Отговори
# 315
Здравейте, много благодаря на тези които ме подкрепиха сутринта, сега се връщам от лекар и да се похваля Simple Smile всичко е наред, чух му и сърчицето, направо прекрасно. Сега поне малко се успокоих, да видим до кога  Laughing

# 316
Искам и аз да се включа към бъдещите майки на декемврийчета.
Другият месец ще знам със сигурност дали ще задържим бебо - защото ни предстои хорионбиопсия. Тя ще е определяща, но много ми се иска да съм позитивно настроена и да се присъединя към вас:)

Какво налага тази биопсия при теб? Имали ли сте някакви проблеми до сега, за да отивате на такава процедура? Извинявай, че така разпитвам, но процедурата не е шега работа.  newsm12

Ще стискаме палци всичко да е наред при твоето бебче и да се присъединиш за постоянно при нас.  newsm74

# 317
Здравейте, много благодаря на тези които ме подкрепиха сутринта, сега се връщам от лекар и да се похваля Simple Smile всичко е наред, чух му и сърчицето, направо прекрасно. Сега поне малко се успокоих, да видим до кога  Laughing

Ееееее, хайде честито сърчице!!! Видя ли, че притесненията бяха напразни. Всички го осъзнаваме, но пусто като ни треперят гащит епреди всеки преглед.  moresmile

Хайде вече се успокой за постоянно, че онова, което е в теб ще ти върне после с як рев за всички притеснения и нерви, които си му причинила  smile3533

# 318
ДУ - да ви кажа и аз за книгата.
С първата ми бременност веднага след като разбрах първата книга, която си купихме беше тази.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414212
Елизабет Фенуик - скъпа е, но да ви кажа защо смятам, че е най-добра на пазара.
Позволихме си да ходим на курс за бъдещи родители в най-елитното у-ще. При Диди Димова в св.Лазар.
Ами да ви кажа, че 80% от това, което е в книгата ни го казаха едно към едно и на курса.

ООООО, с тази книга си отгледах първото дете Simple Smile много е хубава!!!

# 319
Честито сърчице на fifi и успех на gala  Praynig
Исках да споделя, че втори ден хапвам доста морковена салатка с повечко сол и лимонов сок и мисля, че помага. Ако иска някой, може да пробва!

# 320
Някъде в нета да сте намерили книга? Аз сега реших да потърся нещо в електронен вариант.

# 321
Благодаря ти Lyubi аз май ще опитам да видим Simple Smile

# 322
Някъде в нета да сте намерили книга? Аз сега реших да потърся нещо в електронен вариант.

fifi2011  в Амазон има страшно много. Аз на Киндъла свалям някои книги директно от там. Почти всички са на английски обаче, но предполагам, че това не е проблем  Peace

# 323
Какво налага тази биопсия при теб? Имали ли сте някакви проблеми до сега, за да отивате на такава процедура? Извинявай, че така разпитвам, но процедурата не е шега работа.  newsm12
Ще стискаме палци всичко да е наред при твоето бебче и да се присъединиш за постоянно при нас.  newsm74

Това е втора бременност. Синът ми на 1г6м е с генетично обременяване(СМА). Хорионбиопсията е задължителна в моя случай. Трябва да сме сигурни, че бебето е чисто от лошите гени.
Имаме 75% шанс за здраво бебе и много се надяваме да имаме късмет:)
Не се притеснявам да говоря по темата. И мен малко ме притеснява процедурата по взимане на проба, но е по-добре да сме сигурни.

# 324
Момичета, звънях да запиша час при д-р Марков и се оказа, че за него има след 20-ти юни часове. Предложиха ми да се запиша при д-р Павлова, която също била много добър специалист и ходила там на посещения два дни седмично. записах час, но се чудя дали имате впечатления от нея?

# 325

Това е втора бременност. Синът ми на 1г6м е с генетично обременяване(СМА). Хорионбиопсията е задължителна в моя случай. Трябва да сме сигурни, че бебето е чисто от лошите гени.
Имаме 75% шанс за здраво бебе и много се надяваме да имаме късмет:)
Не се притеснявам да говоря по темата. И мен малко ме притеснява процедурата по взимане на проба, но е по-добре да сме сигурни.

Бъди все така пложително настроена и всичко ще е ОК! Ще чакаме добри новини от теб и да бъдеш една щастлива мама на второ бебе!!! Стискам всички възможни палци!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 326
Благодаря A_vagabоnd, да там нещо се загледах, а съм на работа хи хи хи, е нищо, от време на време трябва и да се почива  Simple Smile

# 327
sis ka не помня точно сайта в който четох за св.анна,но имам линк за водното раждане като цяло
ето: http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_1257_0.html
за тези в по-големите градове предполагам имате организирани училища за бъдещи и сегашни родители,но за съжаление в нашия малък град нямаме.макар,че се опитах да организирам,но явно сме малко мамите?! newsm78 за да се заинтересуват от градчета като трявна,габрово,севлиево.как да е #2gunfire
някой може ли да каже/ако я има вече тази тема,извинявам се,търсих но нищо не открих/ как става с осигуровките-моят случай е че съм последен 3 месец на борса и бих искала да се самоосигурявам,анезнам дали има смисъл да го правя тъй като са само 6 месеца и пак 240лв майчиснтво ще вземам.
ако може линк,ако има вече такава тема
благодаря bowuu

# 328
sis ka не помня точно сайта в който четох за св.анна,но имам линк за водното раждане като цяло
ето: http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_1257_0.html
за тези в по-големите градове предполагам имате организирани училища за бъдещи и сегашни родители,но за съжаление в нашия малък град нямаме.макар,че се опитах да организирам,но явно сме малко мамите?! newsm78 за да се заинтересуват от градчета като трявна,габрово,севлиево.как да е #2gunfire
някой може ли да каже/ако я има вече тази тема,извинявам се,търсих но нищо не открих/ как става с осигуровките-моят случай е че съм последен 3 месец на борса и бих искала да се самоосигурявам,анезнам дали има смисъл да го правя тъй като са само 6 месеца и пак 240лв майчиснтво ще вземам.
ако може линк,ако има вече такава тема
благодаря bowuu

ако не се назначиш някъде на трудов договор ще взимаш 100 лв една година само социални,аз съм също като теб и сега ще ме назначават колкото да се водя на работа само,пък ще си плащам на фирмата осигуровките,но е важно трудовия договор да е постоянен а не срочен за да можеш да ползваш болнични през това време

# 329
Благодаря ти много Зузи

Относно феталната морфология - бях проверявала, че в болница Токуда правят и то на добри цени с добра техника. Ако искате проверете и там. Пожелавам ви да има свободни часове.

Общи условия

Активация на акаунт