Къде в Пловдив???-21

• 60 036
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Момичета,помагайте за магазини за бебешки дрехи.Очаквам бебока  да се появи след няколко седмици,Препоръчайте ми магазин с качествени дрешки,от който да мога да купя почти всичко което ми трябва като начало.

# 331
  • Пловдив
Да кажа който е от Тракия и търси сандалки за детенце...Аз нали търсих на Чипо,та отидох във Форум-а в онзи м-н,който коментирахме,но или нямаше номера или моделите нещо... Tired
Та се сетих,че преди време имаше и на 2-я етаж/до бившия Евроленд/ м-че за детски стоки и там ги открих сандалите за 14,30лв. Shocked при положение,че в долния м-н бяха 30!Но номерата и моделите са ограничени!А тези,които взех са ест.кожа отвсякъде,ортопедични! Peace

# 332
От къде мога да купя детски фиби /50-100 бр/, тик так, но да са изчистени без апликации и рисунки?

Такива има добър избор на втория етаж на Детски свят в Тракия. Горе има един магазин за бои за коса, там има и мнооого фиби, а да не казвам с каква огромна разлика в цената са със същите в МОЛ-а например...Зависи от кой квартал си:)

Благодаря!  bouquet
Цената не ми е без значение, защото мисля да ги апликирам с цел БАЗАРА ЗА 1-ВИ ЮНИ.
Възползвам се и да дам линк към темата, ако не сте попадали
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.0

# 333
Момичета,помагайте за магазини за бебешки дрехи.Очаквам бебока  да се появи след няколко седмици,Препоръчайте ми магазин с качествени дрешки,от който да мога да купя почти всичко което ми трябва като начало.
Зависи от средствата,с които разполагаш.Има 2 и 200 Simple Smile
Аз съм си купувала ританки и бодита от Вис Виталис,издържаха като качество 2 деца. PeaceИма и аксесоари разни бебешки,колички и др.
По-висок (ценови) клас магазини-пълно в Мол-а до ХЕИ,не знам до колко са бебешки.
Доста се пазарува и от Англия,има теми отделни  Peace
Успех Simple Smile

Вера,къде в Пловдив ще бъде базара
РЕД.Видях-площад Стефан Стамболов-сега ще го потърся в бг-мапс-а Peace

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 14:45 от Трапезица

# 334
Базарът ще е на Площад „Стефан Стамболов”/ пресичането на ул.”Александър Батенберг” и ул.”Гурко”/ от 09.00 до 20.00 часа.

# 335
Момичета,помагайте за магазини за бебешки дрехи.Очаквам бебока  да се появи след няколко седмици,Препоръчайте ми магазин с качествени дрешки,от който да мога да купя почти всичко което ми трябва като начало.

На Илиянци същи има много дрешки и всякакви нещица,има няколко магазина за бебешки дрешки.Доволна съм от всичко!
Вис Виталис....но там са малко еднообразни едни такива....няма хубави одеалца..или пък са скъпи  Thinking Като цяло стават обаче  Peace

# 336
Майка ми беше накупила доста неща от Илиянци, на фирма Стеда, а също и много хубави одеалца на фирма Лили /Лилия/. На няколко пъти се е случвало да ме питат за одеалцата от къде са.

# 337
Базарът ще е на Площад „Стефан Стамболов”/ пресичането на ул.”Александър Батенберг” и ул.”Гурко”/ от 09.00 до 20.00 часа.

Пулих се на картата и не мога да се ориентирам добре-къде е точно мястото?

Качествени одеалца-на Самоковска комуна-в началото на складовете на Брезовска-вляво.Има ли го още този магазин?

За Стеда-хубави дрешки и много негативна продавачка на Илиенци( говоря преди 2 -3 г.).Отказах се да купувам от злобната баба,да не ми натоварва дрехите с отрицателна енергия  Mr. Green
Случайно се изтървах пред нея,че купуваме от Вис Виталис и тая ни изпрати с  клетви.Едва удържах мъжа ми да не я овършее  Laughing

На някои конкуренцията не им влияе добре  Laughing

# 338
  • Пловдив
От "Вис Виталис" съм купувала някои неща преди да родя, предимно бодита: колкото дълги, толкова и широки, но за сън стават. Последно се излъгах да купя едно боди, зимата, за проба с новите пластмасови капси и както предположих, капсите се скъсаха много бързо. Писах в книгата за препоръки да си върнат старите метални капси, ама не вярвам да ме чуят. Скоро не съм ходила, защото и кашите, които купувах от там, вече не ги зареждат. Хубави бодита съм виждала в Карфур и на Дисни, и на една друга фирма, но на Дисни май нямат за новородено. Като цена са съпоставими с "Вис Виталис" но като качество са много по-добре.

