Парфюмни размисли и страсти - 100

• 35 538
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Натали, за мен беше удоволствие   bouquet ... и забавление

# 106
  • Враца
Искам да подуша кучетоооооо
 newsm56 newsm56 newsm56

# 107
  • Варна

Монда има уникална колеция от над 100 парфюма ,ако не се лъжа. И то все отбрани и редки аромати Simple Smile

Тогава ме впечатли бройката, признавам, но не и съдържанието. Повечето бяха съвсем регулярни и лесно намираеми.

# 108

Монда има уникална колеция от над 100 парфюма ,ако не се лъжа. И то все отбрани и редки аромати Simple Smile

Тогава ме впечатли бройката, признавам, но не и съдържанието. Повечето бяха съвсем регулярни и лесно намираеми.
Значи съм се объркала Blush

# 109
  • Истанбул
Честита Юбилейна тема  Hug Hug
И аз имах кученцето=гледайте сега как излязоха на мегданя годините ни.
Въпреки всичко,въпреки разоренията и въпреки укорителните погледи на съпрузи и приятели=колко е хубаво ,че ви има и дано ви има за много дълго. Hug Hug
Като отворихте дума за архиви=не мога да си спомня във Валентина Фаруш ли имаше или Fille de Eve-ШИШЕТАТА са донякъде еднакви.
Натали със своя блог ми докара скъпи спомени.Мерси  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 15:20 от haksev

# 110
Честита Юбилейна тема на всички   bouquet
Аз попаднах тук след като ми бяха подарени 2 парфюма които не харесвах и случайно шидях темата за размени за парфюми.Тогава имах 2-3 парфюма,но покрай вас много се захласнах по парфюмите  Laughing

# 111
  • Sofia

Мисля, че е добре такива въпроси да се уреждат на лични.  Peace

# 112

Мисля, че е добре такива въпроси да се уреждат на лични.  Peace

и аз така мисля  Rolling Eyes
още повече, че и на двете страни май ще трябва да дам почивка, а не влязох в темата, за да правя това  Rolling Eyes

исках да ви напомня, че миналата година кежу-дамите спечелиха приза за най-добра форумска банда с едни гърди пред нас; но все пак - всички съфорумки се обличат, а ние, парфюмно-лудите, сме доста по-малко  newsm10

# 113
  • Враца
nqkoj ima li 30 ml флакон от Диор Пойзън ?
Може ли снимка на лични ?

# 114
Днес се полях безсрамно с Фор Хър Муск на Нарцисо. Харесвам този парфюм, защото ми мирише на зюмбюли, но толкова пари за нещо стоящото толкова близо до кожата и не усещащо се при 12 пръскания няма да дам.
Напръсках си яко и ръката с Извънземното ЕДТ, да видя дали шише е една наистина добра идея. Mr. Green Оказа се много лоша дори. Омръзнали сме си на този етап сериозно в каквито и да било концентрации.
 Накрая се оказах с много спестени пари от тъпи желания и реших да си купя най-накрая, безумно намалената Среднощна отрова Еликсир Диор 30 мл, вече спряна от производство и чакаща ме да и се наканя да и дам шанс. Та сега съм се напръскала с помпата и и се кефя много. Heart Eyes

п.п. Jeny, в квартален магазин ме чакаше отдавна. Hug

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 16:37 от densi

# 115
Денси, откъде я намери тази отрова?  Hug

# 116
  • вляво от асансьора
Честита юбилейна тема, момичета!  bouquet
Аз не зная дали да "си я честитя", защото не пиша, почти никак в нея, но ви чета от самото начало, още, когато темата се казваше "Обичате ли парфюми?" или нещо подобно.Признавам, в началото надничах в темата и нищо повече, регистрирах само "този го харесвам, този не, този съм го имала, този е любим на приятелка...", но и самата тема звучеше така, някак си отчетна.А как започнах да чета темата е смешна история и не е подчертано случайно. Mr. Green.Главната "виновница"(без самата тя да подозира) бе Монда.Правеше ми впечатление чувството й за хумор, леко иронично на моменти, затова мислех, че всички тези, безумно звучащи за мен тогава, описания на парфюми, са поредната форумска шега, четях ги, че се и смеех даже. Embarassed .Тук е моментът вие да ми се посмеете сега hahaha.
Друг важен момент беше, че в тази тема се подвизаваха някои стари "муцуни"(муцуни с най-добри чувства Hug) като Карен, Рапунцел, Атти, Асинка,от времето, когато форумът не бе превзел нета и когато това се случи, се чувствах като "изгубена" в него.Толкова много нови потребители имаше, че в един момент, беше приятно да срещнеш някой познат ник.Аз лично четях форума по време на бременността си (2004) и се регистрирах, когато родих и трябваше за задам първите си "тъпи" въпроси, когато синът ми стана на няколко месеца.
Стига толкова с лирическите отклонения, искам да ви кажа само, че сте страхотни и че всяко едно мнение написано тук чета и попивам, независимо дали е от "спец", или "прохождащ".Мненията в темата са за мен с по-голяма тежест от тези във Фрагрантика.Такаааа, признах ви своята"любов зад кадър" и за напред ще продължавам основно да ви чета, тъй като смятам себе си, все още за лаик.Благодаря ви, момичета!  bouquet

# 117
Натали, ето го нашето куче  Grinning . В ebay се продава за 49$

Не мога да повярвам  Shocked Това кученце го имаш в моето детство, бях го забравила  Crazy Party

# 118
  • sofia
Куче и аз имах - как ми припомнихте - като малка много боледувах и кръстницата ми всеки път ми носеше такова кученце - нямам спомен от самия аромат - имам спомен на детство!
Не пиша, само чета, но сте ми много полезни   bouquet
Честит да е юбилеят!!!!

# 119
  • Sofia
Да, като гледам старите теми, направо не знам защо само за Монда се сещам, а не за xenia, като очевидно по-често съм си бъбрила с Xenia, а и доста ме е насочвала и ми е помагала. newsm78
Нея я помня по съвсем други поводи ( доста устата и готина личност) - обикновено в интериорните теми беше май Thinking

Като сме извадили стари спомени - помня как бяхме луднали да си поръчваме парфюми от Ягодката, зяащото цените им бяха 40% поне по-ниски от магазините. Озадачи ме твърдението на Xenia, че Ягода е скъп сайт и тя пазарува от ибей (за който не бяхме чували). Отдавна вече съм убедена в правотата и!  Grinning До тогава в ягода ми се виждаше безумно евтино...  Joy

Днес като купувах спринцовки в аптеката ми поискаха рецепта!  Shocked
Защо е това? Наркоманите ли мислят,че  ще контролират така?

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:42 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт