Странна политика в JUMBO

• 10 129
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
  • Талант на 2012,2013 г.
Да им имам политиката пък на тези... Обувка се пробва на чорап.

Екстрасенс ли трябва да си, за да си купиш обувки на детето?

# 16
Аргуне, народът се зарибява по евтиното китайско, което изобилства там.

За съжаление.

# 17
  • Талант на 2012,2013 г.
И не само там. Peace

# 18
  • София
Миналата седмица купихме сандали на малкия оттам, премерихме си ги. Някаква девойка се опита да ни каже, че не се мерят, ама мъжа ми я отряза с "Иначе как да ги купя?". Купували сме оттам пантофи на око премерени, естествено оказаха се малки Grinningсмениха ги без проблем въпреки скъсаната връзка, която държи чифта.

В Гърция сме мерили гуменки, никой нищо не каза.

# 19
 Разбира се, че не е нормално да купиш обувки без да се пробват. Погледни от хубавата страна - не си дала пари за долнопробните им стоки.
 А пък моята политика е да не ходя там, защото за мен Джъмбо е боклучарник, а не магазин.

# 20
Миналата седмица купихме сандали на малкия оттам, премерихме си ги. Някаква девойка се опита да ни каже, че не се мерят, ама мъжа ми я отряза с "Иначе как да ги купя

Точно така Peace Как ще те спрат да не ги премериш - ще те изгонят от магазина, няма да те пускат повече вътре. Ако повече хора протестират и си мерят обувките, може и да се откажат от тази глупост.

Сега се поразрових да видя какъв е този магазин и прочетох само отрицателни мнения за него Rolling Eyes
А първият пост в тази тема направо ме остави без думи Crazy Няма ли оплаквания от тази верига, толкова много недоволни клиенти Close
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524371.0

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 20:09 от Izma

# 21
  • out of space
хаха идиоти! обаче Джъмбо в БГ няма нищо общо с Джъмбо в Гърция.

глупости. 1:1 са и на 2-те места китайските скапани боклуци.
Човече, аз направо щях да си изляза. Джъмбото владеят и друго простотии, еле пък паркингът им.  ooooh!

С други впечатления съм, често пазаруваме от гръцкото. А китайски стоки има, но има и гръцки.

# 22
  • София
Чудят се вече какви малоумици да измислят. Купувала съм някакви сандали, пробвах ги тихомълком, естествено, няма да купя нищо, без да съм сигурна дали ще стане. Все си мислех, че ограничението е да не се вадят и пробват играчките, които са в опаковка, ама за обувки - ще ме прощават.

# 23
Точно заради същото - пантофи за детето, не дават да мери - писах огромна и дълга жалба до КЗП. Обясних надлежно и за табелите, на които пише, че меренето е забранено. След 1 месец получих писмен отговор, в хартиено писмо в пощенската ми кутия с входящ номер. Гласеше следното горе-долу: "Наши служители провериха въпросния магазин на дата ... Заради не знам си какъв закон не ни е позволено да даваме информация за последствията от проверката. Благодарим ви за гражданската ви позиция".
Е, явно нищо не са направили. Пишете жалби, това е безумие!
Аз от тогава в този магазин не съм стъпвала. Няма и да стъпя!

# 24
  • София
Ние с мъжа ми харесахме един комплект свещички и свещник на картинка на опаковката. Когато тръгнахме да разопаковаме една от кутиите, за да видим в действителност все пак какво представлява, дойде един служител и каза, че не може  Twisted Evil Питаме го - как да го купим като не сме сигурни какво точно представлява, тази картинка не дава достатъчно ясна представа - той вдига рамене. И не го купихме, а изглеждаше обещаващо  Laughing Луда работа, те губят, но съм твърдо за КЗП  Peace

# 25
...  но съм твърдо за КЗП  Peace

След поста на Алекс1 не съм обнадеждена  Confused

...

Изма, пълно е винаги там, ама пъъълно! То са една камара боклуци, играчки, дрехи, чорапи, особено по празници там става страшно!

Нямаше жив човек към 18 ч.
Идея си нямах къде отивам, бяхме тръгнали за Метро и решихме да се отбием да разгледаме, прилича на магазин за 1 лев, поне това, което видях  Rolling Eyes

# 26
След поста на Алекс1 не съм обнадеждена  Confused

Въпреки всичко пиши и ти жалба. Ако повече хора го правят - може да променят тези безумни правила Close

# 27
Дали не се отнася, само за меренето на бос крак?

Не, въобще не можеш да пробваш, даже си има табела.
Ние с детето се изнесохме, мъжът ми остана и извика Управителя, който само стоял и мигал, нищо не казал  Rolling Eyes

Въпреки всичко пиши и ти жалба. Ако повече хора го правят - може да променят тези безумни правила Close

Да, при всички случаи ще пусна  Peace

# 28
  • София
Мен пък една вечер ме втрещи отвратителното отношение
на някаква проста пикла, която явно го играе някакъв шеф - зала
в Джъмбо на Ботевградско шосе. Повече й отиваше да излезе да
работи на шосето пред магазина  ooooh!
Та тази овца, се разкрещя и започна да обижда една от касиерките,
само защото момичето си позволи, да я помоли да сторнира грешно въведен артикул.
Няма да ви описвам аз и поне 20 души на какви вулгаризми и истерия станахме
свидетели.
Като се прибрах исках да напиша мейл или до ръководството, или до управител
и познайте дали изобщо има сайт този смешен магазин. Дори няма прост
електронен адрес за контакти.
А големите фирми дори имат телефон на потребителя  ooooh!
Не знам само за някакви балъци ли ни вземат.
Но благодаря за темата  Hug
Следващия път, когато отида, няма да взимам обувки,
но задължително ще мерим и нека някоя да дойде да ми каже нещо ...
Просто ще вдигна целия магазин на ура  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:47 от jullianna

# 29
...
Следващия път, когато отида, няма да взимам обувки,
но задължително ще мерим и нека някоя да дойде да ми каже нещо ...
Просто ще вдигна целия магазин на ура  Twisted Evil

Joy
Оправи ми настроението  bouquet
Това, което писа за отношението към персонала е...  Sick

...

Изма, пълно е винаги там, ама пъъълно! То са една камара боклуци, играчки, дрехи, чорапи, особено по празници там става страшно!

В 18 ч. днес в люлинския нямаше жив човек Mr. Green аз идея нямах къде отивам, бяхме тръгнали за Метро и викам, дай да отбием да го разгледаме, детето се хвана за тях и аз се засилих да взема и от двата предлагани цвята   Joy ама не стана  Laughing

П.П. После купихме от обикновен детски магазин, жената извади сума ти модели и номера, пробвахме спокойно и купихме страхотни бели обувчици, утре имаме концерт от танците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт