Къде в Пловдив???-21

• 60 139
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
И още нещо се сетих - не знам дали ще можете да ми помогнете, но все пак... Ноември месец сложиха в между блоковото ни пространство кошчета за боклук - до тук хубаво, НО тези кошчета никой не ги изхвърля и в един момент като се препълнят, започват да преливат и като духне един вятър цялата поляна, където играят децата ни става само в боклуци. Писах три пъти вече до районното ни кметство - след първите два имаше почти моментален, но еднократен ефект - идваха веднъж, изхвърляха боклука и до там. А сега след третото ми писмо вече поне 10 дни няма никакъв ефект. Преди една седмица майките се събрахме и направихме оборка на полянката и събрахме един голям чувал с боклуци, но това не решава проблема, защото няма кой да дойде да изхвърли кошчетата. Та, коя е по-висша инстанция по отношение на сметта от районното кметство и могат да им създадат някакъв проблем за да се вземат в ръце ?

# 151
  • Пловдив
Самира,аз моята тенджера под налягане си я купих от Метро и съм много доволна Peace

А каква е марката?

# 152
  • Пловдив

аз съм с Фагор и съм доволна

# 153
И още нещо се сетих - не знам дали ще можете да ми помогнете, но все пак... Ноември месец сложиха в между блоковото ни пространство кошчета за боклук - до тук хубаво, НО тези кошчета никой не ги изхвърля и в един момент като се препълнят, започват да преливат и като духне един вятър цялата поляна, където играят децата ни става само в боклуци. Писах три пъти вече до районното ни кметство - след първите два имаше почти моментален, но еднократен ефект - идваха веднъж, изхвърляха боклука и до там. А сега след третото ми писмо вече поне 10 дни няма никакъв ефект. Преди една седмица майките се събрахме и направихме оборка на полянката и събрахме един голям чувал с боклуци, но това не решава проблема, защото няма кой да дойде да изхвърли кошчетата. Та, коя е по-висша инстанция по отношение на сметта от районното кметство и могат да им създадат някакъв проблем за да се вземат в ръце ?
Няма висши инстанции. И без това районните кмества и общината са на нож /не знам кое кмество сте/ и ще им накривиш шапката...
Отиваш в отдел екология във вашето кметство и казваш абе, моля ви се, направете си график или организирайте фирмата по сметопочистването или каквото е необходимо за тези кошчета, че вече не знам какво да правя и ще се пиша на господари на ефира вече... примерно
после трябва в голяма община да отидеш и да се оплачеш там, но както ти казах в момента в нашия град липсва управление, така че кошчетата трябва да са най-малкия проблем.

# 154
  • на село
Вторият ми въпрос е от къде мога да си купя качествена, но не мн скъпа тенджера под налягане. Все ме е страх да не си купя някоя, която да ми се взриви.
Пред себе си имам брошура на Метро и на 14 ще има промоция на тенджера под налягане 7л.марката е Перфект,намалена ще е от 40,79 на 22,79лв.

# 155
В метро има поне 4 вида тендежери под налягане на 4 различни марки

# 156
  • Пловдив
къде в Пловдив маникюр с гел на добра цена  newsm78
а и педикюр качествено и на добра цена newsm78
лично изпробвано разбира се а не слухове
  bouquet

# 157
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Търся аспиратор за нос Бейби-вак /онзи, който се включва към прахосмукачката/. Знаете ли дали се продава някъде в Пловдив? Знам че го има онлайн, но ми трябва спешно...

# 158
Имам два въпроса : Първо, знаете ли къде мога да си оправя алармата на колата, като я купих си имаше заводска аларма, но леко развалена, сложих си допълнителна аларма, но явно не са я сложили както трябва и сега ми създава проблеми при отключването, а също са развалили опцията за заключване на вратите и прозорците от шофьора.

Първият и препоръчителен вариант е да ти я оправят там, където са я сложили. Иначе аз също имах проблем с алармата и я оправях на "6-ти септември" срещу "Юнионбанк".

# 159
Къде да закарам децата си на куклен театър и някой знае ли кога има прожекции 3д на РИО?

# 160
Къде да закарам децата си на куклен театър и някой знае ли кога има прожекции 3д на РИО?

Програмата за РИО
 http://cinemacity.bg/program_new.php?c_id=2

# 161
Благодаря  Hug

# 162
  • Майничка
А кукленият театър днес е "Спящата красавица"

# 163
Здравейте момичета,приемате ли нов член ?Следя от известно време и много  ми допадате.Имам и един въпрос: някой може ли да каже в Пловдив могат ли да се намерят препаратите на Perilis ?Интересувам се от препарата за петна, но и другите май са добри...

не съм ги срещала никъде, а аз обикалям по такива магазинчета. Четох в темите, че не са нещо фантастично, просто по-евтини от вноса.

# 164
  • Пловдив
Няма висши инстанции. И без това районните кмества и общината са на нож /не знам кое кмество сте/ и ще им накривиш шапката...
Отиваш в отдел екология във вашето кметство и казваш абе, моля ви се, направете си график или организирайте фирмата по сметопочистването или каквото е необходимо за тези кошчета, че вече не знам какво да правя и ще се пиша на господари на ефира вече... примерно
после трябва в голяма община да отидеш и да се оплачеш там, но както ти казах в момента в нашия град липсва управление, така че кошчетата трябва да са най-малкия проблем.

Към район Запад сме. Като ходих да си плащам таксата за куче говорих и с тези в Екология за кошчетата, че им пиша редовно за проблема, че се изхвърлят еднократно и до там и въпреки всичко няма никакъв ефект. Знаели те, че ромките стигали само до парка и натам вече не почиствали, ама.... Ами какво "Ама...." , ми контролирайте ги, нали за това им се плаща ?! Последния път, когато събирахме майките боклуците, две ромки от Чистота лежаха на пейките и ни гледаха.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт