Къде в Пловдив???-21

• 60 994
  • 754
  •   1
Отговори
# 645

това, че от Билла се прехвърляла залежала стока в Пени

# 646
  • София / Пловдив
Виж в Касида, а също и Ипанема в рънърсите.

В Касида бяхме вече, само два модела на Бенетон от нейния номер, но с много тънка и твърда подметка. Хубави са чехлите, обаче за мойта щерка не стават, трябва ни нещо по - стабилно, защото постоянно тича.
В Ранърс-ите повечето прилични от тази номерация са между пръстите  Confused
В Дайхман тя не ги хареса сандалите...  ooooh!
Ще минаваме на варианта Геокс явно.

# 647
МОмичета,къде има добър тапицер? трябва ми да тапицирам детско столче за кола!

# 648
Някой може ли да ми каже къде да намеря кувертюра за спалня?Малко по-нагоре имаше линк за магазин в МОЛ "Галерия" но нещо моделите не ми допадат.
Аз си купих, но преди година и не знам има ли го още магазина, на Капитан Райчо в Гранда на втория етаж някъде в дясно беше специално за завивки, чаршафи, кърпи и т.н. Ето така изглежда (сори, не намерих по-свястна снимка)
Да питам и аз нещо - някой знае ли къде е новата детска градина в Кичука, евентуално адрес да ми кажете  newsm78

# 649
Препоръчайте ми фирма за вертикални щори.И ако може да ме ориентирате в какъв срок се изпълняват поръчките   bouquet

# 650
Препоръчайте ми фирма за вертикални щори.И ако може да ме ориентирате в какъв срок се изпълняват поръчките   bouquet
ние поръчахме от Солис,за 4 г. не са мръднали  Peace

Млекомат вече има вече и  встрани от  Четвъртък пазара,цена1,20 лв./л идва от С .Извор над Храбрино Peace

В немския магазин до Кукления театър има разни дрешки на прилични цени-3/4 панталони за момченце- 5лв.,сандали 31-ви номер за момче-10 лв и др. разни Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:33 от Трапезица

# 651
Някой може ли да ми каже къде да намеря кувертюра за спалня?Малко по-нагоре имаше линк за магазин в МОЛ "Галерия" но нещо моделите не ми допадат.

Да питам и аз нещо - някой знае ли къде е новата детска градина в Кичука, евентуално адрес да ми кажете  newsm78
За коя нова детска градина питаш? Албена ли?

# 652
Виж в Касида, а също и Ипанема в рънърсите.

В Касида бяхме вече, само два модела на Бенетон от нейния номер, но с много тънка и твърда подметка. Хубави са чехлите, обаче за мойта щерка не стават, трябва ни нещо по - стабилно, защото постоянно тича.
В Ранърс-ите повечето прилични от тази номерация са между пръстите  Confused
В Дайхман тя не ги хареса сандалите...  ooooh!
Ще минаваме на варианта Геокс явно.

Има едно магазинче на Младежка в което предлагата Rival - точно спортни, не през пръста, с лепки и естествена кожа на стъпалото - пада се не от страната на пазара, а от другата страна на улицата - под ниско блокче. МИналата година предлагаха и големи детски номера - разбирай 35-37 със сигурност Peace

# 653
Калъф или тапициране  newsm78 - отличен тапицер, включително за автомобили има в Труд, ама телефон не пазя  Embarassed

# 654
За коя нова детска градина питаш? Албена ли?
[/quote]
Да, май така се казва. Искам да подам молба за баткото, че ми я похвалиха.

# 655
  • Пловдив
Vera страхотни кувертюри за спалня има на Опълченска,малко след Адисата,магазинът се пада на ъгъл,няма как да не го видиш Peace

А за тапицер,такъв има до ресторант Стария Пловдив,който се намира в Капана,пътя за Съда.

Сандали и джапанки на Ipanema видях вчера в МОЛ Галерия Peace

# 656
  • София / Пловдив

Има едно магазинче на Младежка в което предлагата Rival - точно спортни, не през пръста, с лепки и естествена кожа на стъпалото .....

Мерси, ще проверя и там   bouquet

# 657
  • Пловдив

Да, май така се казва. Искам да подам молба за баткото, че ми я похвалиха.

приемат в първия работен ден на октомври май беше-обади се по тел да питаш 032/69-29-05
намира се в двора на училище Яне Сандански,ул. Кичево 2
входа е от към Горно Броди

# 658
  • до Пловдив

За 1ви Юни, дали ще има нещо за децата в центъра?

ГЕРБ оргазинират празник за децата също на 1.06 ще е от 17 ч на площад Централен, до сладоледената къща. празника ще е с бати Енчо, ще има батут, замак от балони, огромна торта, захарен памук, пуканки, бонбони ...

# 659
добър тапицер има след  КОматевския възел,посока старчески дом,вляво пресечка.Който е от района до обясни,или ми пиши ЛС да търся координати. Добре работи .
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт