Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 566
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Винаги съм мечтала за три деца, не знам защо.Сега обаче много се замислям, всичко е толкова трудно.Мисля да се спра до тук, две са ми достатъчни, ноооо не казвам голяма дума, каквото дойде.Та искам в този ред да ви питам, каквпо предпочитате против забременяване.На мен тук ми предложиха няколко варианта, но не съм се спряла на нищо, а мисля, че ми е време.Никога не съм пила противозачатъчни, и спирала не съм поставяла.Тук гледам имат и някакви импланти за под кожата.
Чакам мнения, и гледайте да ми отговорите, че ще ви обвиня в дискриминация. Mr. Green

# 601
Аз ползвам пластири Евра- още от България.Въпреки че работех в аптека и съм добре запознатас контрацептивите  не събрах кураж за спирала или хормони през устата.Пластирите тук се изписват напълно безплатно, сменят се всяка седмица и нямат при мен никакви странични ефекти.И действат за сега  Laughing

# 602
Момичета, благодаря за отговорите за ютията. Мис Файн мерси, виждала съм я тази вода, даже и МЕРИ ми се обади да ми каже за нея, но моята ютия е от жадните, глади прекрасно но с мноого вода. Свидничка твоето твоето чудо много ме заинтригува, ако можеш пусни линк моля.
Cocko не е от ютията, от водата е. И аз вечно съм на дъската за гладене, така и филмите си ги гледам, но поне откакто си смених ютията наистина гладя, а не само да си мисля че гладя. Поне сега мъжо е с наистина изгладени ризи и панталони Mr. Green

Маги, за да не ме обвиниш Mr. Green ще кажа, че от всичко аз избрах противозачатъчните. Доктора който ме следи от малка и раждах при него,ме посъветва да е това, защото каквото съм кьопаво само това може веднага да се спре ако не ми понесе,както и стана де,смених ги и всичко е наред, само да не ги забравях.

За второто, ми и аз не знам, май когато Боян стана на 4, аз реших, мъжо се по притесни,но взе че стана. Но лошото е че ми минават мисли за трето,което хич не е добре, не стига че трудно ги раждам,ми и кекави излизат Crazy

Дано не съм забравила нещо Mr. Green

# 603
purvo da se izvinq za latinicata - preinstaliraha mi lap topa i oshte nqmam kirilica.

brumchi mi pak glavata i mai samo otgore otgore pregledah kolko mnooogo ste izpisali tuka za 1/2 dni  Grinning

zabelqzah, che ima nedovolni ot foruma - abe i az sum sravnitelno nova tuk, v nachaloto se chuvstvah malko kato outcast, no to beshe dokato svikna i pochna da podrejdam neshtata, za koito se govoreshe po mestata im Simple Smile inache si mislq, che mnogo dobre se priemat novi hora tuk, az uspqh da se vidq s 2 otmomichetata lichno i smqtam,che sa strahotni Simple Smile za vseki vypros sum poluchila otgovor i golqma podkrepa ot vsichki  Hug daje se hvashtam, che tuk spodelqm poveche otkolkotos blizkite si Simple Smile nqkak simi e po-lesno da si kaja kakvotomie na surce bez da se pritesnqvam, che nqkoi shte me kritikuva Simple Smile

Na Pumpalka chestito bebchence Simple Smile da ti e jivo i zdravo i mnogo da vi radva Simple Smile

Magimon za vaksinkta - na moqsin sushto mu biha tuk v UK, sled 2 meseca i nashata beshe hvanala korichka, qe i dosta se beshe podula i nakraq se pukna, izteche edno ogromnokolichestvo gnoi i sega si mu sedi edno cherveno petunce na ramenceto ...  malko me e qd, che q napravihme (tuk nali q predlagat samo na deca, chiito roditeli sa ot nashiqkrai na Evropa) - shte si mu ostane beleg tova ... i az imam i mnogo ne si go haresvam.

do sega prikluchvah mesechniq otchet  ooooh! shtqh da pripadna katovidqh krainiq rezultat ... nqmam protiv da pomagam, no natrapeniq ni gostenin deto si misli, che e na hotel (nishto, che mu beshe obqsneno, che u nas taka ne se poluchava) ni struva dosta poveche ot ponosimoto i pozvolenoto i imam chuvstvoto, che skoro shte vikam, za da si vleze v relsite ...

Brat mi e pochti gotov s dokumentaciqta ... oshte chakame za  NIN de, no puk vsichko drugo e opraveno veche i rabota mu namerihme (s nqkakva mestna angliiska stroitelna firma), no horata kazaha, che dokato ne poluchi nin nqma kak da mu plashtat i v momenta, v koito tova stane pochva ... no shte vidim kolko e taka, kogato tova stane Simple Smile

i utre sum na zubolekar - mudreca mi e izrastnal, no samo munichko parchence se vijda, drugoto e skrito ot veneca, t.e. predpolagam, che shte go izvadqt, no tova shte reche i cepvane na veneca, a ideqta hich ne mi se nravi Sad

i malchoto stana na 9 meseca tezi dni Simple Smile i mu izleze i 8to zubche, opitva se da hodi i e sus ujasni sinini po kolencata ot shtukaneto napred nazad iz kushti ... koeto mi napomnq - v bg sum vijdala nakolenki da dechica, koito veche lazqt: da ste vijdali tuk takiva? pitah v nqkolko magazina (mothercare i t.n.), no kazaha, che daje ne sa chuvali ...

