Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
-
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
-
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
За да запишете детето си в училище във Великобритания, обикновено родителите трябва да подадат заявление за записване и да следват процедурите, определени от училището или местната власт. Изявленията обикновено се приемат през определен период всяка година. При записване в училище във Великобритания е необходимо да представите доказателство за настаняване, като например копие от договор за наем. Класът, който ще посещава ученикът, вероятно ще бъде първи клас, но това може да се уточни директно с училището.
-
Как мога да се регистрирам на адрес във Великобритания след изтичането на 3-месечния безплатен период?
-
Какви са общите мнения за външния вид на англичаните и англичанки?

!
!
дано да се грижат добре за нея 

. Някое маиче да е запознато
Как става обучението изопщо и изпита ?Благодаря ви
Обадих се в полицията и се оказа, че ми я е вдигнал паяк, представяте ли си. Пред мен и зад мен колите на моите колеги си стояха непипнати, освен това там паркирам вече 4-та седмица за период от 2 мес и знам, че не е незаконно. Казаха ми, че мога да изискам снимките, които са направили като са я вдигали и ще обжалвам, защото съм сигурна, че си беше паркирана законно. Кажете как могат да дигнат само мята кола, като пред мен и зад колите си седят, направо главата не ми го побира. Поне си я прибрах, по-добре, отколкото ако беше открадната