Къде в Пловдив???-21

• 59 954
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Това което търсиш мисля, че е по-добро да го намериш в торти Чочко, първо момичетата са страшно любезни, изборът е много голям, цените са ниски, а вкусът е съвсем приемлив.
Aз не съм никак впечатлена нито от вкусовете на тортите (4 различни парчета взехме), нито от компетентността на персонала.
Ние избираме сватбена торта.

# 466
Момичета,някой има ли отзиви за доктор Титова,дерматоложка,която има частен кабинет в Пловдив?Препоръчаха ми я,но искам да събера мнения понеже става въпрос за 7-месечно бебе.
В Тракия ли е кабинетът ѝ?
Ако е същата, познавам я задочно - познавам сина ѝ.

# 467
Момичета,някой има ли отзиви за доктор Титова,дерматоложка,която има частен кабинет в Пловдив?Препоръчаха ми я,но искам да събера мнения понеже става въпрос за 7-месечно бебе.
В Тракия ли е кабинетът ѝ?
Ако е същата, познавам я задочно - познавам сина ѝ.
Да,в Тракия  Peace

# 468
Момичета, аз пак с мойто питане за магазин...  Laughing Казаха ми, че някъде на бул. Руски, ама не разбрах точно къде се е преместил някакъв магазин за дрехи, който сега е огромен и в него продават много рокли на добри цени. Та, ако знаете за кой става въпрос да ме ориентирате по-точно къде е и да ми кажете как се казва, май беше нещо с "б" или "п", но не съм сигурна.

# 469

Аз пак да питам някой има ли отзиви за тортите от сладкарницата зад Военна болница?

Добър вкус за тази цена.

друг вариант е една сладкарница срещу пощата в кършиака,не мога да се сетя името.Не са скъпи тортите и там,даже по-евтино излизаше от Военна болница.Един тип са. Peace

Чочко каквото съм пробвала,на мен лично не ми е харесало.

Момичета, аз пак с мойто питане за магазин...  Laughing Казаха ми, че някъде на бул. Руски, ама не разбрах точно къде се е преместил някакъв магазин за дрехи, който сега е огромен и в него продават много рокли на добри цени. Та, ако знаете за кой става въпрос да ме ориентирате по-точно къде е и да ми кажете как се казва, май беше нещо с "б" или "п", но не съм сигурна.

Да не е Панда? Точно на кръстовището на Руски с 6 септември,посока към Марица,веднага след кръстовището-вдясно под блока.На мястото на мебелен магазин.

# 470

Да не е Панда? Точно на кръстовището на Руски с 6 септември,посока към Марица,веднага след кръстовището-вдясно под блока.На мястото на мебелен магазин.

Май да, нещо такова беше. Мерси много.   bouquet Ти ходила ли си там, как ти се струват нещата?

# 471
  • Пловдив
Панда е май магазин с китайски стоки  newsm78

# 472

Не знам, никаква идея нямам, затова питам.  Grinning

# 473
  • София / Пловдив
Мен ако питаш, недей да правиш чак такъв компромис.
Това което търсиш мисля, че е по-добро да го намериш в торти Чочко, първо момичетата са страшно любезни, изборът е много голям, цените са ниски, а вкусът е съвсем приемлив.

Чочко къде са?
Защото колата ни сдаде багажа и съм пешеходец  Wink гледам да е в посока от центъра, към градината, в сряда вечер просто да я забърша тортата и да оставя вкъщи, защото после пак летя към работата до нощите. Затова търся нещо в квартала.

# 474

Да, китайски са нещата ( то кое ли вече не е  Mr. Green )  в м-н Панда.
Влязох веднъж от чисто любопитство, много зареден магазин ми се видя, има дрехи, обувки, чанти, и щанд за разни фиби и др. аксесоари за коса на входа.
Продавачките малко са "на нож", едната стоеше неотлъчно до мен и сумтеше през цялото време с един лош поглед ....  hahaha  после се скара на един клиент, че много ровел ...
Не съдя никого, всеки си е прав за себе си. Аз лично нищо не си купих, пък и едва ли ще го посетя пак  Rolling Eyes

# 475
  • Пловдив
Мен ако питаш, недей да правиш чак такъв компромис.

Чочко къде са?
Защото колата ни сдаде багажа и съм пешеходец  Wink гледам да е в посока от центъра, към градината, в сряда вечер просто да я забърша тортата и да оставя вкъщи, защото после пак летя към работата до нощите. Затова търся нещо в квартала.

Едните са на бул. "Хр. Ботев" отляво на 100-200 метра от кръстовището с Източен. Другите май са на "6-ти септември" до бившият "Четвъртък Пазар"

# 476
Можете ли да ми препоръчате фирма за изработка на ортопедични обувки за дете по поръчка?

# 477
  • Пловдив
И аз да попитам за един магазин Crazy.
Онзи ден видях магазин "Лидер" - за дрехи, някъде в кършияка, но не си спомням къде точно.
Ако някоя мама знае къде е, моля да ми каже , че два дни се въртя да го търся ooooh!

# 478
Можете ли да ми препоръчате фирма за изработка на ортопедични обувки за дете по поръчка?

ул. белград № 8, фирмата е Лев Мигдал Индустрис ЕООД, тел. 032/967475

работи само по поръчка ортопедични обувки. виш им сайта http://www.levmigdal.com/childs.php

# 479
  • София / Пловдив
Пепи, мерси!
Поръчках от "Чочко" на Ботев.

Общи условия

Активация на акаунт