Къде в Пловдив???-21

• 60 134
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се намери хубава плюшена играчка Шрек?

Аз съм купувала танцуващ Шрек - мн е хубав - от Джъмбо. Беше преди доста месеци, ама можеш пак да провериш.

# 286
  • Пловдив
Здравейте!Скоро детето ни става на 1 годинка и ми се иска да го заведем да го снимаме.Някой може ли да ми препоръча такова фото и някакви ориентировъчни цени?
Споделете и от къде поръчвате тортите за детски рожден ден.
Аз смятам в края на месеца да се възползвам от ваучер за ето това студио http://kuponik.bg/?id=31&recent=1 и ако до тогава не сте си намерили подходящ фотограф, бих могла да върна инфо тук  Peace

# 287
Някой знае ли програмата за днес за нощта на музеите?

# 288
  • Майничка
Някой знае ли програмата за днес за нощта на музеите?
Май няма нищо интересно - работят Природонаучния, Етнографския и Историческия с трите му филиала (до Археологическия, над театъра и този до Хисар капия).

# 289
ИСкам да си купя червени дънки,но не скъпи,къде да проверя? около центъра ако знаете!

# 290
  • пловдив
Здравейте има ли мами на дечица с алергии, които пият АМ Аптамил АДС?

Здравейте,на моят син преди повече от една година му го изписаха по повод алергии барабар със няколко помпички, инхалатори и уверението на педито че видите ли , бъдете спокойни,той вече си е астматик така че от другия път ще ги получавате безплатно.Ужасих се!Прибрах се в къщи и изхвърлих всички лекарства и помпи, и се заклех че няма да има още един астматик в тази държава!
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097 Прочетох всичко и действах- няколко месеца по-късно, забравих че е имал такива проблеми!Успех и при Вас! Ако искате съвет, насреща съм!Помогнете на детето да се излекува!
Прекрасно е, че детето се чувства добре и лечението, което си избрала му е помогнало. Като човек с алергия към полени, етерични масла, строителен прах, упойки и ред други... наследствено придобити от няколко поколения искам само да предупредя, да не подценяваш алергиите  Naughty Много често изчезват заради изчезналия дразнител - ремонт в къщи приключва и аз съм като нова, мулохата в саксийката изсъхна, я колко съм здрава.... докато си посея нова, без да се сетя, че това е дразнителя  ooooh!  Имай си едно наум и си бъди нащрек  Peace
За щастие попаднах навремето на кадърен лекар, който успешно ми улови повечето видове алергии и сега се стремя максимално да се пазя. Колкото и да се предава с поколенията, пак си е и доста индивидуална, затова и лечението влияе различно. На майка ми например и помогнаха процедурите в "СБР-НК" ЕАД, филиал Момин проход . Две поредни години и от тогава да чукна на дърво се разминава само с предупредителното кихане начесто  Laughing

# 291
Здравейте! Търся добър фотограф, който да прави фотосесии за бременни. Бих искала да имам такива професионални снимки, на които да се изкефя. Зная само за Ели Карагьозова. Ще се радвам, ако ми кажете и за други фотографи, които са от Пловдив.

# 292
Момичета,питах за това и почти нямаше мнения,затова минавам да споделя впечатления от детски център "Дисни".
Празнувахме там РД -няма минимален брой за дечицата.Новичко и чисто.Не е много голямо помещението,но е добре разположено и има много място за игра,децата ги наблюдавахме директно,имаше достатъчно място и за възрастните.Децата не искаха да си тръгват накрая.
Аниматорката и персонала бяха мили и се получи един наистина хубав празник.
А,и тортите на "Попимони" са съвсем прилични.

С две думи-съвсем доволни  Peace

И друго-на главната има масички,на които доброволци-студенти продават хартиени гривнички. Срещу 1 лв,който отива за дом за деца ( забравих името),получавате гривничка,даваща право на разни отстъпки (за няколко дни,докато трае въпросният студентски празник). Отстъпки има за пицария,книжарница ,акваленд и още мероприятия  Peace

И да питам- за Камен Донев колко парички са билетите?
Благодаря  Hug

# 293
Момичета,питах за това и почти нямаше мнения,затова минавам да споделя впечатления от детски център "Дисни".
Празнувахме там РД -няма минимален брой за дечицата.Новичко и чисто.Не е много голямо помещението,но е добре разположено и има много място за игра,децата ги наблюдавахме директно,имаше достатъчно място и за възрастните.Децата не искаха да си тръгват накрая.
Аниматорката и персонала бяха мили и се получи един наистина хубав празник.
А,и тортите на "Попимони" са съвсем прилични.

С две думи-съвсем доволни  Peace

И друго-на главната има масички,на които доброволци-студенти продават хартиени гривнички. Срещу 1 лв,който отива за дом за деца ( забравих името),получавате гривничка,даваща право на разни отстъпки (за няколко дни,докато трае въпросният студентски празник). Отстъпки има за пицария,книжарница ,акваленд и още мероприятия  Peace

И да питам- за Камен Донев колко парички са билетите?
Благодаря  Hug
Би ли казала къде се намира този център "Дисни" и горе-долу как са цените???

# 294
Къде мога да си купя питки за дюнер? В Смирненски има ли - в Мола?

# 295
  • Пловдив
Питки за дюнер има в Аладин,знам за четвъртък пазара Peace

# 296
Препоръчайте ми наистина добра шивачка. Имам нужда от корекция на рокля, както и бродиране на елементи по нея.

# 297
Момичета, има ли що годе хубав фитнес в района на бул. 6 Септември и бул.Руски. Много искам да почна да ходя на фитнес, но не ми се обикаля целия град Sad. Знам че има някакъв до ДКЦ 2, но бил много мизерен, та ако знаете някой хубав фитнес в района, моля да споделите .
фитнесът под "Симфония", входът е откъм ул. "Авксентий Велешки", където са магазините.
Защо не пробваш с аеробика или каланетика- има в кино фламинго и в сградата на прокуратурата- пл. съединение. За фитнес- Перла на ц.гара, а от другата страна на моста на герджика- фитнес уан и малко по нататък ама става вече далече- на кръстовището на бул. българия и победа.

а случайно да знаете къде има автомат за вадене на снимки? струва ми се, че в ДМ в ритейл центъра видях, но дали работи?

# 298
  • Пловдив
Страхотна шивачка-ул.Никола Палаузов,1,това е улицата срещу Диетичния магазин на Опълченска,имам и тел.ако не можеш да се ориентираш Peace

# 299
  • Пловдив
Момичета, има ли що годе хубав фитнес в района на бул. 6 Септември и бул.Руски. Много искам да почна да ходя на фитнес, но не ми се обикаля целия град Sad. Знам че има някакъв до ДКЦ 2, но бил много мизерен, та ако знаете някой хубав фитнес в района, моля да споделите .
фитнесът под "Симфония", входът е откъм ул. "Авксентий Велешки", където са магазините.
Защо не пробваш с аеробика или каланетика- има в кино фламинго и в сградата на прокуратурата- пл. съединение. За фитнес- Перла на ц.гара, а от другата страна на моста на герджика- фитнес уан и малко по нататък ама става вече далече- на кръстовището на бул. българия и победа.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт