Къде в Пловдив???-21

• 60 079
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
МИс 74,детския център "Дисни" е в уличката преди бившия ТЕЛК. Църквата"Кирил и Методи" и училище " Димитър Благоев"-точно срещу тях под една  нова кооперация.
Цена за детско меню-сандвич,картофки и сокче+ престоя2 часа=12 лв.Шапки и свирки( от не много силен шум) Mr. Green

Тортите са с различни цени,в зависимост от украсата.може и да си внесеш-10 лв. за сервиз.Предлагат на Чочко и Попимони.Нашата на Попимони беше с много хубава украса .Биваше и на вкус,очаквах да е по-безвкусна,но биваше.

Сладки и соленки 11-12 лв.за кг,бяха пресни.
От менюто-лев и нещо сокове,безалкохолни.Другото не запомних.
В цената влизаше и аниматорка-забавлява децата,рисува по лицата и ръчичките на който пожелае.Стараеше се момичето,и то от сърце,без превземки.

Залата беше само за нас,без минимална бройка за дечицата.Мирише на новичко,хареса ми  Peace

Иначе престой за за 1/2 ч-3 лв.,за 1 ч.-4 лв,за дечица на едно семейство-по 3 лв.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:26 от Трапезица

# 301
  • Пловдив
Момичета искам само да ви поздравя, за това, че винаги се отзовава някоя от вас с помощ или нещо друго, много се радвам, че съм част от вашата задружна група, ето и една мисъл която много ми харесва за вас е "Когато родиш дете, твоето сърце започва да живее извън тебе"!!! Слънчеви летни дни за вас и дечицата ви!!! Heart Eyes

# 302
Къде мога да си купя питки за дюнер? В Смирненски има ли - в Мола?

Ако "Аладин" ти е близо на Пещерско шосе, там би трябвало да има. Върти ми се нещо от сорта на 2 лева за 10 големи питки за дюнер  Peace

# 303
Страхотна шивачка-ул.Никола Палаузов,1,това е улицата срещу Диетичния магазин на Опълченска,имам и тел.ако не можеш да се ориентираш Peace
Ориентирах се. Какви са цените при нея?

# 304

Ако "Аладин" ти е близо на Пещерско шосе, там би трябвало да има. Върти ми се нещо от сорта на 2 лева за 10 големи питки за дюнер  Peace

Кой Аладин?

# 305

Кой Аладин?

Ами дюнерите на Аладин, които са почти на ъгъла на Царевец и Пещерско шосе до една аптека се намират зад спирката на 66, където минава.

# 306
Трапезица, радвам се, че сте доволни - наистина... Но не бъркай аниматор с хостеса.
Аниматорите са актьори, професионални педагози, хореографи и тяхното шоу е на съвсем друго ниво /за който има значение/.
Хостесата е момиче, което гледа децата, старае се, опитва се да рисува.
При мен работят над 30 хостеси и само 5 аниматора. Аниматор е доста силна дума, която изисква много опит и сериозно поведение.

# 307

Кой Аладин?

Ами дюнерите на Аладин, които са почти на ъгъла на Царевец и Пещерско шосе до една аптека се намират зад спирката на 66, където минава.

Сетих се, да. Мерси много.   bouquet

# 308
МИс 74,детския център "Дисни" е в уличката преди бившия ТЕЛК. Църквата"Кирил и Методи" и училище " Димитър Благоев"-точно срещу тях под една  нова кооперация.
Цена за детско меню-сандвич,картофки и сокче+ престоя2 часа=12 лв.Шапки и свирки( от не много силен шум) Mr. Green

Тортите са с различни цени,в зависимост от украсата.може и да си внесеш-10 лв. за сервиз.Предлагат на Чочко и Попимони.Нашата на Попимони беше с много хубава украса .Биваше и на вкус,очаквах да е по-безвкусна,но биваше.

В цената влизаше и аниматорка-забавлява децата,рисува по лицата и ръчичките на който пожелае.Стараеше се момичето,и то от сърце,без превземки.

Залата беше само за нас,без минимална бройка за дечицата.Мирише на новичко,хареса ми  Peace

Иначе престой за за 1/2 ч-3 лв.,за 1 ч.-4 лв,за дечица на едно семейство-по 3 лв.

И аз потвърждавам инфото от Трапезица ... били сме там не само на рожден ден и много ни харесва, детето се забавлява добре.

# 309
  • Пловдив

И аз потвърждавам инфото от Трапезица ... били сме там не само на рожден ден и много ни харесва, детето се забавлява добре.
Това в Кичука,нали?

# 310
Трапезица, радвам се, че сте доволни - наистина...
Ерин,Едва ли за обикновените хора има значение тънката разлика,която ти споменаваш.За нас е важно ,че децата много се забавляваха.Не желая да споря по темата  Peace

Дисни е в центъра,зад  кръстовището на 6 септ. с Цар Борис трети.Не знам улицата,но съм обяснила малко по-надолу къде е точно.

# 311
Трапезица, радвам се, че сте доволни - наистина...
Ерин,Едва ли за обикновените хора има значение тънката разлика,която ти споменаваш.За нас е важно ,че децата много се забавляваха.Не желая да споря по темата  Peace

Дисни е в центъра,зад  кръстовището на 6 септ. с Цар Борис трети.Не знам улицата,но съм обяснила малко по-надолу къде е точно.

Трапезица,благодаря ти за отговора,определено ще го посетим  Peace
Аз пък да помоля Ерин,ако е възможно в Тонбонбон да спрат да ги раздават тези свирки /които се водят подаръци/-еми отвратителни са,като свирне детето направо ти "бърка" в мозъка,хиляда пъти е по-добре без подарък,отколкото с такъв "дразнител"  Laughing  Laughing

# 312
Да попотам някой има ли впечатления от тази Туристическа Агенция " Ванди - С "  : 

http://www.wandi-tour.com/  ако имате пишете моля!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 313
Днес започва изложбата на Вълчитрънското златно съкровище в археологическия музей  Peace
Тази сутрин го докараха с бронирана кола и под силна охрана Simple Smile

# 314
От къде мога да купя детски фиби /50-100 бр/, тик так, но да са изчистени без апликации и рисунки?

Общи условия

Активация на акаунт