Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 596
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Еййййййййй Simple Smile тоя Мони, беее Simple Smile какъв е бонбон Simple Smile пу пу пу

:hug:da da

# 691
Супер е!!! Hug

# 692
Еййййййййй Simple Smile тоя Мони, беее Simple Smile какъв е бонбон Simple Smile пу пу пу

:hug:da da

Мони и Мими се представят страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 693

Peace
И мама,  и мама
Наше лошо няма  Heart Eyes Heart Eyes :love

# 694
  • Somewhere over the rainbow
Хубаво Миме ,хубав Мони - пу пу пу

# 695

Мими, изглежда чудесно

Взе ми го от клавиатурата!  Sunglasses Мими просто сияе, а Мони е невероятен и вижте колко слуша  Hug

# 696
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте мамчета много се радвам ,че има добри новини и се надявам скоро и Бобчо да  е добре. Praynig
Katuci честит рожден ден и най-вече здраве ти желая.
Ние днес бяхме на лекар и понеже се съмнявам ,че кърмата ми вече не е толкова хранителна го мериха.
Излезна,че тежи 6.100 а миналия месец беше 5.550 а ми се струва много малко 500-600грама да качи за месец а докторката вика че било добре.

И ние сме с асолютно същите мерки от предния месец и сега и според докторката са добре килограмите.

# 697
  • софия
Хихихи Simple Smile вкисна се ! не бил той Simple Smile спирам, че стана като чат Simple Smile

# 698
Ох тея двете професорки както обикновено от сичко отбират  #2gunfireНе мога да ги понасям...

Монето си папка ръчичките и хич не му дреме...сладур Hug

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 10:08 от amidala13

# 699
По схемата до колкото разбрах сме добре,но пак само 500-600гр. все ми се струват малко.
Отделно Марти иска да яде твърде често и лекарката каза да  го приуча на час.
Е да ма той като ми ревне че иска пак да яде няма спасение.

Мими е мн хубавка а Симеон е голямо сладурче.  Hug
Стиснати палчета за бебчетата които са болнички по-бързо да оздравяват. Praynig

# 700
И ние сме се курдисали ред ТВ-то
и гледаме.
Мими, изглеждаш страхотно! А малкия е много сладък Heart Eyes Как си дъвче тихо и кротко бибата  Simple Smile Сладунчо! Heart Eyes Да ти е жив и здрав!
Гала , естествено знае повече от доктора  Mr. Green

# 701
Добро утро. По това време винаги спим с Мони, но днес специално се събудих да гледаме МИМИ и адаша. Страхотни са, браво, направо се гордеем с тях Hug Grinning Peace
Лори, Наде, Антониаст и Софи Hug Praynig
Болничките бебчета да се оправят!
Мони вчера ака 3 пъти и се притеснявам сега пък да няма разстройство, че аз съм така тези дни. Той иначе вече 1.5 мес. почни сам не ака. Само с термометър го изаквам и сега направо ме изненада. Дано и днес е така и да започне сам, че ми е голям дерт да не го повредя нещо Sad
Бира с таратор, чакахме те да се разпишеш и при нас и много се радваме, че го направи Hug
Мама Санчо Hug

Честит рожден ден на патерички на Катуци (ти освен, че си ми адашка си и моята зодия Peace), да си много здрава, щастлива и прекрасни мигове с любимите хора!
Честити месечинки на всички бебчета, които съм пропуснала тези дни  bouquet

# 702
Добро утро и ние сме пред телевизора Peaceмного са сладки и двамата,нали нашо лошо няма Joy

# 703
Ма Монката е много добър,колко е мил и послушен Heart Eyes

# 704
  • София
И аз гледам, пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт