Парфюмни размисли и страсти - 100

• 35 573
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Германия
Честита Юбилейна тема  Hug Hug
И аз имах кученцето=гледайте сега как излязоха на мегданя годините ни.
Въпреки всичко,въпреки разоренията и въпреки укорителните погледи на съпрузи и приятели=колко е хубаво ,че ви има и дано ви има за много дълго. Hug Hug
Като отворихте дума за архиви=не мога да си спомня във Валентина Фаруш ли имаше или Fille de Eve-ШИШЕТАТА са донякъде еднакви.
Натали със своя блог ми докара скъпи спомени.Мерси  bouquet Hug

Аз не помня нито единият, нито другият парфюм да съм виждала във Валентина, но не съм критерий, понеже се запилях отдавна настрани . haksev  Hug, след като открихме кученцето, остава да намерим снимка на парфюмът зелено Fa. Никога няма да си простя, че го мярнах в ибей и не подходих сериозно. Беше част от колекция, която се продаваше и понеже имах повечето аромати, не обърнах такова внимание. Два дена след това помня твоя пост колко го търсиш. Аз познавам само дезодорантът зелено Фа, но старият, от който е останал само сапунът някъде. Флаконът на този парфюм беше стъклен и с бледозелена капачка. Писах в темата, да те питам дали е същият, но ти се изгуби за малко Hug

# 121
  • Германия
Аз ако не забравя какво влязох да напиша, няма да ме бъде просто. По повод юбилея, строих класиките. Офъщях се преди няколко часа с Mitsouko Guerlain EDT. Няма я майонезата от ЕДП, само карбол е останал. Яхния, готвена с престояло рициново масло.  Whistling Искам да видя как стои това на кожата на sl Hug Hug Hug

# 122
Възторгната съм от Сицилия-та. Днес пребори спарен въздух, дъжд, студ, и ужасната воня на един некъпан от седмици таксиметров шАфер Sick Joy Joy

# 123
  • Германия
Възторгната съм от Сицилия-та. Днес пребори спарен въздух, дъжд, студ, и ужасната воня на един некъпан от седмици таксиметров шАфер Sick Joy Joy

Смарт, ай опиши ми я, както я чувстваш, моля те. Питах в предната тема, но тя свърши много бързо. Никой ли не я усеща козметично - пудрена - лак-за-коса-вова?

# 124
  • Враца
лелеее с толкова много алиен дето имам , цял ден се "футкам" и сега отивам малко да поразваля озоновия слой на Враца  Party

# 125
И аз съм на работа със Сицилия! Прекрасна, медена! Heart Eyes

# 126

Аз виждам черта на половината на половината, което ще рече 30 мл плюс още към 13-15 мл, което прави към 45 мл, според това, което виждам

# 127

Аз виждам черта на половината на половината, което ще рече 30 мл плюс още към 13-15 мл, което прави към 45 мл, според това, което виждам

Според мен са около 32  Peace какви са тези 13-15 мл сето ги слагаш???

# 128

Според мен са около 32  Peace какви са тези 13-15 мл сето ги слагаш???
Объркала се е,бутилката е особена и тя вероятно вижда един от задните ръбове Peace

# 129
Виждам две черти, едната е по средата точно, другата е на половината-половината. Но няма смисъл да гадаем по снимка  Peace

Натали Никол, аз я усещам Сицилията пудрено-сапунена, доста интензивно алдехидна за мен

# 130
момичета не го умувайте повече казах че е 40/60 мл ,но наистина мога да се съглася че може да е малко по-малко 32-35 мл ,мир да има за което се извинявам публично  Blush ,мисля,че е излишно да се коментира на всеслушание   и ще се реванширам с отливка и няколко пробички имам с какво  Peace не е било нарочно!

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 21:28 от charlie

# 131
Аз пък не разбирам защо беше необходимо тези неща да се правят така публично? Да не говорим, че се хвърляме всички в музиката за ръбовете- на гърба, на бедрото, на дупарата...Гледайте, разбирайте се на лични и толкова. Няма нужда от допълнителни драми, мисля аз. Heart Eyes
Сега, по същество. Сицилията, Нат, я усещам като лимоново сладко, полято с мед. Има нещо лееко сапунено, но то е толкова приятно, че дори забравям за него. Изключителна е, наистина парфюмен шедьовър Heart Eyes Heart Eyes

# 132
  • USA, Steak State
Момичета леко не точно парфюмен върпос имам. Преди да се заселя тук си бях купила точно преди да пътивам един душ гел с аромат на пъпеш на тази марка http://www.dambiro.de/bilder/produkte/gross/5407.png Къде сте виждали зи София да я продават?
Сори за офф-а.  Blush

# 133
Паяче, виждала съм го този душ гел, нооо май в по-малки магазинчета. Ще се оглеждам из мрежата, и ако го видя някъде, ще свиркам. Ползвала съм горските плодове от тази серия, наистина са много ароматни Heart Eyes

# 134
  • USA, Steak State
Мерси  Smartiе!!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт