Парфюмни размисли и страсти - 100

• 35 530
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Влязох в темата по случайност (търсех отзиви за последния Гламур на Москино), след това не ви напуснах  Hug
Бижу ми писа окуражителни ЛС и първа ми показа "Фрагрантика".
Много ви се радвам   bouquet

# 16
  • Варна
Честит юбилей! Да илядим, дет` се вика!

Атти,   bouquet

наред с любимите ни аромати предлагам да отделим внимание на самата тема - как се озовахте тук, какво ви носи темата, какво ви отнема, кои неща/потребители/друго ви направи впечатление в началото, какво спечелихте, пишейки тук, както и всичко останало в тази връзка. Опитвате ли се да си налагате ограничения или се отдавате безрезервно на страстта си? Чувствате ли се удовлетворени, постигнали ли сте парфюмна нирвана или сте неспокойна натура, жадна и любопитна за все нови и нови неща?

Истината е, че заради парфюмната тема се регистрирах във форума преди около 3 години. Тогава носеше простичкото заглавие "Обичате ли парфюми?" Кого забелязах първо? Монда и Ксения. Така обясняваха пирамиди, такива описания правеха, че в началото си казах "тези жени нещо са изперкали". То че съм маниак на тема парфюми откак съм съзнателен човек е вярно, ама чак пък такива анализи... Стана ми интересно и се зачетох. Не че се научих да разпознавам съставки (и до сега)  Laughing Бубс ми направи впечатление с лаконичните си и много точни коментари.
Какво спечелих? - Приятелства. Хубаво е да имаш сродни души за нещата, които обичаш. Радвам се на личните познанства с момичетата, искам да се запозная лично и с други.
Забавно ми е, разтоварващо ми е, красиво ми е в тази тема (такава, каквато е сега, че по едно време беше ад  Mr. Green)
Нирваната ми е малко относително понятие. Мисля, че по-скоро бих казала, че имам периоди на абстиненция и такива, в които се чувствам парфюмно доволна. Понякога се отегчавам, друг път се въодушевявам. Пъстро и шарено, добре че не ми е еднообразно.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 21:40 от Mims*

# 17
Ех, че хубаво си говорите, аз влизам за втори трти път в темичката ви, споделете някой парфюм, който да мирише на липов цвят   bouquet

# 18
  • Бургас
Здравейте!

Честита ви юбилейна тема. Аз съм от четящите тук. В тази тема влязох съвсем случайно, помня че си търсим нов парфюм, искайки да заменя Шанса на Шанел. От там се почнаха едни Нилски градини /втората ми любов/, обикаляне по парфюмериите и т.н. Монда и Ксения така образно описваха всеки аромат, че исках да ги имам всичките Heart Eyes. След това се почна едно пазарене на слято, за което никога не съжалих. Всеки един аромат ми носеше невероятно усещане. И..........ПАРФЮМИТЕ СЛАНАХА НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ МЕН.

Страхотни сте!!! С радост бих се присъединила към вас  bouquet

# 19
  • Стара Загора
Записвам се и аз да следя темичката!
До скоро влизах само с въпроси, но сега започнах да я следя. Не мога да помагам с нищо  Embarassed, понеже имам беден опит, а в описанията съм много саката.  Laughing За сметка на това има дами, които имат "дар слово" и ми е голям кеф да ги чета.  Hug  bouquet

П.п. (някой да има Омния Кристалин 65 мл, останали около 32-35 мл и да може да ми пусне снимка на ЛС  Embarassed )

# 20
Ех, че хубаво си говорите, аз влизам за втори трти път в темичката ви, споделете някой парфюм, който да мирише на липов цвят   bouquet
Champs Elysees Guerlain
Donna Karan Gold
Acqua di Gio
За мен тези са едни от най-липовите аромати. Различни видове липа, обаче.

# 21
  • София
Ех, че хубаво си говорите, аз влизам за втори трти път в темичката ви, споделете някой парфюм, който да мирише на липов цвят   bouquet
milavanila, пробвай Дона Карън Gold, има го в Бюти Зоните  Peace

Бубс, за номерацията както кажеш  Peace ама сега как да пропуснем кръглата цифричка  Grinning

Ей, бързи и отзивчиви, не мога да се вредя да пиша  Hug

# 22
Ей, бързи и отзивчиви, не мога да се вредя да пиша  Hug
Joy Hug Това прозвуча като "Бързи и яростни"... Wink Sunglasses

# 23
  • София
Бързи, яростни и хищни! Сега ще си признаят набързо колко народ сме всмукнати/всмукнали тук  Twisted Evil Laughing

# 24
  • USA, Steak State
Дона Карън Голд не е точно липов цвят, а запарен липов чай...

# 25
Липов аромат - и аз съм 100%за Champs Elysees Guerlain

# 26
Липов аромат - и аз съм 100%за Champs Elysees Guerlain
Подкрепям. Peace

# 27
  • София
Най-хубавият липов аромат, който съм пробвала, на свежи липови цветове, е този, ама къде да карам момичето да го търси...
А Голд е запарка, да, чай, не е свеж цвят.

# 28
Благодаря ви, ще пробвам Голда и Гарлена и ще реша   Hug

# 29
Честита ни юбилейна тема.   bouquet

Атти, както винаги перфектна в оформлението.  Hug Hug

В темата пиша от края на 2008 г. Година преди това започнах да чета, но не се включвах, защото и аз като Мимс намирах подробните описания за малко налудничави и измислени.
Интересувам се от аромати много преди това обаче, още от студентските години.
От тук съм научила за много от любимите си аромати и съм впечатлена от много от дамите, които пишат. Може би най-много в момента ме интригува Натали Никол (Наталка  Hug Hug), но тя е крачки напред, нашия форумски Лука Турин.

Иска ми се да се запозная реално освен с Натали и с Idomeneus - тя също е страхотен парфюмен публицист, с Мимс, Аризона, banshee (която вече отдавна не пише, но е много духовита и сладка).

Повечето от момичетата вече познавам лично от срещи и твърдя, че парфюмоманките са с изключително високо ниво на интелигентност и сетивност.
Темата е уютна и красива, с удоволствие влизам и чета.

Цитат на: Mims
Аз да си кажа за Непарфюма. Прилича ми на Лайт блу и това е, с много малка заемка от Есенс на Нарцисо. И... нищо повече не мога да кажа. Не ми е неприятен, не ми е и приятен. Не го искам.
Точно на същото мнение съм. Лайт Блу, но за разлика от него доста по нетраен и ефимерен. Не е лош, но не бих си го купила.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 22:37 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт