Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 650
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
golden   защо не влезеш директно в Испанската тема и попираш там мисля че те ще ти отговорят най-добре.
Честито и от нас на всички рожденици   bouquet  bouquet  bouquet

# 286
йейййй моето братче идва утре Simple Smile мнооого съм хепппиииии Simple Smile

иначе аз говорих с нашия хазяин, че си го харесваме и каза, че като му се освободи 3 bedroom къща ще ни звънне за оглед и се надявам да е скоро, че сегашната ни ситуации + 2 други лица у нас нещо хич не ми допада и като се има предвид, че едното лице ни беше натрапено от свеки и нещо самата мисъл ми изнервя ежедневието, но както и да е ...
Иначе се смях с свекъра  Joy той работи в Австрия та си е наумил като се местим той да идва с вана от Полша и да ни помагал с местенето - опитахме да го убедим, че хич не е практична и икономична идеята, но уви, той малко не ще да слуша и се е надъхал сега ... аз си мисля, че по-скоро иска да види малкия и затова така настоява Simple Smile та лошо няма Simple Smile

и нашата лятна/есенна почивка е планирана, само дето датите не мога да планирам (чакам си личната карта). Пак свекъра ще дойде да ни вземе от тук, отиваме до Австрия за няколко дни - да се полюбуваме на градините на Сиси във Виена, от там в Полша за седмица и от там за БГ Simple Smile само да знаех кога ще ми върнат ИД-то със синята карта.

Вчера пък бях просто гледка и половина: реших да изненадам мъжлето с ново барбекю, че ние все еднократни взимаме. Харесах едно, купих го  Joy не ме питайте как се мъкне кутия с барбекю и се бута количка в същото време, че реших, че за 10 мин път до нас, нямам нужда от такси. Домъкнах го аз, тръгнах да го сглобявам - те му липсват половината части, ходи сега го връщай, че реших, че не ми харесва (много ламаринено ми се стори), та в последствие купувах друго. Тръгнах да го сглобявам, малкия като каза рев, а мъжлето след половин час трябваше да се прибира от работа, а аз искам да го изненадам - та с една ръка гушкам бебо, да не плаче, с другата с отверката сглобявам  Grinning като по чудо не ми останаха излишни части Stuck Out Tongue ... а сега малкия само докато погледне барбекюто и се разплаква ... така и не разбрах кое толкова го уплаши в това барбекю. Но пък снощи си направихме страхотни зеленчуково-пилешки шишчета  cook чак малкия се радваше на тате си докато ги правеше. Бях си поръчала и лютеничка от БГ онлайн склада и се получи просто страхотна вечеря като добавих и една овчарска салатка Simple Smile

Веселка ви и лека Неделя Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 13:09 от ev:)

# 287
Аз да ви питам, някой има ли представа на каква възраст децата могат да пътуват сами в самолета със стюардеса?
Питам защото май няма да можем да си идем на лято, а пък каката няма какво да я правим тук.Тя много иска да си иде до Бг, но не знам може ли да пътува сама.Само на осем е, а и самата мисъл нещо хич не ми допада, но ще трябва да измисля нещо, защото ще е срамота да я затворя тук лятото.

# 288
Аз да ви питам, някой има ли представа на каква възраст децата могат да пътуват сами в самолета със стюардеса?
Питам защото май няма да можем да си идем на лято, а пък каката няма какво да я правим тук.Тя много иска да си иде до Бг, но не знам може ли да пътува сама.Само на осем е, а и самата мисъл нещо хич не ми допада, но ще трябва да измисля нещо, защото ще е срамота да я затворя тук лятото.

Със сигурност, 8 годишно дете може да пътува със стюардеса, но само определени авиокомпании предлагат тази услуга. Bulgaria Air е една от тях, ползвала съм ги и съм доволна.
От вземането на децата, до качването в самолета, са постоянно с придръжител от наземният персонал, при свалянето същото.
Трябва да имаш готова декларация с данните на този, който ще вземе детето обаче!

# 289
  • Манчестър

Със сигурност, 8 годишно дете може да пътува със стюардеса, но само определени авиокомпании предлагат тази услуга. Bulgaria Air е една от тях, ползвала съм ги и съм доволна.
От вземането на децата, до качването в самолета, са постоянно с придръжител от наземният персонал, при свалянето същото.
Трябва да имаш готова декларация с данните на този, който ще вземе детето обаче!

Те Bulgaria Air съществуват ли още? Отдавна спряха Манчестър - София и Лондон-Варна...

# 290

Те Bulgaria Air съществуват ли още? Отдавна спряха Манчестър - София и Лондон-Варна...

Съществува Лондон -София и дори взимат по два пъти пари от сметката ти и закупуват за 2ри непознат за теб  #2gunfireчовек билет ...

# 291

Съществува Лондон -София и дори взимат по два пъти пари от сметката ти и закупуват за 2ри непознат за теб  #2gunfireчовек билет ...

Аз купувам билети за тях, чрез позната работеща в туристическо бюро в БГ и не съм имала проблем.

