Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
адашке, давай бързо рецептата за козунак Simple Smile че ми се прияде сега и на мене Simple Smile

# 256
Лееле толкова късно, какъв козунак правите. Ще го сънувам и аз ако мога да си събера мислите в главата тази нощ. Crazy
Момичета, още веднъж благодаря ви сърдечно за съветите и стискането на палци. Толкова положителна енергия вярвам не е напразна Hug
  bouquet

Имам среща с адвокат по имиграционните въпроси. Да видим каво ще стане в понеделник и колко ще ме обелят. То да има резултат, па колкото ще ooooh!

# 257
 Laughing козунаците са по тази рецепта http://angellovescooking.blogspot.com/2011/02/easter-buns.html
Но понеже количеството е  доста аз правя една трета от тях а продуктите са следните :
4.ч.ч. брашно
2 пакетчета суха мая
100мл.вода
100мл.прясно мляко
4 яица
140гр.масло разстопено
стафиди на око  Simple Smile
една водна чаша (200мл.) пълна с кафява захар ,не до горе един ,два пръста  до ръба
щипка сол
1 кората на един лимон настъргана
и малко ванилия есенция на око  Simple Smile
 Приготвено по същия начин на рецептата  Simple Smile
П.П Внимавайте любителите на сладкото със захарта в тестото ! Захарта прави тестото тежко и втасва по бавно ! Най добре е да  поръсите козунците със пудра захар  Simple Smile
Ако имате въпроси питайте   Simple Smile

# 258
Здравейте и от мен Hug

cocko Честита  рожденичка  да ти е жива и здрава! Hug

cotton4e  много  успех и дано скоро се похвалиш с добри новини.

Мен нещо ме е хванала нервата. Понякога това седене в къщи и липсата на контакти ми тежи. Не че нямам приятелки, но от супер деен човек сега си седя в къщи и.... А и малката пак е болна Tired. Вчера ходихме и двете да ни бодат са изследвания. Милото голям рев му хвърли, но после я заведох в Сейнсбъри за играчка и тя като почна да мери шапки, якета и обувки и и мина Mr. Green - жена Laughing

Искам да ви питам нещо, когато не ходите лятото до Бг къде си търсите почивки? Миналата година ходихме до Барселона и беше много хубаво и прилично като цена, но тази година ни се иска да сменим и ако не стане идеята с къмпингите се чудих къде другаде да гледам.

И още нещо Embarassed когато дойдохме, мъж ми си смени книжката и застрахователите го заведоха като нов шофьор въпреки18 годишния му стаж и по тази причина застраховката ни е ужасна. Говори няколко пъти със застрахователите, но те си държаха на тяхното. наскоро обаче една приятелка каза че въпреки че си е сменила книжката и признават стажа newsm78 Някой запознат има ли с тази ситуация, че единственото което ни спира за кола за мен е поредната безумна застраховка, а аз вече много мрънкам да съм малко по-подвижна Embarassed.

EV:) много тежка ситуация, не знам какво да кажа Rolling Eyes

Лека вечер и много хубава събота и неделя!

# 259
Шу на мъж ми му признаха стажа в тази компания  Simple Smile проверете тук  http://www.nfumutual.co.uk/index.htm

# 260
  • Манчестър
Здравейте и от мен Hug

cocko Честита  рожденичка  да ти е жива и здрава! Hug

cotton4e  много  успех и дано скоро се похвалиш с добри новини.

Мен нещо ме е хванала нервата. Понякога това седене в къщи и липсата на контакти ми тежи. Не че нямам приятелки, но от супер деен човек сега си седя в къщи и.... А и малката пак е болна Tired. Вчера ходихме и двете да ни бодат са изследвания. Милото голям рев му хвърли, но после я заведох в Сейнсбъри за играчка и тя като почна да мери шапки, якета и обувки и и мина Mr. Green - жена Laughing

Искам да ви питам нещо, когато не ходите лятото до Бг къде си търсите почивки? Миналата година ходихме до Барселона и беше много хубаво и прилично като цена, но тази година ни се иска да сменим и ако не стане идеята с къмпингите се чудих къде другаде да гледам.

И още нещо Embarassed когато дойдохме, мъж ми си смени книжката и застрахователите го заведоха като нов шофьор въпреки18 годишния му стаж и по тази причина застраховката ни е ужасна. Говори няколко пъти със застрахователите, но те си държаха на тяхното. наскоро обаче една приятелка каза че въпреки че си е сменила книжката и признават стажа newsm78 Някой запознат има ли с тази ситуация, че единственото което ни спира за кола за мен е поредната безумна застраховка, а аз вече много мрънкам да съм малко по-подвижна Embarassed.

EV:) много тежка ситуация, не знам какво да кажа Rolling Eyes

Лека вечер и много хубава събота и неделя!

Значи няма значение колко стаж и каква книжка имаш(УК или ЕУ)......важното е колко години си карал, имал си застраховка и не си правил клеимове. Ако имаш No claim Bonus discount това ти намалява респективно премията на застраховката. максимума е 9 години и 65% намаление.
Много малко компании признават писма от БГ..искат тези години NCB да са събрани в УК....
Ако няма произшествия, клеимове, цената пада всяка година....
Също знам ,че и много застрахователи повишиха ужасно цените в последните 18 месеца.
Иначе аз съм късметлиика....и моята е 270 лири....
освен това цената зависи от адрес, пощенски код, професия, години и тн..

