Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Честит син на Pumpalka, да сте живи и здрави цялото семейство! Пожелавам по-малко безсънни нощи Simple Smile

С голямо закъснение, от което се срамувам, искам да честитя рождения ден на сина на Ave и да им пожелая много здраве и късмет  Hug

E.L., нещо май някой неволно те заблуди, или просто тази информация не е актуална за всички райони. Ние и двата пъти, когато се установяваме за постоянно тук, ни беше препоръчано максимално бързо да се регистрираме при личен лекар, особено вторият път, когато казахме, че сме с дете, за да можели да помогнат веднага, ако имаме нужда (това последното никога не се случи, но това е тема на друг разговор). Едно обаждане до общината и ни изпратиха огромен пакет с информация за лекари, зъболекари, детски градини, училища, всички записвания направихме в рамките на 1 седмица, като адрес се доказва с договор за наем.

desikal, аз пък не знам защо си мисля, че си влизала тук само за да попиташ нещо, но не и да обмениш мнение, да обсъдиш нещо, да поздравиш някой Wink Аз не мога да кажа, че съм най-социалната и редовно пишеща тук, но мисля, че изказването ти е абсурдно и невярно, извинявай, но точно това мисля... По принцип много помня, но твоят ник не съм го запомнила въобще досега, тоест май наистина само си питала Confused В реплика на тази, която си цитирала, бих казала, че май българите сме едни и същи използвачи навсякъде, ако трябва, ще се поясня защо го казвам това Confused
ТОВА Е ОБЩЕСТВЕН ФОРУМ,ЗАДАВАНЕТО НА ВЪПРОСИ И ДАВАНЕТО НА ОТГОВОРИ Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ ФОРУМ!Тези които задават въпроси по мое разбиране в никакъв случай не са използвачи.А вие които сте обсебили форума и отговаряте хапливо,ако изобщо отговорите се държите така сякаш това е ваше лично пространство. Колко често се влиза и каква ти е активността в даден форум е въпрос на личен избор,време и възможност.Нека да си помагаме а не да се дразниме!

# 571
Никой нищо не е обсебил.Както вече ти казаха когато можем помагаме когато ме можем неможем.От всичко което си пуснала като мнение на последните 2 страници аз лично не видях да си питала или да си поискала съвет.Какъв е смисъла на всичко това,че чак и нова тема си отворила за Английските мами.

# 572
Честит син на Pumpalka, да сте живи и здрави цялото семейство! Пожелавам по-малко безсънни нощи Simple Smile

С голямо закъснение, от което се срамувам, искам да честитя рождения ден на сина на Ave и да им пожелая много здраве и късмет  Hug

E.L., нещо май някой неволно те заблуди, или просто тази информация не е актуална за всички райони. Ние и двата пъти, когато се установяваме за постоянно тук, ни беше препоръчано максимално бързо да се регистрираме при личен лекар, особено вторият път, когато казахме, че сме с дете, за да можели да помогнат веднага, ако имаме нужда (това последното никога не се случи, но това е тема на друг разговор). Едно обаждане до общината и ни изпратиха огромен пакет с информация за лекари, зъболекари, детски градини, училища, всички записвания направихме в рамките на 1 седмица, като адрес се доказва с договор за наем.

desikal, аз пък не знам защо си мисля, че си влизала тук само за да попиташ нещо, но не и да обмениш мнение, да обсъдиш нещо, да поздравиш някой Wink Аз не мога да кажа, че съм най-социалната и редовно пишеща тук, но мисля, че изказването ти е абсурдно и невярно, извинявай, но точно това мисля... По принцип много помня, но твоят ник не съм го запомнила въобще досега, тоест май наистина само си питала Confused В реплика на тази, която си цитирала, бих казала, че май българите сме едни и същи използвачи навсякъде, ако трябва, ще се поясня защо го казвам това Confused
ТОВА Е ОБЩЕСТВЕН ФОРУМ,ЗАДАВАНЕТО НА ВЪПРОСИ И ДАВАНЕТО НА ОТГОВОРИ Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ ФОРУМ!Тези които задават въпроси по мое разбиране в никакъв случай не са използвачи.А вие които сте обсебили форума и отговаряте хапливо,ако изобщо отговорите се държите така сякаш това е ваше лично пространство. Колко често се влиза и каква ти е активността в даден форум е въпрос на личен избор,време и възможност.Нека да си помагаме а не да се дразниме!

Да обществен е, но ако искаш да получиш някаква информация,най малкото би трябвало да се държиш възпитано, и ако някой напише че няма време да чете, защо е решил че другите имат време да му отговорят.

Успех на всички с билетите и нека да им дръпнат толкова парички за колкото билети искат Hug

Свидничка,все се замотавам се не стигам до телефона да ти се обадя обаче мноого те Hug

Magimon питай и хелт визитърите, аз нямам идея, моите не са родени тук.

Ние бяхме на в Портсмут на гости, ей много гот да  се разсееш малко. Даже и на купон ходих Crazy та и полиция идва, мани мани, аз веднъж ще отида някъде и то.... Mr. Green

Все се каня да питам, вие слагате ли нещо против котлен камък в ютиите.От моята се ръси пясък направо newsm78

# 573
Magimon за каква ваксина става на въпрос това нещо ново ли е.На моите не са им слагали нищо такова в болницата.На Кейт само първите два дена и пускаха кръв от петичката заяото кръвната и захар беше висока и на двамата им тестваха слуха и това беше.

# 574
Уф. Аман. Пак сърдити.
Как пък толкова нови  момичета намериха своето място в тази тема,
други-все неразбрани, недооценени, незабелязани..
И единственото, което искат да споделят с нас, е колко много сме ужасни.
Хубоу'

desikal,

Форум, означава най-общо говорилня.
Да, това, което се мъдри над патиците, си моето лично пространство тук.
Мога да избера да си пиша в него, всичко, което не противоречи на правилата.
Имам свободното право да си общувам с когото искам.
Не очаквам другите потребители да ми отговарят и не се сърдя, когато не го правят.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 17:59 от zlatnata tolumba

# 575
Това явно е за трупане на мнения аз си направих труда да отделя малко от скъпоценото си време което по принцип е за децата ми но както казах си  направих труда да погледна къде аджаба толкова е писала тази госпожа и познайте това са и първите мнения в този форум.Ако тя не знае има си едно линкче което показва последните публикации.Както вече казах времето ми е ценно и е отделено за децата така че аз приключвам да пиша на тази персона явно целта и е да види реакции надявам се да е доволна.

# 576
  • UK
 Шу глей са  Joy твоят въпрос като по-битов ми е по-близо до компетенцията от мериния  Laughing Точно вчера бях в DEBENHAMS и зяпах на щанда с кухненските неща. Продаваха нещо като топче от навита тел, което можеш да си го сложиш в кетъла или ютията и по него се "налепят" утайките, а не по самия уред. Струваше към 3 пунда. Само че как си го слагаш в ютията така и не разбрах  newsm78 , а иначе я имаше нарисувана в/у опаковката. Сигурно зависи колко ти е голям отворът за водата.
  Една друга английска мама, дето не пише тук е ходила вчера на Бг сладкарница в Челтнъм. Пускам линк  http://dimkins.co.uk/Contact.html  , на който не му е много далече. На мен ми е само на час и половина  Mr. Green

# 577
# 578
 Кво става, карате ли се ? Simple Smile
desikal не се ядосвай за щуротии. Ако пишеш по-често ще се впишеш в Темата. Не очаквай чудеса ето аз пиша тук от три години ама тук-там да направя впечатление, може би пиша   кратки постове стил а ла  "Мое мило дневниче искам да ти споделя... ", което не предразполага много към диалози. Simple Smile Опъни един чаршаф с  по-подробната ми автобиография и в няколко части всекидневно и мислА,чИ( така вика Зума поздрав за пловдичанки) ще се получат нещата. Grinning
Magimon това туберколозната ваксина ли е? Вече задължително ли я поставят ? И аз ще ти кажа, че е нормално да е като раничка, която изглежда леко инфектирана. На племенницата ми също дълго време беше така повече от два месеца. Щом доктора е казал, не се притеснявай. За твое успокоение иди на мерки и теглилки и попитай health visitor . Моето Софи като беше бебе  за какви глупости съм ходила при GP няма да ви казвам.

Шу, за ютиите не знам, но каната за гореща вода т.нар kettle го почиствам с    Cream of  Tartar  само сипвам и завира водата  един два пъти. Този иначе набухвател чисти като звяр котлен камък.
Алиса, споко ще има и втори тираж, май.
Pumpalka, да ти е честит Александър !

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 18:19 от Bony Fish

# 579
Никой нищо не е обсебил.Както вече ти казаха когато можем помагаме когато ме можем неможем.От всичко което си пуснала като мнение на последните 2 страници аз лично не видях да си питала или да си поискала съвет.Какъв е смисъла на всичко това,че чак и нова тема си отворила за Английските мами.
Не аз съвет не съм поискала но ми направи впечатление ,че определен кгръг от хора се държите така сякаш сайта е ваша собственост.След като човек е задал въпрос не е нужно да му се зъбите а просто не отговаряте след като ви дразни Спроред теб долу написаното нурмален отговор ли е?

Нямаш време да четеш...????? А мислиш ли,че някои би имал време да ти отговаря....ако нямаш поне 2000 лири за на първо време хич не се качваи на самолета. Бенефити на новопристигнали вече не дават,а детските градини, почват от 40 лири на ден.....ако не си и с уърк пермит - забрави, особено в Манчестър е безработицата е много голяма....