izostavam s 2 sedmici v uchenieto po fotografiq, ne moga i minutka svobodna da namerq, a namerq li - ne moga da se susredotocha i se qdosvam na sebe si, no sum si dala srok do kraq na sedmicata da si predam domashnite za 2ta modula nad, koito ciklq v momenta Simple Smile

utre sled zubolekarq, shte sedna da procheta poslednite 3 stranici tuka Simple Smile

ohhh trqbva da sedna pochna da piq neshto za po-dobra koncentraciq  newsm78

lekinka i mnogo usmivki na vsichki vi Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 01:10 от ev:)

# 604
a zabravih ... i az sum sus EVRA lepenkite, mnogo sum dovolna ... probvah i spirala, no organizma mi ne beshe suglasen s neq i q mahnah ... sega veche 3ti mesec s lepenkite i mi e mnogo dobre Simple Smile preporuchvam gi Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 605
Pumpalka, ти в Kingston Hospital ли ражда ? Дай малко инфо, моля, ако искаш и на лични -доволна, недоволна отношение на персонала и т.н. Моя приятелка е бременна и Кингстън е едната опция, пък и да знам лично за мен, ако има второ издание малко Bony Fish-че.

# 606
Честито бебче на Pumpalka Simple Smile
За белега от БЦЖ- в рамките на нормалното е да изглежда така. Лош вариант е, ако няма никаква реакция към ваксината (никакъв или минимален белег).

Винаги съм искала да имам повече от едно дете и то с малка разлика във възрастта... за трето-не мисля че бих се решила,но знае ли човек ....

# 607
А тези Evra  лепенки свободно ли се купуват или трябва да мина първо през докито?

Да ви кажа запалила съм се нещо по плуването, много ми се ходи с бебето на плуване.Вчера гледах едни клипчета с плуващи едномесечни бебенца и се запалих още повече.Видях също, че в домашни условия мога да си го пускам във ваната с едни поясчета за вратлето.
Някой ползвал ли е такова поясче?И какви са ви впечатленията?А някой ходил ли е на плуване с бебето, какво представляват, в група ли са?
Аз другата седмица, като заведа каката на плуване ще разпитам, но да попитам и тук.

# 608
На мен ги изписа личния лекар.

# 609
Винаги съм мечтала за три деца, не знам защо.Сега обаче много се замислям, всичко е толкова трудно.Мисля да се спра до тук, две са ми достатъчни, ноооо не казвам голяма дума, каквото дойде.Та искам в този ред да ви питам, каквпо предпочитате против забременяване.На мен тук ми предложиха няколко варианта, но не съм се спряла на нищо, а мисля, че ми е време.Никога не съм пила противозачатъчни, и спирала не съм поставяла.Тук гледам имат и някакви импланти за под кожата.
Чакам мнения, и гледайте да ми отговорите, че ще ви обвиня в дискриминация. Mr. Green
5 години бях с противоза4атъ4ни,и веднага  (месец)след раждането пак  минах на тях, а сега след 3 години ги смених със спирала (ве4е съм с нея 2 месеца),за да не ми се налага да внимавам всяка ве4ер и е по лесно .

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2146918631274.2131280.1 … &l=9f3637e111

Ето и малко снимки от нас.
4естито на  вси4ки деца днес! Да са ни живи и здрави!

# 610
Честит празник на всички малки и голями.Да са ни живи и здрави дечицата, да имат незабравимо детство.И както казват в турските сериали да срещат само добри хора по пътя си.

Честит 1-ви Юни мили деца

# 611
  • UK
  За превенцията - презервативи. Хормони и химии не ползвам. С първите да се внимава, че са сигурни само 97% Embarassed Ако имам второ дете, твърдо съм решила да си сложа клипсове на тръбите, сигурна съм, че трето няма да искам  Grinning

# 612
Здравейте, искам да попитам ако сред вас има гобленарки. Къде си рамкирате гоблените в Лондон? И по-точно северен Лондон. При пътуването се счупи ктъклото и сега трябва да се смени, а идея си нямам къде и скъпо ли е

# 613
Честото на Пумпалка,бях пропуснала  Hug  да расте здраво,щастлиево детенце и да ви носи много радост и усмивки
Това за лепенките,които се сменят всяка седмица за първи път чувам,явно трябва да попитам GP

И аз да попитам нещо  Mr. Green
Нормално ли е 2 годишния ми син да чака 2 месеца за среща със ортопед,вижда ми се прекалено дълго...
И също ми се вижда проява на небрежност да не забележат,че още от раждането си има проблем с едната ръка.
Нали след като се роди преди да изпишат минава педиатър преглежда цялостно детето,а и после на края на 1 месец(или на 40 ден,забравила съм вече)пак при GP на същия преглед за развитие.Как така няма да забележат...,Аз  забелязах обаче си помислих,че ръчичките не са еднакви заради сланинките му,беше си пухкаво бебе...вие какво мислите?

# 614
  • Нотингам/Пловдив

Честит празник на всички дечица и на техните родители!

Общи условия

Активация на акаунт