# 261
Благодаря Аве, като цяло и аз знам това за бонуса, но него май и го третират като нов шофьор. Аз сега като си бях в бг си взех такъв документ от КАТ, него дали ще признаят newsm78. Нашата застраховка е 840 Crazy, а това за адрес, професия и тн, май не го знаех newsm78 Мерси още веднъж.

# 262
  • Манчестър
Благодаря Аве, като цяло и аз знам това за бонуса, но него май и го третират като нов шофьор. Аз сега като си бях в бг си взех такъв документ от КАТ, него дали ще признаят newsm78. Нашата застраховка е 840 Crazy, а това за адрес, професия и тн, май не го знаех newsm78 Мерси още веднъж.

Ако има книжка от 18 г ,дори сменена за УК книжка няма как да го третират като нов шофьор, той е шофьор от 18 години......проблема е в No Claim Bonus, че го няма...

# 263
Има значение каква книжка имаш ! В някои случай цената може да се вдигне от 30 до 100£  ако си с БГ книжка .
Определящите  неща са какъв стаж имаш  на колко години си  съответно ако можеш да докажеш  No claim Bonus ,с каква цел ще е ползваш колата ,населеното място и дали ще я паркираш на улицата или в гараж ,броя на шофьорите  който ще карат колата и много е важно коя застрахователна група е колата  (те са 18) В Някой случай застраховката излиза по евтино за двама шофьори   отколкото за един  Peace колкото и да е странно .  А относно стажа има и то голямо значение! От колко време имаш книжката е важно и в http://www.gocompare.com/ps.aspx?Media=GG001&campaign=google … cpc&utm_term=[gocompare]&utm_campaign=google%20brand&gclid=CLeznpaA5qgCFQoa4Qods3KoCw   този сайт се иска  и е определящ фактор.

# 264
Малко късно ,но все пак преди 14-ти има няколко минутки да ви почерпя за рождения ми ден Mr. Green

Да ви е сладко  Heart Eyes Wink

# 265
  • Манчестър
Има значение каква книжка имаш ! В някои случай цената може да се вдигне от 30 до 100£  ако си с БГ книжка .
Определящите  неща са какъв стаж имаш  на колко години си  съответно ако можеш да докажеш  No claim Bonus ,с каква цел ще е ползваш колата ,населеното място и дали ще я паркираш на улицата или в гараж ,броя на шофьорите  който ще карат колата и много е важно коя застрахователна група е колата  (те са 18) В Някой случай застраховката излиза по евтино за двама шофьори   отколкото за един  Peace колкото и да е странно .  А относно стажа има и то голямо значение! От колко време имаш книжката е важно и в http://www.gocompare.com/ps.aspx?Media=GG001&campaign=google … cpc&utm_term=[gocompare]&utm_campaign=google%20brand&gclid=CLeznpaA5qgCFQoa4Qods3KoCw   този сайт се иска  и е определящ фактор.

Изобщо не съм съгласна,че има разлика ако си с Ук или БГ книжка...поне при мен мъжа ми няма никакво значение..цената е една си съща..
Естествено,че зависи от застрахователната група на колата..не можеш 3 л спортна Алфа Ромео да е същата като Форд Фиеста напр....много са компонентите,които определят цената на застраховката. И ако са двама шофьори - семейство има допълнително намаление - 20%.
Освен това е много важно за какво ще я запишеш - ако е socail , domestic and pleasure премията  е по ниска, но ако към това добавиш и commuting to one place of work, т.е да ходиш и на работа. Но нали разбираш,че ако имаш само SDP...ако отиваш на работа и имаш инцидент,застраховката ти е невалидна и няма да ти платят нищо.

# 266
Това че при теб няма разлика не означава че при никой няма да има ............нещата са относителни.Познам хора при който има разлика!
А другите неща който си ги изредила....си написала същото като мен  Simple Smile Аз съм го написала това че в зависимост от това  за какво ще е ползваш променя цената  Peace Чети по внимателно  Simple Smile

# 267
Благодаря ви момичета, само не се карайте Grinning

Тукашната застрахователна система, нещо не ми е много ясна, хем се плаща много хем и не дай си боже да  клеймнеш нещо. Ето това признавам че в Бг е по добре Mr. Green, ожулят те на паркинг, даваш ключовете на застрахователя и си я взимаш идеална и  не ти се отразява на застраховката.

Ева 82 до сега попълвах този сайт и накрая всичко ми изчезна ooooh!, ще се пробвам пак като ми е по спокойно.

Мимаа ЧРД, много здраве, щастие и късмет!!!!!!

# 268
Шу виж  къде се намира  най близкия офис и ако ти е удобно отиди на място да питаш (ние направихме така ) или пробвай по телефона  Hug
Мимаа на патерици честит рожден ден   bigdance2

# 269
моя пихчо снощи легна със 6 зъбчета, днес се събуди със 7 Simple Smile

Мимаа Simple Smile чесстит рожден ден Simple Smile всичко най най Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт