Помощ в търсенето на работа - 11

• 53 861
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Така и ще направя на този етап. От септември почвам да търся работа и ако догодина все още имам желание да карам втора магистратура, тогава ще реша каква да бъде тя.

# 706
Здр. От известно време насам пращам по обяви в джобс и не ми праща потвърждение на емайла, но го има в историята на кандидатсването. Според вас пращат ли ми се нещата?  newsm78

Иначе аз много искам да си намеря нещо на ненълен работен ден, студентка съм и ме устройват някаква административна/техническа работа, оператор база данни, кол център въпреки че не съм запозната с последната работа и чувам различни отзиви...

# 707
Здр. От известно време насам пращам по обяви в джобс и не ми праща потвърждение на емайла, но го има в историята на кандидатсването. Според вас пращат ли ми се нещата?  newsm78

Пращат се... Този проблем беше споменат 2-3 страници назад.

# 708
Като за студенти кол центърът е добра опция. Какво да му е противоречивото. Пари като пари, работа като работа, международна в повечето случаи среда. Все ще научите нещо.

Иначе да, праща си ги Джобс, няма смисъл да се притеснявате.

# 709
И аз тук

# 710
Аз искам и друго да ви питам:

Къде мога да намеря списък с гръцките фирми в България? Пробвах с Гугъл, но ми излизат хиляди резултати и нищо конкретно по въпроса. Знаете ли някакъв сайт, от който бих могла да намеря необходимата ми информация?

# 711
А защо точно гръцки? Знаеш езика ли? Стана ми интересно просто. Не за друго ами предвид това, че тая държава каталясва... Thinking
Иначе аз знам само Глобул, Дружба (стъкларските заводи) и Златна Панега (Титан)

# 712
А защо точно гръцки? Знаеш езика ли? Стана ми интересно просто.

Ами щом е завършила Новогръцка филология, сигурно го знае.

# 713
Защо не пробваш в гръцките банки?  ПРедполагам, че висшия мениджмънт са предимно от Гърция, най трудното е да се промъкнеш веднъж, пък дори и като лична секретарка/преводач. При нас средно след 2 години хората, заемащи тази длъжност, преминават в бизнеса.
Пък и ще ти се върже с бизнесадминистрацията.
Иначе освен Глобул мисля, че гръцките фирми са предимно в шивашката промишленост,  и евентуално внос- износ, но не се сещам за голямо име.

# 714
Гръцки са още Чипита и Белла, но там шефовете си говорят английски.

# 715
Да не забравяме Кока Кола, ИКЕА, Старбъкс, Стомана.

Гръцката камара може би трябва да видиш, знам ли.

# 716
Е, Рокси, Титан Златна Панега цемент също са прилично големи. Но то верно пък, че тоя сектор сега е малко ударен  Thinking Да не знае човек какво да мисли вече.

Celika, съжалявам, пропуснала съм това за филологията й и затова се зачудих. Малко в стил "една жена каза" де ама се сетих просто, че гърците като работодател нямат добро име. Никак даже. Разбира се може и всичко да са просто слухове.

# 717
Пфу, колко много били:)
Аз бих подбрала тези с по голяма административна част и с гърци мениджъри. Кока кола мисля, че имат прекрасни условия за служителите си ( лични впечатления от приятели).
Стомана също са с бъдеще, ако не се лъжа са с втория най голям растеж в топ 100 на бг компаниите.

На гърците им се носи име,че не са добри плащачи, но мен ако питате така сме си омешали капите, че всичко си е индивидуално за всеки един случай.

# 718
Ихууу, обадиха ми се за интервю за Търговски представител! Party някой чувал ли е фирмата Еврос Кип ЕООД? Четох по форумите и добри и недотам добри отзиви за тази фирма, но ми направи впечатление, че искали като те назначават на работа, да подпишеш запис на заповед за 10000 лв....има хора, които казват че това е пълна глупост, и не е вярно това.Според вас, дали е добре да попитам утре на интервюто? newsm78

# 719
http://www.hbcbg.com - тук може би могат да се намерят много гръцки фирми

Общи условия

Активация на акаунт