# 292
289- Може би за това не си имала проблем ,но моя приятелка преди 2 сед си закупи билет от тях и след 3-4 дни и изтеглиха пак пари от сметката .След като се еобадила в офиса са й казали ,че тя сама си е закупила тези 2 билета ,но най-интересното 2рия билет е на името на човек който тя не познава...Но май скоро ще дадат случея в Господарите защото тя се оплака там. Wink

# 293
golden   защо не влезеш директно в Испанската тема и попираш там мисля че те ще ти отговорят най-добре.
Честито и от нас на всички рожденици   bouquet  bouquet  bouquet
Нямам достатъчно мнение,за да пиша там, а ние ми се "навъртат" ненужни мнения само за да направя бройката.

# 294
  • UK
  Маги, кога ще я пращаш за БГ? Мъжът ми се прибира юли месец сам, може да му я прикачим Simple Smile Пътува от Лутон.

# 295
  • Лондон
България Еър са си ок, ние и двата пъти тази година, тоест общо 4 полета, летяхме с тях заради очакваните стачки на Бритиш и всичко си беше нормално, може би с изключение на един от самолетите, беше Боинг на може би моя възраст, а както знаете, аз съм ви леля на всичките Wink, та за пръв път малко ми стана страшно, но иначе нищо лошо не мога да кажа.Освен това ползват Терминал 4 , който е най-спокойният от всички...

golden, според мен за Мадрид повече от 2 дена не си струва да отделяш, единият от които считам, че се прекарва в Прадо. Не знам с колко дни разполагаш и в кой период, но една обиколка на Кордоба и Толедо си струва повече отколкото ходене в Мадрид. А ако имаш повече от 3 дена - с влака до Севиля и оттам малка обиколка на Андалусия, колкото ти стига времето. Ако се спреш на този вариант, ще ти казвам подробностите Simple Smile

Аз имах 1/2 ден off днес и веднага се впуснах да обиколя няколко любими места в централен Лондон, толкова ги обичам тези моменти Grinning Heart Eyes

Забравих още вчера да се похваля - имаме си малки лебеди, също патета и водни кокошки, дано да оцелеят, че и лисица си имаме Confused

# 296

Забравих още вчера да се похваля - имаме си малки лебеди, също патета и водни кокошки, дано да оцелеят, че и лисица си имаме Confused

В този ред на мисли, нека и аз се похваля - ние си имаме въшки  Crazy  Outta Joint

Днес сутринта сгащих въшока до ухото на сина ми  Sick Сега всички сме намазани със лосион  Crazy Не е иситна, никакви гадини не ни прощават от както сме пристигнали  Tired

Приемам съвети от потърпевши  Hug

# 297
  • Манчестър
България Еър са си ок, ние и двата пъти тази година, тоест общо 4 полета, летяхме с тях заради очакваните стачки на Бритиш и всичко си беше нормално, може би с изключение на един от самолетите, беше Боинг на може би моя възраст, а както знаете, аз съм ви леля на всичките Wink, та за пръв път малко ми стана страшно, но иначе нищо лошо не мога да кажа.Освен това ползват Терминал 4 , който е най-спокойният от всички...

golden, според мен за Мадрид повече от 2 дена не си струва да отделяш, единият от които считам, че се прекарва в Прадо. Не знам с колко дни разполагаш и в кой период, но една обиколка на Кордоба и Толедо си струва повече отколкото ходене в Мадрид. А ако имаш повече от 3 дена - с влака до Севиля и оттам малка обиколка на Андалусия, колкото ти стига времето. Ако се спреш на този вариант, ще ти казвам подробностите Simple Smile

Аз имах 1/2 ден off днес и веднага се впуснах да обиколя няколко любими места в централен Лондон, толкова ги обичам тези моменти Grinning Heart Eyes

Абе за палмата за лелята мисля,че може да поспорим... Grinning

# 298
tzvetak, планът за момента е следния : летя на 1 юли (петък) , в събота е сватбата (в Севилия) .Мисля неделя и понеделник до някое време да съм в Севилия . Свободна съм до неделя т.е. една седмица. Мисля да летя за УК от Мадрид  т.е. мисля да оставя Мадрид  за последно.Само да вметна че съм за умереното препускане т.е. искам да усетя атмосферата на дадено място,без да ми е разпределено времето до последната минута. До тук за Мадрид бях планирала да посетя: музея на Прадо, парка Ретиро, Катедралата, Двореца, Кралската ботаническа градина, зоологическата градина с аквариума... + един ден в Толедо,който е наблизо.

Tzvetak,ще съм ти много благодарна за всякакви идеи и предложения,защото нищо не е фиксирано (освен сватбата).

# 299
  • Нотингам/Пловдив
Ние също сме летяли с България Еър няколко пъти и не сме имали проблеми ,след отпуската ще се връщаме с тях и дано няма проблеми както до сега .Купуваме си билети директно от сайта им.
 За въшките ние не сме имали проблеми до сега дано и да нямаме но приятелката ми с дъщеря и бяха един месец с този кошмар.Използваха този гребен Nitty Gritty Nit Comb

Приятелката ми каза че ако не е бил той нямало как да изчисти детето.feta cheese пожелавам ви бързо оттърваване Sad

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 20:59 от cocko

Общи условия

Активация на акаунт