Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 551
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Хайде и аз за ортопеда, та значи Mr. Green за краката водих Боян,да чаках и аз много,но да си призная не помня колко, но си беше няколко месеца, след като ни видяха,пак имахме нова дата за размер и после нова за да си ги вземе,чакането си е бая. Яна пък както съм мрънкала и преди я водя за ръка. Мноого се чака,тук в Бристол не само че не ми хареса мнението на лекаря (което беше, че иска да и реже пръста), но и ме вкара в ужасна депресия. После още толкова чаках за преглед в Лондон, след това за дати за операции и така нататък, нооо за да ви успокоя,няколко месеца чакахме за преглед и в Германия и във Франция, така че е нормално. Даже на скоро ми се оплакваха че в някой клиники в Германия за подобен преглед няма свободни часове за 2011 година,може евентуално за края на 2012, така че май е нормално навсякъде да се чака. Важното е накрая да попаднеш на читав доктор. Иначе когато спешно ми трябваше снимка, изтормозих детската болница и за по-малко от седмица я имах Mr. Green

А цигари вече не дават да се купуват от фришопа,ако се лети до Европа,най добре да се купят от магазин в самата страна и не е проблем Peace

# 631
Имало едно време мъничето му поставиха диагноза ''синдром на Едуард''. Бяха я изместили в дом, но още първата вечер вдигнала температура и я върнаха в болницата. Последното, което чух е, че е в нестабилно състояние и не се знае до кога ще я оставят в болницата. А аз прекъснах малко отношенията с родителите и точно какво става не знам Sad
Благодаря, че попита.

Искам денят да има ПОНЕ 2но повече часове !!!

# 632
Лелее, плашите ме с това английска здравеопазване. То май ще е по-лесно и бързо да си дойде човек до Бг и да си плати на частно  Confused

Искам виртуално да почерпя - мъжът ми получи синя карта  newsm44

# 633
E.L.  честито!
И аз като ви слушам ми настръхват косите  ooooh! !
ev:)  много ми е мъчно  Cry !

# 634
Благодаря ви момичета за включването,явно няма какво да се направи и ще си чакам търпеливо Crazy
Все пак и варианта Бг си е обнадеждавщ.
Ев,наистина ми е много мъчно за ситуацията с детенцето  Tired дано да се грижат добре за нея  Hug
Магимон,не разбрах,колата ли са ви задигнали?

# 635
  • Soon London :)
Момичетааа, летя утре. Най - накрая дойде датата. Надявам се всичко да е наред, с багажа и със полета.
Стискайте ми палци, че досега не съм летяла и хич не знам как ще ми се отрази.
 Hug

# 636
  • Bristol
David Hasselhoff as Captain Hook in Bristol pantomime Още сега отивам да купувам билети  Mr. Green Миналата Коледа се е вихрил в ролята на Хук в Лондон, сега е ред на провинцията  Grinning

juju, лек полет, няма нищо страшно  Flutter

# 637
Момичетааа, летя утре. Най - накрая дойде датата. Надявам се всичко да е наред, с багажа и със полета.
Стискайте ми палци, че досега не съм летяла и хич не знам как ще ми се отрази.
 Hug
лек полет  Peace

# 638
  • Нотингам/Пловдив
juju лек полет ти пожелавам  Hug
 http://www.atasteofspain.co.uk/ - Ако някой иска да гледа Испанска Фиеста в Лондон  Simple Smile

# 639
Цитат на: Имало едно време... link=topic=580845.msg18868786#msg18868786
[/quote

Да, ама и как не, като ключа е бил на вратата.

# 640
Merry,и да кажеш как е минало Mr. GreenДа взема и аз да мрадна кьм Бристол заради Хаселхофф Laughing  Пусни линк ако можеш за билетите Peace

# 641
Момичета, аз имам 1 питанка. Днес разглеждам цял ден страницата на Open University  в нашиа град. Но нещо сьм малко обьркана от този тип обучение. Кредитите ги разбрах, то мисля че вече и в БГ. е на точкова система по университетите.Но ме интерсува по-специално това Open degree.  newsm78 . Някое маиче да е запознато Thinking Как става обучението изопщо и изпита ?Благодаря ви Hug

# 642
Цитат на: Имало едно време... link=topic=580845.msg18868786#msg18868786
[/quote

Да, ама и как не, като ключа е бил на вратата.

Ох,много неприятно  Confused и аз направих така преди два дена на детския празник,но полицайте намерили ключа и съобщиха от сцената та се усетих ooooh! Дано се намери колата  Hug

# 643

Исках само да споделя една рецепта, че сигурно не съм само аз, която се чуди все какво да готви. Ето я http://gotvarski.com/2011/05/29/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81%D … 0%B0%D0%BD%D0%B8/ Вижте видеото, много добре е нарязано всичко там. Аз  пак промених нещата и добавих, тиквичка а към соса вино, соев сос, телешки бульон и босилек. Стана уникално, но не сложих толкова патладжани и толкова месо. Даже Яна изяде две купички

# 644
  • UK
  Момичета, в петък като излязох от работа и моята кола я нямаше, където я бях оставила и направо сърцето ми спря  #Crazy Обадих се в полицията и се оказа, че ми я е вдигнал паяк, представяте ли си. Пред мен и зад мен колите на моите колеги си стояха непипнати, освен това там паркирам вече 4-та седмица за период от 2 мес и знам, че не е незаконно. Казаха ми, че мога да изискам снимките, които са направили като са я вдигали и ще обжалвам, защото съм сигурна, че си беше паркирана законно. Кажете как могат да дигнат само мята кола, като пред мен и зад колите си седят, направо главата не ми го побира. Поне си я прибрах, по-добре, отколкото ако беше открадната  Joy

Общи условия

Активация на акаунт