Къде в Пловдив???-21

• 60 155
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Вместо гол запис, да споделя, че снощи посетихме малкото ресторантче Поко Локо - за него говорехте в миналата тема - мексиканска и италианска кухня, намира се срещу аптека Марешки на ул. Анри Барбюс (сигурно се сетихте вече Simple Smile) Местенцето е уникално - всичко е много истинско, непревзето обслужване, уютна обстановка, а храната е невероятна, пробвахме доста неща. Личи си, че не се готви с изцяло български продукти Laughing Имаше и изненади за гостите Simple Smile Цените са съвсем нормални. Като единствен недостатък ще изтъкна това, че май все още няма някаква специална вентилация - вътре беше леко влажно някак си, отваряха вратата за да влиза въздух. До лятото се надявам да вземат мерки за това, то тогава просто няма да има друг начин Simple Smile Има си отделна зала за пушачи. И едвам си намерихме места, явно набира популярност.
От сърце благодаря на момичето, което ме зариби да посетим местенцето  bouquet

Стеф, искрено се радвам, че ти е допаднало! Аз бях адски очарована още 1-ят път като отидох, а вторият още повече! Надявам се да сте си прекарали добре!

Някой има ли телефон на ресторантчето,че мислим да го пробваме довечера.
В нета нищо не намирам за ресторанта,никой ли няма телефон.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 19:24 от hris80

# 121
  • Пловдив
Дайте ми идея от къде да си купя тавички за пица, старите съм ги взимала от Метро, но тези които се предлагат там в момента не ми харесват  Rolling Eyes

# 122
  • Пловдив
Вместо гол запис, да споделя, че снощи посетихме малкото ресторантче Поко Локо - за него говорехте в миналата тема - мексиканска и италианска кухня, намира се срещу аптека Марешки на ул. Анри Барбюс (сигурно се сетихте вече Simple Smile) Местенцето е уникално - всичко е много истинско, непревзето обслужване, уютна обстановка, а храната е невероятна, пробвахме доста неща. Личи си, че не се готви с изцяло български продукти Laughing Имаше и изненади за гостите Simple Smile Цените са съвсем нормални. Като единствен недостатък ще изтъкна това, че май все още няма някаква специална вентилация - вътре беше леко влажно някак си, отваряха вратата за да влиза въздух. До лятото се надявам да вземат мерки за това, то тогава просто няма да има друг начин Simple Smile Има си отделна зала за пушачи. И едвам си намерихме места, явно набира популярност.
От сърце благодаря на момичето, което ме зариби да посетим местенцето  bouquet

Стеф, искрено се радвам, че ти е допаднало! Аз бях адски очарована още 1-ят път като отидох, а вторият още повече! Надявам се да сте си прекарали добре!

Някой има ли телефон на ресторантчето,че мислим да го пробваме довечера.
В нета нищо не намирам за ресторанта,никой ли няма телефон.

и мен ме интересува  Simple Smile

# 123
Кажете ми къде да занеса микровълновата за поправка,не е гаранционна вече,но се повреди.Много я ползваме и ако се наложи ще си купя друга,но ако има още живот ми се ще да я поправим.

# 124
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубава кафеварка, от ония старите, кубинките?
Приятелче отдавна иска да си вземе такава, а сега има повод и аз искам да направя подарък...

# 125
София - The Mаll - магазин Бътлър
София и Стара Загора - магазин Айко
струват по 18 лв
за Пловдив не съм виждала скоро, но не съм и обикаляла тези дни

# 126
Дайте ми идея от къде да си купя тавички за пица, старите съм ги взимала от Метро, но тези които се предлагат там в момента не ми харесват  Rolling Eyes

новото метро до джъмбо - има едни перфорирани тави - перфектно покритие и форма, ако тези си видяла, грешиш, че не ги харесваш

# 127
  • Пловдив
Ерин, това за кафеварките ли?
Цената ме устройва, но не и градът... Mr. Green
Трябва да има някъде и в Пловдив. Не предполагах, че в Мола може да има, хич не обичам да ходя там, ама ще ида да разгледам, ако тряя...

# 128
а, не, това е софийски мол...
в нашия няма
всъщност можеш да провериш в Галерията в Риното и в онази дългата редица от магазини за домашни потреби, все някъде може да има.

# 129
  • Пловдив
Знам, че говориш за софийския..ама си викам, щом там има що да не продават и в нашия... Grinning
И аз се сетих за Галерията, че може да има...Ще се разходя тия дни до там.

# 130
  • Пловдив
*Бенджи*,ако не намериш,мога аз да ти взема.Очертава ми се ходене до Шопия

# 131
От години ползвам всичко на ф-ма Глория и съм много доволна.Ходя в фирмения магазин,че ми е близо и затова нямам наблюдение,каква е разликата в цените на различните места в града.

# 132
  • Пловдив
Elfita,   bouquet
Ще го имам предвид, ако не намеря в Галерията...

# 133
Приятелче отдавна иска да си вземе такава, а сега има повод и аз искам да направя подарък...

Не мога да се закълна 100%,но мисля,че съм виждала в едно магазинче за дом.потреби на Четвъртък пазара.Незнам дали все още съществува,но се падаше от задната му страна откъм уличката с магазините за семена.Като влизаш в пазара от тази уличка,имаше един магазин с витрина и наредени някакви йенски съдове.

# 134
Кубинки има в Кауфланд на Брезовско. Размерите са поне 3 вида. Материалите също няколко. Има артикули на поне 3 фирми. Цените варират според материала най-вече , като евтинджосите тръгват откъм 6 лв  Peace
ПП Като казваш хубава, не знам какво точно имаш предвид, та затова бях толкова пространствена  Wink

Общи условия

Активация на акаунт