А що се отнася до темата е въпрос на личен избор,защо как и какво не си тази на която трябва да дам обяснение!
А и смисалът на моята тема е в заглавието!

# 580
  • Bristol
svidni4ka, и аз й гледах снимките във ФБ и се скарах, защо не се е обадила, като е била в Челтъм. Но вината е моя, падна ми батерията още събота вечер и чак в неделя към обяд включих на зарядно и го зарязах на горния етаж  ooooh! Вкусни нещица правят там и точно пред сладкарницата е пешеходна зона, не се притесняваш за децата, като търчат наоколо.
Magimon, това сигурно е БЦЖто. По принцип така става раничка и гноясва, ако не стане, значи не е била успешна, но за колко време заздравя, забравих  newsm78 Тук рядко я слагат на бебетата, само ако си поискаш. Аз бих попитала в бебешкия отчетен, в България на всяко бебе я слагат.

# 581
  • Нотингам/Пловдив
Aaa мамчета колко сте изписали или по скоро как се е завъртял разговора в неприятна посока. Не знаех че даже ако някой не ти отговори във форума е повод за подобни мнения и нападки,но вече като че ли не би трябвало да се учудвам  newsm78 Аз също не пиша редовно ,но се чувствам прекрасно и приятелски посрещната тук,за което благодаря  Hug
 Шу този проблем с ютията и мен ме мъчи, но вече се замислям не е ли време да си купя нова.От както мъжа ми смени работата съм само на масата за гладене  Simple Smile ,а според него проблема е че не обичам да гладя  #Crazy
  Аз влизам и да попитам нещо по далече от дебатите в момента.Искам да попитам мамите които са купували къщи тук колко време преди това са започнали проучвания,,разглеждане на оферти и тем подобни.Сега да не си помислите че съм спечелила евро милионите  Laughing иска ми се просто да знам и да съм информирана когато дойде момента.   bouquet
 Bony Fish мерси за поздрава за пловдивчанки   bouquet

# 582
 Ох, от поредните драми забравих къде искам да отговоря на въпросите. Има хапливи отговори, но на нормален въпрос не съм прочела такъв  Peace
 Маги в брошурата ми пише, че е нормално да стане така и може доста дълго да е така.Нормално е и да посинее. Ти като идеш да я мериш покажи го все пак, но не се паникьосвай  Simple Smile Ваксината е БЦЖ-туберкулозна и е пожелание, на англичанчетата не се бие  Simple Smile
 Шу има вода за ютии. Много е хубава, ароматизирана и не се появява котлен камък. Във всеки голям магазин предполагам я има при перилните препарати е в Азда.
 Искам и аз на олимпиада  Crossing Arms

# 583
Не аз съвет не съм поискала но ми направи впечатление ,че определен кгръг от хора се държите така сякаш сайта е ваша собственост.След като човек е задал въпрос не е нужно да му се зъбите а просто не отговаряте след като ви дразни Спроред теб долу написаното нурмален отговор ли е?

Нямаш време да четеш...????? А мислиш ли,че някои би имал време да ти отговаря....ако нямаш поне 2000 лири за на първо време хич не се качваи на самолета. Бенефити на новопристигнали вече не дават,а детските градини, почват от 40 лири на ден.....ако не си и с уърк пермит - забрави, особено в Манчестър е безработицата е много голяма....

А що се отнася до темата е въпрос на личен избор,защо как и какво не си тази на която трябва да дам обяснение!

За последно ти казвам че форума не е обсебен от 2-3-ма пишем си който иска отговаря който не не отговаря.Ако наистина си направиш труда да прочетеш по назад ще видиш колко пъти влизат нови и се почва с това какви помощи ще оплуча ако дойда и кой ще ми даде на готово.Затова и понякога тона е рязък.Влез прочети помисли и ако не си разбрал тогава попитай а не добър ден аз дойдох айде сега ми обяснете че ако може и вие да ми я свършите на готово ще е по добре.За всеки новодошъл не може да се дъвче едно и също.
Колкото до теб като искаш да те запомнят влез представи се и така а не с рогата на пред.Темата ти ми се вижда безсмислена след като има отчетни това е и тяхната функция.Както ти казах ако имаш конкретен въпрос задай го...
Колкото дали това е нормален отговор на зададен въпрос мога да кажа да след като през 2-3 стеници те питат едно и също и дъвчем едно и също

# 584

ААААА  Десикал  Peace  не така душицо  Hug Аве може да е рязка понякога, ама не е отговорила грешно  Peace. Направила си е труда да отговори на въпрос който е през две страници.   Знам че цитираното от теб е нейно. Недей така не с лошо  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт