Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Велв-не се притеснявай ,ела пак ,те са за ве4еря питките:)Simple Smile
Жалко за 4аса ти,дано ти дадт скоро нов  Hug Hug
Ева-пуснах ти на ЛС!Успех!

# 226
Хай и от мен днес  Hug
Не съм се спирала много тук, защото напоследък ми е нанагорнище с това местене. Днес се преместихме окончателно и елате ме вижте дето все ми е лошо като си е за мен как си чистя  Mr. Green Къщурката не е кой знае какво, но поне е след основен ремонт и вътре вс е ново. Да не си помислите че сме забогатели ? хихих не сме, на един приятел на мъжа ми е и я даде изгодно Simple Smile
и да ви кажа като се махнах от оная лудница се чувствам страхотно  Party
Пак ми призлява, но се надявам да мине Simple Smile скоро...
И докато си почивам на новото ни легло си викам да видя дали няма някоя отворена мрежа, защото утре чак ще ни сложат нашия нет и хоп ето ме Simple Smile  Mr. Green Laughing

Благодаря на Аве и на Велв  Hug Аве ще ти пиша скоро, само да се оправим тук.

Ев, гледах клипчетата на малкия и мн се смях  Laughing Hug Страшен усмивко Simple Smile

Междувременно аз минах май на вълна сладко, салати, сокове. Сега се наливам с доматен сок.
Ппави ми впечатление, че когато пия вода ми става лошо и почша да ми се повръща...

# 227
                  Здравейте, и при нас 5 месеца се търкулнаха бързо.
 Но, то покрай документи, деца, работа, времето минава.
 А, и за късмет тъкмо тръгнахме 3 та седмица на училище ( около 2 месеца чакахме за свободно място) и хванахме варицела, и освен малкия, каката и таткото я изкара.
 Иначе, моята градинка е скромна, то и покрай 2 те огромни дървета в двора, като се раззелениха, много слънце не влиза. И за сега 2 вида магданоз е тръгнал, малко мента и цветя.
  Поне ми е хубаво, че е зелено и не виждам комшиите.  Wink

Днес ще тичам до "Лидъла" да си купя една шлайф машинка, че градинските мебели имат нужда от шкурка и нов лак.
 Че покрай идващото "хубавото време" съм се замечтала за барбекю и гости на двора. Hug

Дано и времето да ни бъде слънчево и топло тази събота и неделя   bouquet

# 228
Еееех, и аз така, ама май нчма да е скоро Sad
И ние имаме градинка, силно казано, щото е цялата с бетон и е много малка и се чудя как да направя така, че да има повече зелено. Искам да си насадя разни подправки ей тъй да ми напомнят за вкъщи, и да си купя цветенца, ама няма да е скоро, че кусур ми са сега цветенцата  Rolling Eyes
Иначе, почти изчистихме, по-точно аз...сега малко ме наболява корема, бебо може малко да се е преуморил...
Еййй, че ми се прави барбекюю...Нашите комшии пък все за парти питат кога ще правим  Crazy Англичани....

# 229
Аз имам въпрос към всеки, който има идея от БГ болнични системи. Става пак дума за нашата бебка в БГ (зарязвам цялата история с родителите й) - но днес разбирам, че от началото някъде на април насам, на тях им е отказан достъп до детето. Те след последната диагноза те нещо се стреснаха и почнаха да действат по въпроса с търсенето сами на лекари. Днес обаче в тях са ходили от някакъв дом да ги разпитват за малката, искали им акт за раждане и не знам какво още, но на тях от болницата им е казано, че бебето е било и при тях вкъщи за известно време, а то не е.

Та ми е объркано - те сериозно не им дават резултатите от изследванията и рентгеновите снимки на бебка, не им дават да я виждат, ходят им вкъщи от някакви домове хора, че и ги убеждавали след 6месеца да подписват документи и да я дават за осиновяване.

В случая помолих и 3то лице да провери дали това, което са ми казали е истина и е.

Имам си идея от болнична политика и тук, и в Кипър, и си мислех, че и за БГ си имам, но уви не.
Може ли някой по запознат да ми каже настина имат ли право да правят така.
Ев, това ми се струва много странно, ако родителите не са се отказали от детенцето..От болницата се държат ненормално, че и да не дават информация..ама доста мърлява работа, да не би да злоупотребяват, звучи ми абсурдно някой да иска да осинови дете с проблемно здраве в Бг(тук за родителите на децата с проблеми е истински ад, не че българите са коравосърдечни) ...извини ме Ев, че такива мисли за престъпно отношение към родителите ми минават през главата, но в Бг на какви ли не престъпления сме се нагледали и наслушали, дали не трябва да се обърнат към полицията..

