Къде в Пловдив???-21

• 60 161
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Значи не от ония, евтините, тънките и леките... Wink
Ще проверя в Кауфланд. Пазарувам редовно точно от този, но винаги досега съм прескачала рафтовете с дом. портреби.
  bouquet

# 136
Бихте ли погледнали за момчешки сандалки 23-28 Н -наличност и цена.Никога не съм ходила в този Форум ( нали Тракия). В мечо Пух вероятно са докарали вече,миналата година бяха към 35 лв. кожените им сандали.( КиК)

Трапезица, има наличност, цената им е 28 лв. Днес минах през Даихман, гледах за големия /27 ми номер/ , имаше и по-малки и големи, цената им е между 24-28 лв.
Тази на Chippo доста повече ми харесаха , ще взема и за баткото от тях /малкия вече го обзаведох?.

# 137
Ерин, това за кафеварките ли?
Цената ме устройва, но не и градът... Mr. Green
Трябва да има някъде и в Пловдив. Не предполагах, че в Мола може да има, хич не обичам да ходя там, ама ще ида да разгледам, ако тряя...

Кубинки гледах в големия магазин за домашни потреби, до входа на Карфур, не знам как се казваше.
Бяха на съвсем прилични цени.

# 138
Момичета, мисля не е проблем в какво стъкло ще съхранявате храна, оловото е проблем само при висока температура...
Шайн, за аутлета ли става въпрос? В Кършияка оная барака, близо до църквата, дето продаваха Примиджи? Или не...И работи ли още? Не съм ходила там поне година, че и повече...

Бенджи, за аутлета на КиК питах, въпросното "Мечо Пух" Peace.

Примиджи къде има сега?

Примиджи има в най-голямо разнообразие в старата Касида.

# 139
  • Пловдив
Да дам отчет за Поко Локо,много приятно местенце и хубаво обслужване,но дотам.Опитахме доста неща и само спагетите бяха хубави,от мексиканската кухня не сме очаровани(нямаше нищо общо с мексиканска),а точно заради нея отидохме.

# 140
Не съм писала до сега, но ходих и аз два-три пъти в Поко Локо. Добро е ресторантчето, храната е уникално вкусна, пиците са един път. Да, мексиканската храна не е тази, която съм яла в Лос Анджелес, например, онази пък сигурно не е храната, която бих яла в Тихуана,  но все пак има идея за мексиканско, и като вкус е ок.
Не ми харесва много малката зала за пушачи, 4 маси на не повече от 6-8м2, и нещо вентилацията им не е добра, едната вечер готвачът беше забравил блат в пеща, издушихме се. Другото е, че няма къде да вадят маси през лятото. Но като цяло, аз съм ЗА това място и го препоръчвам.

# 141
Момичета, търся си евтина, обикновена електрическа кафемелачка - от ония старите, сещате ли се? Някой да е виждал скоро?  newsm78

# 142
Кажете ми къде да занеса микровълновата за поправка,не е гаранционна вече,но се повреди.Много я ползваме и ако се наложи ще си купя друга,но ако има още живот ми се ще да я поправим.

Моята я поправиха в сервиза до моста на Герджика.
Пада се  като тръгнеш от кръстовището на бул. Руски с бул. Шести септември в посока към моста на Герджика, преди да стигнеш моста има светофар. Това е до бившия Техникум по обществено хранене и срещу сградата на Социални грижи. Та като вървиш към моста, на светофара пада се вляво има един ред павилиони. Най-големия от тях е магазин и сервиз за всякаква домакинска техника.

# 143
# 144
Момичета, търся си евтина, обикновена електрическа кафемелачка - от ония старите, сещате ли се? Някой да е виждал скоро?  newsm78
Не знам кои са стари и нови, но аз имам електрическа, обикновена кафемелачка за 20-30лв от Метро.
Ползвам я за ядки. Пуска се като затвориш капака и го притиснеш към корпуса.

# 145
Здравейте момичета,приемате ли нов член ?Следя от известно време и много  ми допадате.Имам и един въпрос: някой може ли да каже в Пловдив могат ли да се намерят препаратите на Perilis ?Интересувам се от препарата за петна, но и другите май са добри...

# 146
Момичета,знаете ли дали работят днес пощенските клонове(за колетна пратка)?

# 147
  • Пловдив
Търся туфли или цвички?  bouquet

В Смирненски, срещу Сани в търговския център има книжарница и там поддържат по принцип всички номера / до 42 мисля / цвички.

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 13:49 от ˙·٠•●Самира●•٠·˙

# 148
  • Пловдив
Имам два въпроса : Първо, знаете ли къде мога да си оправя алармата на колата, като я купих си имаше заводска аларма, но леко развалена, сложих си допълнителна аларма, но явно не са я сложили както трябва и сега ми създава проблеми при отключването, а също са развалили опцията за заключване на вратите и прозорците от шофьора.

Вторият ми въпрос е от къде мога да си купя качествена, но не мн скъпа тенджера под налягане. Все ме е страх да не си купя някоя, която да ми се взриви.

# 149
  • Пловдив
Самира,аз моята тенджера под налягане си я купих от Метро и съм много доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт