Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 716
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
kamito24,много съжалявам, поплачи си малко и вдигай главата и напред.Борбата не е свършила.Знам в момента какво ти е,аз също съм го приживяла.Но да знаеш ти ще имаш малко сладко   ylinfant newsm30 newsm30.Бори се.

# 556
Ками,искренно съжалявам , Hug знам как се чустваш.Виждам,че вече имаш планове за следващ опит,това показва,че си силна и скоро ще гушнеш мечтата си.По коледа стават чудеса,желая ти, това да е твоето коледно чудо.

Относно миналите дискусии,само ще кажа,че всеки сам избира къде и на кои лекар да се довери.
Тук сме се събрали все големи хора,и мисля,че добрият тон и да уважаваш мнението на останалите е просто задължително.

Успех,  момичета Peace

# 557
ками, не се отчайвай и в никъкъв случай не се отказвай от мечтите си рано или късно ти се сбъдват,а борбата е много тежка,ние тука който вървип по трънливият път на това да имаме дете знаем че рано или късно то ще стане,аз която съм преживяла какво ли не 4 операции,извънматочно,спнтанен аборт,отрицателни тестове но все пак продължавам,знам колко боли и колко е гадно кагато теста е отрицателен,но уви затова сме ние тука да си даваме кураж,утеха,да плачем заедно в хубавите и в лошите моменти на този път,едно ще ти кажа само КОГАТО ПАДНЕШ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА НИКОГО ДА ТЕ СМАЧКА,А СТАНИ С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД ПО-ТРУДНИЯТ ПЪТ КЪМ ДЕТЕТО КОЕТО ТЕ ЧАКА,ЗАЩОТО НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ДОЙДАТ И ЩЕ СА ОБИЧАНИ 1000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ КОЙТО СА СТАНАЛИ ПО-ЛЕСНИЯТ НАЧИН.аз винаги това си го повтарям макар да знам че ми е трудно но стискам зъби и продължавам.знам че ще стане при всички нас но се иска да се помъчим малко повече,защото ЛЕСНО МАЙКА НЕ СЕ СТАВА,ками успех и гледай напред не се обръщай назад,само бъдещето е важно,а вас другите пожелавам успех в инвитро процедурите догодина вие на мене ще ми давате кураж,утехи,успех момичета

# 558

ТРАЙКОВА ти си уникално борбен човек,благодаря ти много.да наистина трябва да се подкрепяме Hugние ще сме силни и ще си имаме бебчета те ни чакат да си ги гушкаме.

# 559
ками много ясно че ще си имаме бебета всички ние тука от клиника селена,ками кога ще е другият опит д-ра какво каза прочетох че си с заповед ама според мене изчакай няколко месеца да почине организма заради стимулацията

# 560
Здравейте момичета! Интересува ме как протича стимулацията в Селена.В смисъл сутрин ли са прегледите,кога ти вземат кръв, кога назначават лекарствата.Дали ще мога да правя процедура и да работя ме интересува? Благодаря ви предварително!

# 561
Здравейте момичета! Интересува ме как протича стимулацията в Селена.В смисъл сутрин ли са прегледите,кога ти вземат кръв, кога назначават лекарствата.Дали ще мога да правя процедура и да работя ме интересува? Благодаря ви предварително!
Дези, сутрин са прегледите, вземането на кръв и лекарствата,зависи колко хора има и дали лекарят ти е свободен, те се редуват. Обикновено има пациенти и на 3-мата лекари, от клиниката ти дават болнични за стимулацията.

Трайкова, разбира се че всички ще си имате бебенца,щом аз успях на 41г., че сега и за второ се глася baby_neutral

# 562
Благодаря Велка! Но до девет часа може ли да се мине и не се ли връщаш след обед за резултатите и лекарствата?Тя процедурата продължава близо месец това са много болнични.

# 563
Дези,процедурата е 2 седмици горе долу.Момичета идва понеделник и много ме хваща страх.Дали ще се чуе сърчецето.Стискайте палци.

# 564
violetka_1976 всичко ще е наред не се страхувай,трябва да си спокойна.момичета на мен ми дойде цикъла,но страшно ме боли корема досега не е било така ще си взема ношпа да пия.а като ми приключи отивам при Ставрев да видим какво ще правим. Hug

# 565
Ками,сигурно е нормално да е по различен че и болезнен цикъла след инвитрото.Дано започнете много скоро.
Дези ,около 10 дни е самата стимулация(като при някой може и още 2-3 дни да продължи).Сутрин отиваш на инжекции,понякога съм чакала по 2 часа че и 3 ,през ден ме виакше док на преглед,и така ,но според мен си вземи болничен,аз опитах и да работя но не се получи,стреса е допълнителен да тичаш и да гледаш часовника ...Следобед не се връщаш за никакви резултати,кръвта която са ти взели сутринта на другия ден като идеш на инжекция ще си ги научиш.
Ако пък искаш по време на стимулацията си ходи на работа а болничен си вземи в деня на пункцията, може 15,или 30,аз така направих.
Виолетка,с теб сме ,всичко ще е мине прекрасно .

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 19:51 от Пантерка

# 566
Виолетка,не се тревожи,ще чуете сърдечната дейност,ще видиш колко е вълнуващо. fingerscrossed
Пантерка,хайде,неостана,скоро ще се похвалиш и ти,имам много добро предчуствие.Късмет.

# 567
Вече ме обзема един страх,една параноя,сякаш не искам да идва деня на теста Wink,.Вие знаете какво чувствам .....Но знам че надежда има,нали тя умира последна.

# 568
Вече ме обзема един страх,една параноя,сякаш не искам да идва деня на теста Wink,.Вие знаете какво чувствам .....Но знам че надежда има,нали тя умира последна.

Разбирам те много добре.Винаги се чуствам по същият начин, чак не ми се прави тест от страх.
Нооо,както ти казах,имам особено предчуствие за теб. PraynigЧакам добрите новини..

# 569
Съни,благодаря ти миличка Hug....Ти на какъв етап си?Извинявай че питам...

Общи условия

Активация на акаунт