Странна политика в JUMBO

• 10 129
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Ооооо, те са го размножилиии, това безумие! Laughing
Аз, между другото, Джъмбо само за играчки съм го ползвала. Дрехите и бельото са ми някакви, хм, нескопосани.

# 31
Така, явно не само аз имам проблем с този магазин- миналия понеделник ни беше отказана проба на мострена количка Чико.

# 32
 Laughing За ДЖЪМБО имаше цяла тема,аз и там бях писала  за нашия опит само,че в Пловдив. И ние като Касита бяхме тръгнали да купуваме лятна количка на Чико и ни беше забранено да я пробваме,а само да я гледаме от разстояние (беше поставена на една висока платформа над главата ми-който видял,видял  Laughing).Мъжа ми тръгна да я сваля от там да я разгледаме,а срещу нас се втурна една госпожица наплашена да ни каже,че не можем да я бараме.На въпроса ни как да разберем дали ще може да се побере детето вътре(малката беше с нас) и като цяло да я огледаме,тя ни отговори,че такава им била политиката.Ами той им тегли една майна и повече не сме стъпили там. Laughing Laughing Laughing
За пореден път се убеждавам,че политиката им е не да печелят клиенти,а да ги губят.Успех на магазините им в България!!!

# 33
Нито обувки, нито дрехи се пробват. На мен даже ми вдигнаха скандал преди време защо съм отворила да видя чадъра, който съм си избрала. Щот, видите ли, нямало възможност да е счупен. Поне не им знам качеството...

# 34
За пръв път чувам, че в магазин, където продават обувки е забранено да се пробват. #Crazy

+1 PeaceНедоумявам.... сутиени се пробват,
а обувки как се купуват само с поглед?
Игнор на магазина ,но нека да има и някакво официално обяснение.

# 35
Често казано, имам количка от Джъмбо, която пробвах да бутам празна, после и с детето вътре  newsm78  
Това беше през август 2010, в Пловдив .... от тогава може да се е сменил персонала, ама тази политика е меко казано глупава  Shocked
Бельо може да се пробва, а обувки не  #Crazy ???  Същия ден, с количката купих и чадър за нея, като ги разтварях да ги видя, бяха два модела, направо съм извадила късмет, че не се е намерил някой да ми се скара май....

# 36
  • София
Хайде и аз да се изкажа Simple Smile. Решихме да купим подарък на сина ми и отдохме в Джъмбо. Детето си хареса една телевизионна игра. И аз взех да оглеждам кутията за да видя с какво работи, т.е. дали е с онези дискети от едно време или са измислили нещо ново. На кутията нищо не пишеше. Тогава се появи един младеж и аз реших да попитам. Отговора беше, че има вътре вградени игри и не могат да се купят допълнително други. Аз му казах да я отворим за да проверим, но момчето каза, че не разрешават да се отварят кутиите. Обаче извика и едно друго момиче, което дойде и то погледна кутията и ни каза, че било работело със CD-та  Shocked .И питам аз те продават ли такива, за да си купим от там допълнителни игри и отговора беше "не"  #Crazy. И взехме за се чудим какво да правим. Детето иска играта обаче ние как да я вземем, като няма от къде да купим игри. И до играта, която бяхме избрали имаше друга, която забелязах, че някой се беше опитвал да отвори и аз я отворих. Какво се оказа- ами същите онези дискети, като едно време. Та купихме играта, а след това си взехме и допълнителни игри от друго място. Но едно не можах да проумея. Не ни дават да разопаковаме стоката за да видим какво купуваме, но и никой в този магазин не може да ни даде компетентен отговор. Т.е. тези, които са там за да обслужват клиентите не могат да ни обслужат, защото и те незнаят какво продават! Shocked

# 37
E, добре де...за толкова време не разбрахте ли, че в Джъмбо, нищо не се пробва.
Има си табели на, които го пише това.
Има си дни в, които повредената стока се заменя. Simple Smile
Като не ви харесва политиката на магазина, защо ходите там?

# 38
Не ходим. Mr. Green
Даваме си парите на други места, където разрешават да се пробва, нямат табели и заменят повредени неща всеки ден.

# 39
Не ходим. Mr. Green
Даваме си парите на други места, където разрешават да се пробва, нямат табели и заменят повредени неща всеки ден.

Браво! Това е най - разумното решение. Simple Smile

# 40
  • София
Защото подобни магазини не би трябвало
да съществуват, а ако все пак съществуват,
то ние сме тези, които ще променят дебилните им правила.
Ако не, да си ходят от където са дошли.
На следващото ми посещение да се приготвят за
чуден скендъл просто  Thinking

# 41

Че защо да не ходим? Това е един огромен магазин от типа "за един лев". Има такъв богат избор от стоки. Там не се продават само дрехи и обувки в крайна сметка.

# 42

Колко време? Аз за първи път стъпвам там  Laughing
Не могат да си измислят произволна политика, има си правила, закони. И ако смятам, че са нарушени правата ми на потребител, ще си ги търся.
Вече писаха, че в Гърция се пробва, от това съдя, че не е политика на веригата, а бг управителите са решили да си улеснят живота.

П.П. КЗП ми писаха да им пратя сканирани документи, какви документи искат, идея си нямам, чакам да кажат  Rolling Eyes

# 43
Защото подобни магазини не би трябвало
да съществуват, а ако все пак съществуват,
то ние сме тези, които ще променят дебилните им правила.
Ако не, да си ходят от където са дошли.
На следващото ми посещение да се приготвят за
чуден скендъл просто  Thinking

Подобни магазини магазини няма да съществуват ако не ходите в тях.
Ама като гледам Джъмбо, си има доста клиенти.
Интересно ми е скандала доставя ли ти удовлетворение?

Не се сърди, човече...мисля, че откакто е отворен Джъмбо, правилата са все такива, но не съм абсолютно убедена в това. Simple Smile

# 44
...
Не се сърди, човече...мисля, че откакто е отворен Джъмбо, правилата са все такива, но не съм абсолютно убедена в това. Simple Smile

Могат да си измислят каквито искат правила, както и потребителите могат да претендират за правата си, ако смятат, че имат право. Да си купиш количка по картинка не е нормално, вярно, много хора ще си замълчат, защото така са свикнали, което не го прави правилно. И ако повече хора си потърсят правата, може и да започнем да пазаруваме като в нормална държава.

Общи условия

Активация на акаунт