Да си допиша: хубави бебешки одеяла, памучни и съвсем леки, имаше в Джъмбо и изглеждаха съвсем добре и не бяха скъпи.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 15:11 от razel_dazel

# 339
Площад „Стефан Стамболов” не е ли Копчетата на Главната?

# 340

Пулих се на картата и не мога да се ориентирам добре-къде е точно мястото?

За Стеда-хубави дрешки и много негативна продавачка на Илиенци( говоря преди 2 -3 г.).Отказах се да купувам от злобната баба,да не ми натоварва дрехите с отрицателна енергия  Mr. Green
Случайно се изтървах пред нея,че купуваме от Вис Виталис и тая ни изпрати с  клетви.Едва удържах мъжа ми да не я овършее  Laughing

На някои конкуренцията не им влияе добре  Laughing

Joy Злобната баба/една с червеникава коса/ е майката на собственичката Simple Smile) Ние за дъщеря ми бяхме накупили всичко от този магазин през 2007 година.Някои неща са хубави,някои хич.
Имаше неизпипани неща с огромни дълги ръкави....но иначе като материя излязоха много издържливи.
Спалното им бельо е ужасно.Много твърдо мачкащо се хасе и ужасно криви обиколници  #2gunfire

Иначе от едно друго магазинче от другата страна си взех спално бельо с едно жълто пате....олекотена завивка ,чаршаф и възглавничка с калъфка за 12 лв  Shocked Еми не е мръднало.Не се мачка и е желязно.Мисля,че е от ранфорс,а не от типичното гадно хасе  Peace

Одеалца поларени,хубаво окантовани ,качествени и изчистени с хубава апликацийка съм взимала пак от Илиянци от трето магазинче за някакви смешни пари  newsm78 От тези,които както и да ги переш излизат сухи и гладки  Laughing

# 341
Във Вис Виталис има и дрехи на ЗипЗап, Бебето и Дисни. Аз купих пижами и комплекти (боди +пижама +шапка+ лигавник примерно) за бебока и са много хубави.
Тяхната марка изобщо не ми харесват. Бодитата и пижамите (пижами казвам на тия целите гащеризони с копчета от горе до долу) наистина са много разширени. Анцузите избеляват, а на блузите им се лющят надписите. това беше преди 5-6 години, когато купувах за баткото, за това спрях да купувам от там.
Иначе сега има понякога намалени неща на канц, майорал, но за по-големи.
Харесах преди едни одеялца чист памук, от типа "вафлена кора", не си купих, а скоро като ходих бяха свършили.
За бебето купих само няколко камизолки и два-три чифта ританки, щото бяха по лев и нещо, а с тях бях дала да го обличат в родилния дом. На ританките шевовете така се изкривиха, че вместо отпред и отзад, след първото пране се падаха отстрани.

# 342
  • Пловдив
Бодита,ританки,блузки,пелени,чаршафи,чувалчета,одеалца купувах и купувам само от Вис Виталис.Тяхната марка-цените са добри и съм доволна от качеството.Със същите неща мога да изгледам и второто дете.Само гащите са им отврат,поне момичешките.Толкова са дълбоки,че й се свличат като потури.Като се учихме на хигиена и се изпусне по голяма нужда в гащите,красотите се сееха след нея  Joy
Бебето имат уникално красиви неща,но цените са им по-високи
На Стеда нещата също са добри-имат фирмен щанд в Илиянци

palomax ,трябва да отидеш и разгледаш

# 343
Помня,че преди 4 години хич не им бяха евтини на вис виталис.Но не са мръднали-шевове,оверлог,доволна съм.За разлика от Съникомските,дето доста им се разплита оверлога.Ако сега ми се налагаше да пазарувам,щях да си взема от англия,хем по-евтино  Peace

"КОпчетата " е базара,така ли остава?  Hug

заблудих се с Цар Борис трети,а то било Батенберг.Ах,тази история ,като не ми е била на сърце  Mr. Green

# 344
В темата за базара, бяха обсъждали че миналите години, базарът е бил пред Общината. Т.е по моята представа пл. Стамболов е точно шадраваните пред Общината и копчетата.

Общи условия

Активация на акаунт