.

Ходих в новата на Симеоновско шосе-Светлина. Много ми хареса всичко. Мястото е тихо, базата е супер, имат двор, игрище. Програмата ми хареса. Не видях учителките, защото все още се нанасят. Говорих само с управителката, така че може да има известна доза разминаване. Менюто било без пържено и здравословно, но не го видях. Имат различни кабинети по музика, арт и др.

Ходих и в Жирафче. Също ми хареса като програма. Имат разнообразни дейности, логически игри. Базата не е лъскава, прилича повече на домашна обстановка. Някои неща имат  полъх на vintage, но в никакъв случай на соц като във Веда. Директорката изглежа много мила и открита жена. Отдели ми цял час за разговор. Дворът е малко малък и няма катерушки, само две люлки. Това, което малко ме притесни е, че приемат деца със сополи (не зелени) и че дават пакетирани храни от време на време-два пъти в седмицата. Не знам това дали са минуси, понеже навсякъде казват, че храната е здравословна, а после виждам друго. Сополиви деца също съм виждала и на други места и затова не знам дали  не е добре, че ми го казаха направо да не си правя илюзии.

# 484
  • София
Olive, stray cat, Ето цялата схема по закриването, откриването и преместването в Камелини:
http://www.kamelini-montessori.eu/newsbg.php?n=38

Аз утре ще ида на отворените врати да разбера каквото мога... и евентуално ако трябва да се пренасочваме към клона в Изток (ако изобщо е възможно)... макар че ще бъде логистичен кошмар... за останалите клонове дори не помислям...

# 485
  • София
Bunnie , а коя е вашата детска градина?
Мен транспортът ми идва скъп. Той не е скъп сам по себе си, но като го прибавим към 700лв градина и цифрата вече отива на 900лв и ни е скъпо. Аз търся нещо до 800лв максимум.

и преди съм я цитирала - Чуден свят в Бояна.

# 486
Откриване на учебна година в Ерик Кестнер. Ходих с приятелката ми, с детето й /обичам да събирам впечатления/. Доста е ремонтирано. Фасадата е супер, имат и нови групи имаше и много мънички деца, не знам колко са големи. То май други частни училища не откриват на 1 септумври. Споделете впечатления.  bouquet

# 487
Коригирам се - намерих информацията. Знаете ли дали се приемат деца в по-рано от 8.30ч.?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 14:12 от Epifania

# 488
Работят от 7.30 до 18 ч. градината, но училището мисля, че е до 16ч.

# 489
борово,бъкстон?цена до 500 лв.четох четох само се обърках-мария магдалена,мериланд и ощенещо беше ми се запечатъха-лични добри впечатления от някоя за този район детска градина-благодаря

# 490
  • София
и аз се обърках от много четене за район Младост  Rolling Eyes

# 491
  • София
Живеем в р-н Възраждане и няма никакви ЧДГ на близо. Иначе около нас е пълно с детски парти центрове и нито една забавачка. В района има много къщи с дворчета, но явно на никой не му се занимава с детска градина.
Това, което открих като най-изгодно и най-близо до нас:
Детски парти клуб "Елмо"   ул. Пиротска 139 (до пазара Димитър Петков)
Детски център Съни ул. Искър № 73

# 492
То това хубаво, но до предучилищна.

# 493
Привет, мами!
Предстои ми записване в ЧДГ Дима...а намерих само стари (много добри) отзиви за там. Намира се в кв. Бъкстон, бул. Бъкстон 80-82. Може ли някой с по-пресни впечатления да се вкл
чи...а сега отивам в Яслената тема да си похеаля яслата, която детето ми завърши  Heart Eyes

# 494
Отровка, благодаря за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт