Къде в Пловдив???-21

• 60 130
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Имам два въпроса : Първо, знаете ли къде мога да си оправя алармата на колата, като я купих си имаше заводска аларма, но леко развалена, сложих си допълнителна аларма, но явно не са я сложили както трябва и сега ми създава проблеми при отключването, а също са развалили опцията за заключване на вратите и прозорците от шофьора.

Първият и препоръчителен вариант е да ти я оправят там, където са я сложили. Иначе аз също имах проблем с алармата и я оправях на "6-ти септември" срещу "Юнионбанк".

Ами въпроса е, че някакси им нямам доверие вече - ами ако ми я развалят още повече ?!?

# 166
Пиши на Господари на ефира. Обществените каузи минават с предимство

# 167
От къде да си купя хубави лозови сърми и малки десерти - тип "петифура" или кошнички, пълни с"нещо сладко", с големината на хапки за парти?

# 168
Сърми от магазин Център на главната
Петифурки - ако имаш сладкарница, която харесваш, можеш да поръчаш там, ще ти ги таксуват на цена между 0,99 и 1,99 лв - зависи от големината и самочувствието на сладкарката.

# 169
От къде да си купя хубави лозови сърми и малки десерти - тип "петифура" или кошнички, пълни с"нещо сладко", с големината на хапки за парти?

В изгрев до Преспите под блоковете има една сладкарничка/име мога да проверя утре и да пиша/правят невероятни петифурки и на сносни цени.Последните 3 години се доверявам за торта рожден ден на детето само там!

# 170
  • Пловдив
Къде да закарам децата си на куклен театър и някой знае ли кога има прожекции 3д на РИО?
За днес вече е късно, но по принцип в театър Хенд има много добри постановки  http://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B5%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1% … eatre/98853449417
Много съм доволна от всичко, които сме гледали там  Peace Днес за съжаление изпуснахме "Карлсон", а е било хубаво представление...
Пуснах линк към фейсбук-страницата на театъра, защото сайта им нещо не ми харесва  Embarassed

# 171
И още нещо се сетих - не знам дали ще можете да ми помогнете, но все пак... Ноември месец сложиха в между блоковото ни пространство кошчета за боклук - до тук хубаво, НО тези кошчета никой не ги изхвърля и в един момент като се препълнят, започват да преливат и като духне един вятър цялата поляна, където играят децата ни става само в боклуци. Писах три пъти вече до районното ни кметство - след първите два имаше почти моментален, но еднократен ефект - идваха веднъж, изхвърляха боклука и до там. А сега след третото ми писмо вече поне 10 дни няма никакъв ефект. Преди една седмица майките се събрахме и направихме оборка на полянката и събрахме един голям чувал с боклуци, но това не решава проблема, защото няма кой да дойде да изхвърли кошчетата. Та, коя е по-висша инстанция по отношение на сметта от районното кметство и могат да им създадат някакъв проблем за да се вземат в ръце ?
Няма висши инстанции. И без това районните кмества и общината са на нож /не знам кое кмество сте/ и ще им накривиш шапката...
Отиваш в отдел екология във вашето кметство и казваш абе, моля ви се, направете си график или организирайте фирмата по сметопочистването или каквото е необходимо за тези кошчета, че вече не знам какво да правя и ще се пиша на господари на ефира вече... примерно
после трябва в голяма община да отидеш и да се оплачеш там, но както ти казах в момента в нашия град липсва управление, така че кошчетата трябва да са най-малкия проблем.

Към район Запад сме. Като ходих да си плащам таксата за куче говорих и с тези в Екология за кошчетата, че им пиша редовно за проблема, че се изхвърлят еднократно и до там и въпреки всичко няма никакъв ефект. Знаели те, че ромките стигали само до парка и натам вече не почиствали, ама.... Ами какво "Ама...." , ми контролирайте ги, нали за това им се плаща ?! Последния път, когато събирахме майките боклуците, две ромки от Чистота лежаха на пейките и ни гледаха.  #Crazy

Опитай се да се свържеш с общински инспекторат. На мен от там ми помогнаха, както и омбудсманът на Пловдив. Към инспектората ме препратиха, бях подала сигнал на кмет.кмет беше мейла./има го в сайта на общината/.

# 172
Момичета, търся си евтина, обикновена електрическа кафемелачка - от ония старите, сещате ли се? Някой да е виждал скоро?  newsm78
Не знам кои са стари и нови, но аз имам електрическа, обикновена кафемелачка за 20-30лв от Метро.
Ползвам я за ядки. Пуска се като затвориш капака и го притиснеш към корпуса.
Точно такава ми трябва! Много благодаря! И аз ще я ползвам за ядки!   bouquet

# 173
  • Пловдив
Здравейте момичета,приемате ли нов член ?Следя от известно време и много  ми допадате.Имам и един въпрос: някой може ли да каже в Пловдив могат ли да се намерят препаратите на Perilis ?Интересувам се от препарата за петна, но и другите май са добри...

не съм ги срещала никъде, а аз обикалям по такива магазинчета. Четох в темите, че не са нещо фантастично, просто по-евтини от вноса.

На Perilis ползвам препаратът за петна Spot и съм много доволна от действието му.Купувам го от едно магазинче в уличката срещу училище Алеко Константинов.Ако не се лъжа, уличката се казва "Кирил и Методий" Peace

# 174
Знаете ли някъде да продават по-евтино злато ?

# 175
Имам два въпроса : Първо, знаете ли къде мога да си оправя алармата на колата, като я купих си имаше заводска аларма, но леко развалена, сложих си допълнителна аларма, но явно не са я сложили както трябва и сега ми създава проблеми при отключването, а също са развалили опцията за заключване на вратите и прозорците от шофьора.

Вторият ми въпрос е от къде мога да си купя качествена, но не мн скъпа тенджера под налягане. Все ме е страх да не си купя някоя, която да ми се взриви.

За алармата на колата- аз ходя близо до МЕТРО, ама чакай да видя как да обясня...
Ако излизаш от Тракия през SPS, на кръговото движение продължаваш направо /подминаваш хотела/. Малко след това вътре в заграждението има фирма за аларми, има голяма табела. И на двете коли там сме слагали и като има нещо там ходим и сме доволни.

# 176
Момичета, знаете ли каква е цената на задграничен паспорт за дете? И още нещо към тези, които са вадили - детето с пусната коса ли трябва да бъде или може да е с плитки(примерно)  newsm78

# 177
Здравейте, момичета! Търся аспиратор за нос Бейби-вак /онзи, който се включва към прахосмукачката/. Знаете ли дали се продава някъде в Пловдив? Знам че го има онлайн, но ми трябва спешно...
Със сигурност съм виждала в магазинчето срещу пощата в Кършияка (духи-пухи ли се казваше...), където продават английски дрехи .

Знаете ли някъде да продават по-евтино злато ?
Прочети последните страници от предишната тема и първите на тази - аз питах за същото, има коментари.

# 178
  • Пловдив
Уффф, аз в това магазинче колкото пъти влезна, все нямат или размер, или обикновени неща, които би трябвало да имат...вече и не влизам, че ме е срам пак да питам за нещо елементарно и те да го нямат... Rolling Eyes

# 179
Момичета, знаете ли каква е цената на задграничен паспорт за дете? И още нещо към тези, които са вадили - детето с пусната коса ли трябва да бъде или може да е с плитки(примерно)  newsm78

Обикновенната услуга т.е 30 дена е 10лв за деца до 14г.когато е първи паспорт.
Бързата е 20лв.а еспресната 50.
За прическата на малката никой не е давал мнение а тя беше сплетена отгоре но с пусната коса.

Общи условия

Активация на акаунт