Къде в Пловдив???-21

• 60 236
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Запис и аз тук!По златарската улица,цените са горе-долу еднакви,с малки изключения около 50лв е грама в момента!

А някой знае ли по колко горе долу ИЗКУПУВАТ златото - имам едни обеци от едно време и мисля да ги дам срещу доплащане за други, но ако го изкупуват на безценица - няма смисъл.

Днес в подлеза на гарата беше 31лв.Но ако взимаш други срещу замяна доплащането евентуално и изработката излизат по-на сметка.

# 31
Запис и аз тук!По златарската улица,цените са горе-долу еднакви,с малки изключения около 50лв е грама в момента!

А някой знае ли по колко горе долу ИЗКУПУВАТ златото - имам едни обеци от едно време и мисля да ги дам срещу доплащане за други, но ако го изкупуват на безценица - няма смисъл.

Да- на златарската уличка- предимно 30-31 лв за грам, ако попаднеш на съвестни  Peace

# 32
Дисни-Центъра,около съда,До училище "Благоев" ( нали така се казваше) и църквата ,в една нова кооперация отдолу.Ако някой е присъствал там на РД,нека сподели впечатления,благодаря  Hug

# 33
# 34
Спешно ми трябва адрес и телефон на Таняс хоум мейд бейкъри или беше Галя.
Има ли ги някой?

# 35
Малко не точно за тук, но някой може ли да ми обясни къде се намира читалище Гого Мавров в Кючука.Гледам картата, но нещо не мога да се ориентирам-някой магазин, нещо друго по-голямо наблизо?Казаха ми, че има хубава библиотека там.

Zolka, преди години класната ни беше записала там. Точният адрес, който посочва Google е: Plovdiv, Sergey Rumyantsev St 20. Мога да ти обясня горе-долу /никой по принцип не разбира/. Ако тръгнеш от у-ще Елин Пелин към булевард "Хаджи Димитър", след като се пресече на пешеходния светофар се свива в ляво. Продължава се и по мой спомен се виждаше едно заведение (бяло, име не помня). Там слизахме по едни порутени стълбички и след това отново продължавахме направо и стигахме до една сграда, а пред нея бяха насадени цветя в гуми.  Laughing Laughing Laughing Това беше читалището. Не съм ходила от 3-4 години и не си спомням много добре, но дано Google ти помогне. А ако имаш телефон най-добре е да се обадиш и те ще ти обяснят. Има книги, но не бих ходила отново там. Просто ме бяха ядосали за една книга. Бях взела две книги и след седмица им ги върнах.  След година, две ми се обаждат. Здравейте, имате книга за връщане и ми казаха името, а аз я бях върнала. Изобщо не си записват тези хора  ooooh!  #Cussing out ooooh! Скоро пак ми звъннаха. Най-тъпото беше, че аз взех две книги, а накрая се оказва, че съм била върнала само едната. Но както и да е. Най-добрата библиотека в Пловдив си е "Иван Вазов". Да не казвам, че в "Гого Мавров" ми бяха дали и една мухлясала книга. Sick Двадесет страници бяха покрити с мухал и хем мирише, хем не може да се чете. Но и аз съм си виновна не я бях прегледала още там. Но както и да е. Дано съм помогнала с обясненията си.

# 36
# 37
TANYA'S BAKERY
ул. Карловска 47, 4000 Plovdiv, Bulgaria
Пн - Пт:    08:00   -   19:30
Сб:    08:00   -   17:30
kolevatatiana@yahoo.com
Телефон   
032/940 393
 Peace

# 38
  • Пловдив
Имам черно кожено яке,което искам да занеса на химическо,обаче в това до нас ми казаха,че химическото за кожени дрехи било по - специално и те не предлагали такова   Thinking  Та въпросът ми е някой носил ли е нещо кожено за почистване и къде и доволен ли е?

# 39
Имам черно кожено яке,което искам да занеса на химическо,обаче в това до нас ми казаха,че химическото за кожени дрехи било по - специално и те не предлагали такова   Thinking  Та въпросът ми е някой носил ли е нещо кожено за почистване и къде и доволен ли е?

Аз съм коригирала кожени якета в едно ателие, от ДСК /въртящите врати/ ули4ката надолу и се вижда табелата, там също и ги по4истват.

# 40
Да не ви изпусна.

# 41
Запис и от мен! Peace

# 42
  • Майничка

В химическото на градинката на Джумаята също почистват кожени изделия.

# 43
  • София / Пловдив
Търся гумени сандали, мадамски, №33-34, да не минава лента между пръстите.
Някой да е виждал?

# 44
Нефертари, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт