Къде в Пловдив???-21

• 60 035
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте!Скоро детето ни става на 1 годинка и ми се иска да го заведем да го снимаме.Някой може ли да ми препоръча такова фото и някакви ориентировъчни цени?
Споделете и от къде поръчвате тортите за детски рожден ден.
Аз смятам в края на месеца да се възползвам от ваучер за ето това студио http://kuponik.bg/?id=31&recent=1 и ако до тогава не сте си намерили подходящ фотограф, бих могла да върна инфо тук  Peace
Благодаря,но ми се щеше да са просто няколко снимки с тортата,а не фотосесия.А цените и без ваучери са си 60 лв за 30 мин фотосесия и 100 лв за 1 час.Поне при другите фотографи.

# 316
От къде мога да купя детски фиби /50-100 бр/, тик так, но да са изчистени без апликации и рисунки?

Скоро купувах от Джъмбо шнолички- имаше и изчистени.

# 317
[quote author
а случайно да знаете къде има автомат за вадене на снимки? струва ми се, че в ДМ в ритейл центъра видях, но дали работи?
В ДМ в събота не работеше автомата за снимки.Но ми е направило впечатление,че почти никога не работи.

# 318
Здравейте!Скоро детето ни става на 1 годинка и ми се иска да го заведем да го снимаме.Някой може ли да ми препоръча такова фото и някакви ориентировъчни цени?
Аз смятам в края на месеца да се възползвам от ваучер за ето това студио http://kuponik.bg/?id=31&recent=1 и ако до тогава не сте си намерили подходящ фотограф, бих могла да върна инфо тук  Peace
Благодаря,но ми се щеше да са просто няколко снимки с тортата,а не фотосесия.А цените и без ваучери са си 60 лв за 30 мин фотосесия и 100 лв за 1 час.Поне при другите фотографи.

Аз бях питала в едно студио на Пещерско. Обясниха ми, че цената е 6-7 лв на кадър. Тоест правят няколко щраквания и примерно ти харесаш 3 от тях и плащаш 3*7 лв. А след това, ако искаш повече бройки от този кадър си плащаш по нормалната тарифа за снимки. Аз лично съм доволна от фотографа, но сме правили снимки на вън. В студиото не съм.

# 319
  • Майничка
Да попотам някой има ли впечатления от тази Туристическа Агенция " Ванди - С "  ....

Впечатленията ми са изключително добри, ползвала съм ги няколко пъти, за пътуване в Германия, за подарък екскурзия за годишнина и за почивки в Бг.
Бях особено впечатлена, когато веднъж при почивката ми издействаха допълнителни екстри за цената, която вече бях платила напълно преди два месеца и ми се обадиха точно преди да заминем, а вторият път едно от момичетата ми изпрати по мейл снимки от резервирания от мен (по моя инициатива) и предплатен хотел и ми препоръча друг, с минимална ценова разлика, който наистина се оказа по-удачен.

# 320
Да попотам някой има ли впечатления от тази Туристическа Агенция " Ванди - С "  ....

Впечатленията ми са изключително добри, ползвала съм ги няколко пъти, за пътуване в Германия, за подарък екскурзия за годишнина и за почивки в Бг.
Бях особено впечатлена, когато веднъж при почивката ми издействаха допълнителни екстри за цената, която вече бях платила напълно преди два месеца и ми се обадиха точно преди да заминем, а вторият път едно от момичетата ми изпрати по мейл снимки от резервирания от мен (по моя инициатива) и предплатен хотел и ми препоръча друг, с минимална ценова разлика, който наистина се оказа по-удачен.

Много благодаря за инфото  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 321
Добри са Ванди - С, и скоро ги хвалих тук, но толкова сериозен пропуск допуснаха при служебното ми пътуване миналата седмица в чужбина, и толкова неприятности ми донесе техният пропуск, сега съм им много ядосана и чакам да видя по какъв начин ще ми се извинят. Така че, и с най-добрите, много внимателно да се подхожда. Не че точно за това, което издъниха не питах 2 пъти, писмено, в имейл, и два пъти ми отговаряха, че всичко е наред, и даже се чудеха на въпроса ми, но знаела съм явно, чакат ме неприятности. Peace

# 322
Трапезица, радвам се, че сте доволни - наистина...
Ерин,Едва ли за обикновените хора има значение тънката разлика,която ти споменаваш.За нас е важно ,че децата много се забавляваха.Не желая да споря по темата  Peace

Разликата не е тънка, а очеизваждаща, за който иска да я види. Права си, само за който има значение. Спокойно, и аз нямам никакво намерение да споря, за всеки влак си има пътници, но само до едно време.

Иначе за свирките - няма как да ги сменя Simple Smile, като знам колко им се радват децата, сърце не ми дава. И те не са подаръкът, подаръкът винаги е нещо друго...

# 323
Момичета, кажете къде могат да се намерят евтини чаши за шампанско. Съвсем обикновени от не много дебело стъкло  (за чупене на сватба са). Където и да погледна или са много дебели или цената им е дебела. За приятелка са, но как да се дадат 20-25 лева за 2 или 3 чаши, които ще живеят не повече от 5 минути по предназначение. Ако някой знае, да свирка   bouquet

# 324
  • Москва
Момичета, кажете къде могат да се намерят евтини чаши за шампанско. Съвсем обикновени от не много дебело стъкло  (за чупене на сватба са). Където и да погледна или са много дебели или цената им е дебела. За приятелка са, но как да се дадат 20-25 лева за 2 или 3 чаши, които ще живеят не повече от 5 минути по предназначение. Ако някой знае, да свирка   bouquet

Провери в Евроленд и всякакви подобни тип "Един лев"

# 325
  • Пловдив
Цената беше 24 лв с отстъпката - 60 лв е без отстъпка  Peace

# 326

Провери в Евроленд и всякакви подобни тип "Един лев"

И аз за нашата сватба взех от Евроленд. Но явно в ресторанта им са се видяли много хубави, та бяха дали от техните  Laughing.

# 327
Трапезица, радвам се, че сте доволни - наистина...
Ерин,Едва ли за обикновените хора има значение тънката разлика,която ти споменаваш.За нас е важно ,че децата много се забавляваха.Не желая да споря по темата  Peace

Разликата не е тънка, а очеизваждаща, за който иска да я види. Права си, само за който има значение. Спокойно, и аз нямам никакво намерение да споря, за всеки влак си има пътници, но само до едно време.

Иначе за свирките - няма как да ги сменя Simple Smile, като знам колко им се радват децата, сърце не ми дава. И те не са подаръкът, подаръкът винаги е нещо друго...
Както и да е и аз няма да споря,за последните 3 месеца,ходихме на 5 РД и постоянно получавахме подарък свирки /които дъщеря ми изхвърля веднага/,свирят ужасно,може би има нещо по качествено,но ти си знаеш  Laughing

# 328
Да кажа и аз за чашите-в магазини Хита съм виждали даже на бройка.Имаше няколко модела.А за цените-колкото е по-тънкостенна,толков е по-скъпа чашата.Евтините са дебелостенни и не много изящни.

# 329
От къде мога да купя детски фиби /50-100 бр/, тик так, но да са изчистени без апликации и рисунки?

Такива има добър избор на втория етаж на Детски свят в Тракия. Горе има един магазин за бои за коса, там има и мнооого фиби, а да не казвам с каква огромна разлика в цената са със същите в МОЛ-а например...Зависи от кой квартал си:)

Общи условия

Активация на акаунт