ТРЕТИ за ЧЕТВЪРТИ (ваканция ура) - 4

• 37 960
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • ГОре на черешата...
Калоян остава да смени само 2 кучешки и е готов. Миналата седмица беше на профилактичен - няма кариеси, доволна съм.
За ръст - вчера го мерих - 154,5 см Whistling...признаци на окосмяване подмишниците и в слабините няма, но е толкова чувствителен станал напоследък, малееее, да не знаеш как и какво да му говориш.
В петък чичо му и вече официално стринка му си заминаха за Испания, като ревна...а те са там от 7-8 години, почти не е живял с тях...

# 691
Мариета,ето още един стимул за Калоян - да учи испански !
Забелязвам промяна в харектера и настроението,но
окосмявания няма,със зъбите за сега е без проблем,
но ще видим на профилактичния преглед.
Непрекъснато говори за лаптоп  и съм в чуденка newsm78 да взема ли ?

# 692
  • ГОре на черешата...
Белла, точно този език мисля да запишем като втори чужд Peace.
Изчезвам да водя Дребо на Смърфовете - полага му се, след като не го взехме на Комиците /където изкарахме страхотно, Калоян беше във възторг, особено от Графа.../

# 693
  • София
Белла, точно този език мисля да запишем като втори чужд Peace.
Изчезвам да водя Дребо на Смърфовете - полага му се, след като не го взехме на Комиците /където изкарахме страхотно, Калоян беше във възторг, особено от Графа.../

И аз мислех да заведа моята на Смърфовете .Кажи моля те колко струват билетите.. и дали ви хареса?

# 694
  • нейде там, където ....
В София, в кино Арена във вторник (днес) 3D филмите са с намаление.

# 695
  • София
В София, в кино Арена във вторник (днес) 3D филмите са с намаление.

Ама аз съм работещо " момиче" трябва да е събота или неделя.А и се чудя дали не е голяма за това филмче затова питах дали е харесал на съфорумката , която го е гледала.

# 696
Дива орхидея,какво не ти хареса в Жеравна?

АМИ ЯДЕНЕТО  като почнем че седнахме в една кръчма и си поръчах салата  тя дойде съвсем   не по очакванията ми  спахме за 40 лева  4  римата  толкова нудобно с дебеливъзглавници стаята не  беше кои знае в какво състояние  почистена    спали сме на всякъде ама   такова неудобство никъде не сме имали .... иначе самата  ЖЕРАВНА МИ  хареса  много  бих се върнала там но без спане ooooh! ooooh!

# 697
Непрекъснато говори за лаптоп  и съм в чуденка newsm78 да взема ли ?
Белла и моят син имаше такива мераци за лаптоп, но с баща му го отказахме. Та нали си има стандартно РС в стаята?-решихме, че на този етап ще му е достатъчен. Не съм много на "ТИ" с техниката, ама съм чувала, че РС-тата са "по-силни"-имат по-голяма памет newsm78-освен ако не е някой супер модерен и мощен лаптоп, ама ще ме извинява-още е малък за такава скъпа техника. Hug

# 698
Диди,права си за относно РС техниката,но лаптопа може
да се ползва навсякъде,това беше причината да не останем на вилата,
а да пухтим в София от жега.
Другото ,което най-много ме кара да се замисля -
защо трябва винаги да се съобразявам с детските желания?
Искам да избягам от консуматорското общество !
Интересно е,че му предложихме таблет/съседа по вила го има/,но лаптоп та лаптоп.
Орхидейке,разбрах те !
За съжаление има многоооооо какво да учим от съседите по обслужване и пр.
Мариета,испанският език е широко застъпен и правилно сте се ориентирали !
А,от кога ще започне да го изучава?

# 699
Семирамида    и ние си взехме от Билла 
mari_eta , Честит Рожден Ден на порасналото ти момче, на голяяяяма патерица!
Ние се прибрахме снощи от морето - 8 дни тишина, спокойствие и чиста вода... Детето се набесня във водата, почти не излизаше. Книжката си стоеше спокойно в раницата, но я разходихме. Нали затова са почивките. На връщане минахме през Рупите, Мелник, Добърско - да си вземем печатчета. Нали съм млад шофьор - такава тренировка направих... От намаленията купихме маратонки и гуменки. Дрехи ще купя в последния момент, нещо само за първия учубен, че растем нещо...
Пак да попитам детско бельо на Maxly засичалили сте из София?

# 700
 КРАСИВА БЕЛА  аз бях пред същата дилема като теб имахме и все още имаме  стандартен ПЦ но взех с лед  доста чудене и лаптоп и не съжалявам  даже на против сега се родих още повече  точно за това защото се носи на всякъде ако имате възможност взимай и не се чуди

# 701
Орхидейке   bouquet

# 702
  • ГОре на черешата...
Филмът е страхотен - забавлявахме се и двамата Peace! Във вторник билетите за 3Д прожекции навсякъде са по 7лв, за другите дни вижте в сайта - мисляче са по 10 и 12 в зависимост от часа.
Сега чакам Мечо Пух, но защо го няма в програмата за Търново - незнам...рекламата на Танцуващи крачета 2 също много ни хареса, ще го дебнем и него...

Вог, благодаря  bouquet!

Белла, втори чужд език се въвежда в 5-ти клас, така че от догодина.

# 703
Мариета,явно всяко училище е различно.
При нас втори задължителен е руски език,
няма друга алтернатива.

# 704
  • ГОре на черешата...
Аз също много не съм сигурна какво ще ни предложат, но ако го няма - ще го запишем към езикова школа.

Общи условия

Активация на акаунт