Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 578
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Лондон/Пловдив
Маги на моя син беше като раничка доста време до към 7 месец ,знам само от моя приятелка трябва да внимаваш да не го разкървиш защото тя без да иска го е захванала с нокът и беше тогава много притеснена за не стане нещо на детето . Педито тогава и каза много много да внимава да не се повтори .
Честито бебе Александър на Пумпалка  да е жив и здрав юнака   bouquet
Ох, доста бебчета се родиха напоследък в темата да си призная замислям се за второ  Mr. Green ама ме е шубе пак бебе, рев и памперси ....... в един момент си казвам искам в следващия НЕ . Споделете тези с повече от едно дете как се навихте на второ дайте малко кураж .
Моя татко се прибра в БГ и вече нямам търпение и аз да се прибера ,другата седмица почвам да стягам багажа лека полека .
Да питам и аз някой няма ли да лети на 13 от Гетуйк  Praynig сама с малкия съм и много ме е страх да си призная . Незнам как ще се оправя на това летище много ми е страшно  Blush

# 586
Cherry Mam не съм се замисляла за второ просто нямах избор Grinning Grinning Grinning но да си кажа истината замислям се вече за трето иска ми се поне още едно но ще видим мисля го още не знам дали да кандисам Peace

# 587
  • Лондон/Пловдив
Е Ани ти си два заека с един куршум както казват не стига ,че две ами и различен пол .  Joy

# 588
Е Ани ти си два заека с един куршум както казват не стига ,че две ами и различен пол .  Joy

Извода от цялата история е че вече не пазарувам в Морисънс там винаги имаха Богов оферта и явно от там съм прихванала хахахах.Мъжът ми е много добър така че ако някой иска близнаци да свирка ще го пусна  Mr. Green

# 589
  • Нотингам/Пловдив
Cherry Mam аз не съм се замисляла за миг,имам 3 принцеси които вече са поотраснали и сме забравили момента с рев ,безсъние и памперси  Grinning Аз бях убедена че искам 2 деца а появата на третата принцеса е дълга за обяснение,ако се чудиш за второ действай в крайна сметка се запомнят само хубавите моменти  Hug Hug Hug
 Аз съм летяла сама с двете по малки деца от София за Хийтроу и бях ужасена ,но се оказа че е било абсолютно излишна паника от моя страна.Предполагам че и при теб всичко ще е наред,не се стресирай излишно  Hug

# 590
Никой нищо не е обсебил.Както вече ти казаха когато можем помагаме когато ме можем неможем.От всичко което си пуснала като мнение на последните 2 страници аз лично не видях да си питала или да си поискала съвет.Какъв е смисъла на всичко това,че чак и нова тема си отворила за Английските мами.

Къде е темата, че ми стана любопитно?

В болницата бият витамин К и пожелание за туберколоза.

Bony Fish , успокои ме.Въпреки че и лекар ми го каза се успокоявам, като чуя  някое друго мнение.

Merry   bouquet

Miss Fine   bouquetНа 05 ще ходя на мерилка и ще се консултирам с хелтвизиторката. Simple Smile

Cherry Mam , съвсем ме успокои.А ем не ми е първо дете, а всичко се забравя, и притесненията са ми сякаш повече от първото. Simple Smile

# 591
Туберкулозната се слага на бебета,чийто родители са от така наречените "рискови страни".България е вътре и ваксината е пожелание.Относно белега е нормално да седи доста време и да изглежда като "инфектирал".Магимон,място за притеснение няма Peace

# 592
Привет от нас!Много благодаря за милите пожелания, щастливи сме много от новото попълнение.Днес сутринта бяхме 4ма в леглото, много мило ми стана!Натали за пръв път идва при нас, но това се дължи на мъжкият глас на Алекс  Grinning

Само на бързо да споделя.Раждането беше по-бързо, както и предполагах.Имахме около 20 мин в болницата  с изчакване да ме приемат, преглед за разкритие и раждане...много набързо наистина.Но през това време разясних на мъжът ми, как никога, никога да не си и помислме за номер3 , а и се чудих на жените как така искат 2, абе нормалните приказки, нооо след като има резултат вече- всичко се забравя  Hug

Изтеглили са ми днес парички за олимпиадата 2 билета, но бяхме пуснали за открива, закриване, волейбол, та ще трябва да почакаме за да видим за какво са.

Това за сега от нас и до скоро  Simple Smile

# 593
Честито бебенце на Пумпалка и от мен  Laughing Да ви е живо и здраво, Господ да го пази и да му помага  baby_neutral

Ваксината БЦЖ изглежда бяла и инфектирана, все едно е набрала гной, но така трябвало да 'узрее', както се изрази нашият лекар. И при нас мина година и 5 месеца и все още има сериозна коричка. Повечето лекари се чудят, но не са ни казали да правим нещо специално.

Е.Л. Най-добре да провериш на място в конкретната поликлиника. Всички имат различни изисквания. Сега се сещам, че на предишният адрес искаха само разпечатка от банката за доказателство за адрес. Хем беше по-'елитен' район. На новото място освен 3-те месеца, казаха, че документи от банката не признават. Искаха сметки от телефон/ток........

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 23:16 от Venilove

# 594
Pumpalka, браво на вас, радвам се че всичко е минало нормално, сега остава само да се наслаждавате един на друг. Hug
Ох а тази картинка с четирима в леглото ми е познато, в такива моменти се разтапям.
Да си призная голямо удоволствие ми е да си седя вкъщи и да се гледаме с бебока.Въпреки, че съм съвсем самичка и няма кой да ми помага, хич не ми тежи.Сутрин оставяме каката на училище, лека разходка, после къщна работа, памперси хранене и т.н. и т.н.Вечер съм като изцедена, ако имаме късмет бебето да си заспи и аз умирам на секундата.А преди да си легна, като погледна всичките си любими същества заспали, и си казвам каква щастливка съм, и знам че си заслужава всяка безсънна нощ.А като се сетя, че скоро трябва да се връщам на работа ми призлява, все си викам има време, а времето лети.

# 595
.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 22:21 от eva_82

# 596
  • Bristol
А моят въпрос остана да си виси в пространството  Mr. Green
каква е системата за оценяване на GCSE, какъв процент точки са за А*, А, Б и тн както и какъв формат е GCSE по английски
Може ли така да ме изоставите, не знаели! Какво е това отношение към старите потребители, ааа  Crossing Arms
Порових в нета и заека изкочи от място, на което винаги съм гледала с пренебрежение. В BBC Bitesize намерих интересуващата ме информация плюс примерни тестове по английски, математика, френски GCSE English Mock exam.

# 597
А моят въпрос остана да си виси в пространството  Mr. Green
............

Ами така ще е, с вашите камъни, по вашите глави...  Crossing Arms  Laughing Peace Hug

# 598
Мери никой не ще да ни отговори, значи  tooth tooth tooth
Ама и аз съм една патица  bash tooth Фолиевата киселина е витамин B9 a ne B12  smile3555 . Ще си изтрия горния пост  Laughing

# 599
 Pumpalka , да ти е жив и здрав бебока!
По въпроса с децата и техният брой да кажа ,че ние твърдо бяхме решили да имаме 1 брой, да но....господина горе реши друго  hahaha ,сега ме е страх че следващият път може да са 3  Crazy !
И аз не пиша много ,но за сметка на това чета  Wink !

Общи условия

Активация на акаунт