Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Нотингам/Пловдив
Мимаа честит рожден ден много много щастие и късмет ти пожелавам.
  За застраховките мога и аз да кажа че са ужасни,мъжа ми е с английска книжка не е клеймвал за нищо до сега има стаж над 20 год. колата е 1,7 дизел но застраховката е 1050 паунда,а миналата година беше 950,но какво да се прави щом искаме да имаме кола ще плащаме и това си е Simple Smile
 Хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet
 Мерси на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes
 Влизам да се поправя мъжото е пропуснал да ми каже че са намалили застраховката на 940 защото това 1050 е било изчислено на старата кола ,а ние преди няколко седмици я сменихме,но 940 пак не е малко мисля Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 10:31 от cocko

# 271
  • Манчестър
Мимаа честит рожден ден много много щастие и късмет ти пожелавам.
  За застраховките мога и аз да кажа че са ужасни,мъжа ми е с английска книжка не е клеймвал за нищо до сега има стаж над 20 год. колата е 1,7 дизел но застраховката е 1050 паунда,а миналата година беше 950,но какво да се прави щом искаме да имаме кола ще плащаме и това си е Simple Smile
 Хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet
 Мерси на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes
 Влизам да се поправя мъжото е пропуснал да ми каже че са намалили застраховката на 940 защото това 1050 е било изчислено на старата кола ,а ние преди няколко седмици я сменихме,но 940 пак не е малко мисля Simple Smile

какви са тези цени дето ги плащате бе хора...?? Знам си аз ,че добре правя,че бягам от Лондон далече.....както казах моята е 270 лири, на мъжа ми е около 320-330 лири за 2.0 дизел.....и двамата сме с УК книжка. Моята е сменена БГ. неговата е от над 20 г с изпит тук...има си и българска.

# 272
  • ENGLAND
mimaa честит рожден ден, само хубави неща да ти се случват.  bouquet
И аз да се включа за застраховките. Стажа като шофьор почти не е от значение, аз съм с книжка от 28 години, но не съм имала застаховки нито в България, нито тук и естествено застаховката е много по-голяма, водят ме нов шофьор. Но застаховката на моята кола падна наполовина след като мъжа ми се писа първи шофьор, а аз съм втори. Намери и компания където, ако аз нямам аксидент първата година година ми се смята за нон клайм и следващата година вече застраховката ми няма да е на нов щофьор и мога да си имам самостоятелна застраховка.
Застраховката, макар и малко пада, ако имаш гараж, а също много зависи и от пост кода.

# 273
Моми4ета от Южен Лондон я кажете център за РД за парти ? Нашето малко моми4е ще става на 3 след 3 седмици и освен Макдоналд'с не се сещам за друг клуб където правят РД за децата с балони,подаръци и каки4ка или клоун за развле4ение?
Ние сме в Кройдън -Стреатам.
Мерси предварително !

# 274
Благодаря много мацки за пожеланията   bouquet

И след като беше захваната темата с картите да питам по-запознатите : Аз съм тук от 4 и половина години и съм селф-емплоид ,но нямам нито жълта нито синя карта .Когато дойдохме тук ми казаха ,че не ми трябвало такава карта и до сега не съм си вадила.А сега си мисля да подам .Някой може ли да ми разясни какво се случва ако не подам и нямам таква карта или е по-добре да си изкарам ???

Весел уикенд  bouquet

# 275
Здравейте на всички!
Да се включа и аз за застраховките,че скоро правихме...
Всички онези въпроси ,на които отговаряме,когато попълваме полицата са от значение.Застрахователите си имат някакви си техни разбирания по въпроса.Дори ако имаш дете е от значение,защото имало по-голям риск шофьорът да се разсее по време на път. Crazy-това ми обясни моя близка ,която се занимава с това.
А за годините стаж.....от голямо значение са,независимо с каква книжка си.На мъжо приятел взе шофьорска книжка миналата година тук и застраховката му е убийствена-3000 ooooh!.Решаващи при него били възрастта,това че е млад шофьор и пост кода.След като чух тази сума,нашата застраховка ми се вижда като жълти стотинки Mr. Green.
Хубав уикенд на всички!

# 276
   Честит рожден ден, Мима С пожелание скоро най-големите ти желания да са факт  Hug
  За застраховките, ровете се и винаги може да се спадне от цената. Имаше тема в БГхелп за това. На моя мил му дойде новата полица с 100 процента увеличение  Shocked Много се беше ядосал, защото на съквартиранта ни колата е по-голяма, той е млад шофьор и тн и е по-малка. Та си я смени компанията и сега е сравнително поносима, мисля, че е около 800 паунда. И аз съм включена там за разкош  Simple Smile
  Добре дошли на новите момичета  Simple Smile
  Ев нямам думи просто...

# 277
  • Лондон
mimaa, да си жива и здрава и всичките ти мечти да се сбъднат!!!!!!

cocko, Честит рожден ден на твоето момиче! Дано да имате само хубави емоции за напред! Темата за т.н. "арестувани в БГ деца" ми е много близка, и болна, и много се вбесявам при всеки случай, за който се чува, и за това, че колкото и петиции да се подписваха, никой не си мърда пръста да промени това "уникално" законодателство...

За колите си мисля, че и тук, и навсякъде служебната кола е най-хубавата кола.... Laughing

Приятен уикенд...въпреки, че пак настанаха студове, следователно скука Sad

Мисля си, че днес Манчестер Юнайтед ще вземе титлата за рекорден 19ти път Simple Smile

# 278
Живи и здрави да са рожденниците  Heart Eyes

Както всяка събота сутрин, аланглето броди напред-назад
и се опитва да смути сладкия ми съботен сън, защотото  му е скучно.
Идва и вика-Ела да видиш днешните новини! Аз мрънкам-Какво толкова...
Заметресение-Не..Кадафи е убит-Не..Клейг е подал оставка-Нееее..
Българин отсякъл главата на англичанка в Испания!
Уф, това ли измисли да ме изкараш от леглото... Той-Ама наистина, не си измислям..
Вярно било  Crazy
Да си знаете що ви гледат подозрително съседите...

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 16:29 от zlatnata tolumba

# 279
  • След завоя в дясно
Да си знаете що ви гледат подозритело съседите...
hahaha hahaha hahaha

Честит празник и от мен на рождениците.  bouquet
Шу твоето момче KS1 или KS2? Нещо съвсем се обърках с този сайт дето Мери го прати, защото нашите още не са почнали умножение ние сме в KS1 училището е добро моят също го дава fine Crazy  Задачи от сорта 100+90+80=.... или 60-40=20+..... изобщо не са почвани. Вкъщи работим по http://www.schofieldandsims.co.uk/ ,но и там няма такива задачи newsm78. Ще се радвам да се включи и някой с повече опит минал през тези дерзания вече Laughing
P.S. На момичетата, които не се чувстват добре приети в тази тема, приятелски съвет, поразходете се и по другите теми, по прочетете някой и друг месец и тогава пак да го обсъдим става ли Wink ако сте все още тук де.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 16:32 от Ell

# 280
Ell, кой не се чувства добре приет. Аз се чувствам прекрасно, затова и съм благодарна, че форума го има.
Момичета благодаря   bouquet
И за стискането на палци също Heart Eyes

# 281
Моми4ета намерих клуб за РД на детето,не се притеснявайте да отговаряте!
Ще пусна снимки като мине! Peace

# 282
  • Лондон/Пловдив
tanyatais моля пиши ми на лични какво си намерила цени ако може . Аз колко се лутах и не можах да намеря ама за другия рожден ден да имам инфо .

# 283
Честито на рождениците Simple Smile
При мен в момента нищо интересно - работа, фитнес 3 пъти седмично, някой и друг филм в местното кино...... Досега всеки уикенд ходех някъде,но тази седмица реших че се отдам на тотално мързелуване.
Харесах една къща, другата седмица ще ходя да я разгледам. Отговаря напълно на условията ми:близо е до болницата,близо е до училището, самостоятелна (не искам "долепена" съседна къща), страхотен голям двор, алея за паркиране +гараж, голяма като площ, хубава кухня и т.н..... но ще видим като я рагледам ........
От сега се готвя за края на юни: поканиха ме да изнеса доклад ,а после летя за Саламанка - на сватба . Някой да е ходил в Испания (планирам да остана 7-10 дни и след сватбата да отскочча до Мадрид)? ЗА момента това ще ми е лятната ваканция. Погледнах във форума НА ПЪТ -имат няколко теми за Мадрид,но не видях нищо за Саламанка......

# 284
golden аз съм ходила 2 пъти в Испания но не и в Мадрид  Simple Smile Испания е красива  усобенно курортните градчета край морето  Simple Smile Слушала съм че Мадрид също е красиво  Simple Smile  за Саламанка нищо не знам  newsm78. Мисля че ще ти хареса Испания и мисля че ще си изкараш чудесно  Party

Общи условия

Активация на акаунт