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 00:10 от Zò

# 230
  • Soon London :)
Здравейте отново на всички. Чета ви редовно, нищо, че не се включвам Simple Smile
Следващия месец ще съм при вас, полета ми е на 4-ти юни.
Изчетох доста от предишните теми, та ми се поразясни малко.
Надявам се всичко да е наред, мъжлето вече е уредило квартира, чака ме да пристигна, демек Simple Smile
Ще пиша пак, ще сме в Лондон, Севън систърс е улицата. Разхождах се виртуално по нея Simple Smile)))
Ev, надявам се да имаш успех с детенце, има и добри лекари в БГ. Имах проблем с малката преди месец(съвсем различен от вашия) , наложи се да ходим до София. Бях очарована от отношение, компетентност, въобще като цяло от всичко.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:29 от juju

# 231
Здравейте момечета,
много моля за съвет, ще съм безкрайно благодарна Praynig
Още Септември месец си подадохме документите аз - за жълта, съпругат ми за синя карта.
Получихме отказ, обжалвахме и пак същото. Писмото е от вчера, днес цял ден не съм на себеси, защото работим нелегално и уговорката беше, докато получим документи.
Сега нищо не се получава и аз незнам към кого да се обърна.Да се регистрирам като селф емплойд, нямаме дори нешънъл иншуранс номер.
Притеснявам се дори дали ще ни дадат, ако видят, че вече ни е отказано от First Tribunal.
Гледам доста от вас са получили карти, как става незнам  Cry

# 232
Здравейте момечета,
Още Септември месец си подадохме документите аз - за жълта, съпругат ми за синя карта.
Получихме отказ, обжалвахме и пак същото. Писмото е от вчера, днес цял ден не съм на себеси, защото работим нелегално и уговорката беше, докато получим документи.
Сега нищо не се получава и аз незнам към кого да се обърна.Да се регистрирам като селф емплойд, нямаме дори нешънъл иншуранс номер.
Притеснявам се дори дали ще ни дадат, ако видят, че вече ни е отказано от First Tribunal.
първо ти трябва да имаш НИН и съответно да се  регистрираш като Self employed и след това да подаваш документи за жълта и синя карта ! Разбира се че ще ти откажат! Те нещата не се почват от зад напред !  Simple Smile
Щом работиш няма да ти е проблем да докажеш че имаш доходи и извършваш дейност  Simple Smile Кой ти каза да направиш така ?Защо първо не прочете ,не разпита пък тогава  Simple Smile Успокой се нещата не са толкова черни  Simple Smile

# 233
  • Манчестър
Здравейте момечета,
Пиши ми на лична ако искаш,какви са мотивите за отказа,кога аплаивахте, като какви и тн..повече инфо трябва..

# 234
Така, подадохме документи на база това, че аз уча в колеж английски език.
Подадох като студент, въпреки че уча само веднъж седмично, курса е акредитиран и става за регистрация пред Хоум офис. На тази база аз кандидатствах за жълта, а мъжът ми за синя карта.
Отказа е на база, че не мога да докажа доходи да се издържаме

# 235
Виждам и че Аве се е включила тя ще ти обясни по добре ,но успокой се  ще се наредят нещата  Hug

# 236
Виждам и че Аве се е включила тя ще ти обясни по добре ,но успокой се  ще се наредят нещата  Hug

Миличка благодаря ти за подкрепата, Hug но не знам как ще се случат нещата, защото аз доходи не мога да докажа с незаконна работа Sick

# 237
Да не можеш  да докажеш  Sad но мисля че с писмо от човека при който работиш  в което да пише че иска да те наеме на работа но съответно ти  трябва НИН за да започнеш ,може да ти помогне  с взимането на номера НИН  Simple Smile И съответно почвайки работа при него като си получиш номера  ще ти е много по лесно да докажеш доходи  Simple Smile Но определено пиши и на Аве тя може да знае и други начини  newsm78 и със сигурност ще ти ги обясни много по добре нещата  Hug

# 238
Да не можеш  да докажеш  Sad но мисля че с писмо от човека при който работиш  в което да пише че иска да те наеме на работа но съответно ти  трябва НИН за да започнеш ,може да ти помогне  с взимането на номера НИН  Simple Smile И съответно почвайки работа при него като си получиш номера  ще ти е много по лесно да докажеш доходи  Simple Smile Но определено пиши и на Аве тя може да знае и други начини  newsm78 и със сигурност ще ти ги обясни много по добре нещата  Hug

Имаме писмо от него от самото начало. Това отново не им е достатъчно, защото и негови доходи искаха и чудо. Той човека направи каквото можа, даде писмо, но това също не помогна и дори не знам защо. Не мога да повярвам чак ooooh!

# 239
Здравейте момичета  Simple Smile

от известно време ви чета но все не се осмелявах да пиша. Нека се представя.

Казвам се Пламена и вече от шест месеца живеем със семейството ми в Лондон.  Имаме две палави момчета на две и пет години. Намираме се в  Surbiton (Toworth)това е в  Kingston. Аз неработя защото гледам малкия а баткото ни ходи вече на училище.  Ако има някой в нашия район ще ми е много приятно да се запознаем.  Може да ми оставите телефонче на лични а аз ще се обадя.

Пожелавам на всички лека вечер и ще се радвам ако ме приемете във вашата тема.  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт