Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 613
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, мамчета   bouquet
честито на мамите с нови покупки, на тези, които са си взели изпитите, на тези, чийто ремонти вървят добре и най - вече на тези с хубавите резултати от прегледите  newsm74 . Сигурна съм, че всичко с бебчовците ни ще е наред.
И като казах това се сетих - значи моите приключения по маршрутките не спират.Ама тази вечер хич не ми беше до смях.Даже ако можех щях да ритам шофьора докато не спре да мърда  #Cussing out
Качвам се аз и преди да съм казала каквото и да е онзи тръгва с 200. Ако не беше един любезен господин зад мен, много хубаво щях да се изтърся.Толкова побеснях, че думите заседнаха в гърлото ми.И това явно притесни бебо, защото доста се развълнува и както си беше кротък сега пощуря в корема ми, който от своя страна ме заболя и пих хапчета smile3511 Жалко, че мъжа вече не идва да ме взима от работа, но нищо - още седмица остана и ще си почивам.
Нямам търпение да ходя да видя бебо на УЗ.Искам да видя колко е пораснал, как се развива.Това обаче ще се случи чак на 26.05.Тогава ще си взема и болничния за майчинство.
Хайде много  Hug на всички

# 571
Здравейте, МАМИ
Току-що се регистрирах тук, ама да си кажа визитката и аз!
Възраст 27, живея във Варна, термин 13.07.2011, чакаме момченце.
Направо като Ви прочетох се шашнах, защото ние още нищо не сме купували за бебето, не съм си избрала доктор за раждане, май и за болницата се двуумя... имам да наваксвам!

Здравей и добре дошла  welcome
И ние нищо не сме купували за бебо, смятам да изчакам още малко.Поне като изляза в майчинтсво ще имам повече време и енергия да обикалям  Heart Eyes Нямам търпение вече.
Аз лично не пиша много във форума, защото нямам много време, но като мога го чета.Много е забавно и доста неща се научават. Hug

# 572
Привет на всички!!! Hug

Джен, стиснати палци и от мен всичко да мине по вода и бебчо да си стои възможно най-дълго на топло и скрито!!! Hug Hug Hug

Ние сме ОК, поне за сега, аз съм си в нас, пера, подреждам, плета - вече е готово и одеалцето за бебето (сега ще го изпера и изсуша), купих и аз 2-3 неща и така!!! Коско се чувства чудесно при наще bowuu

Честито на всички с придобивки, взети изпити и добри новини от прегледи Hug  bouquet, аз ще ходя другат седмица, дано не забравя утре да се обадя на доки и да си запиша час ooooh!

Добре дошли и на новите ни мами в отбора fanita_hristova и orchidblossom Hug
На Фанита съм писала ЛС и чакам отговор, за да я добавя на 1-ва страничка, а orchidblossom ще добавя веднага!!! Hug

За сега това от мен, пожелавам ви лека, спокойна и приятна вечер!!! Hug Flutter

# 573
Ей ме пак!
Добре дошли, момичета!

Никче, стана ми интересно с какви красоти се занимаваш, както е писала Петя. Дай снимки на снимка.бг, че аз нямам фейсбук. И да те питам, ти колко кг. си- на снимките много слабичка ми изглеждаш, само на корем си качвала явно.

Хайде лека нощ за сега.

# 574
  • Варна/Сливен
pola7771 тук съм  Hug  Peace ама ме мързунка да пиша днес  аз на приливи и отливи като ми дойде музата фермани пиша  Mr. Green после следва затишие.Днес нищо интересно няма около мен една и съща това сивото ежедневие направо ме убива  Tired
Фони,Никче скоро си мислех за вас радвам се че се поевихте  Grinning и за добрите ви резултати  Hug
Ели и за теб си мислех а ти гости си имала поне не скучаеш.радвам се че при вас няма щети от заметресението  Hug
forest_veil браво за добрите новини от прегледа  Peace
orchidblossom ,fanita_hristova Добре дошли при нас  bouquet
Танче къде си? Юл и ти се губиш от вчера липсват ми дългите ти постове така не ми е интересно само с Петето трябва да се конкурирам  ама и тя покрай тези ремонти все да се излага  Wink
Пете ние искаме топло ти ревеш от че ти е топло е нас хората угодия няма.Ей не се спря и ти с това шетане искаш всичкото наведнъж да свършиш  Heart Eyes  
остави малко работа и за мама свеки  Mr. Green
Julsko bebe разгледах снимките СУПЕР са малката ти красавица е очарователна  Heart Eyes,дрешките са много сладки  Peace.Аз в Лондон не съм ходила но живот и здраве се каним до година да отидем на гости на брат ми и мама ще заминава като се роди бебчо та смятаме уж за коледните и новогодишните празници да сме там дано не ни мине котка пътя.
Капризче заради сраствания и имам по тесен таз та за това уж ама за мене е все тая как ще излезе бебчо важното да се роди живо и здраво   bowuuЗа сега не ме е страх от операцията ама ще видим по натам може и да ме хване шупето.
bubulechi честита кухня с здарве да си я ползваш и да кулинарстваш в нея  Grinning
Момичета да ви питам харесала съм си този стерилизатор: Какво ще кажете някой има ли наблюдения?И се чудех дали ще става и за шишета на Авент  newsm78
Сега ви оствям изтеглила съм си едно филмче казва се "Пустинно цвете" разказва се за обрязването на момиченца в Африканските държави и е историята на една манекенка та смятам да си го пусна да гледам.После може пак да намина  Hug Hug Hug
П.П Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
явно доста дълго съм писла.Танче тъкмо питах за теб ама видях че си писала  Grinning

# 575
  • София
Да не кажете после, че не съм си снимала корема  Mr. Green  

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 22:16 от petya_

# 576
  • София
Здравейте  Hug

Джен, вярвам и знам, че щом сме стигнали до тук, всичко ще е наред!  Heart Eyes

Фони, браво за добрите новини, дано се размине операцията.

Добре дошли на новите попълнения в юлския отбор!

Аз се записах за лекцията в ЦУМ утре - сутринта рано съм на преглед и след това имам време за разходки, ще се възползвам. Има ли други желаещи?

# 577
  • София
Здравейте!
Добре дошли на новите мами Hug
Като гледам и с ремонтите напредвате малко по малко.
Аз да ви се оплача.Болничния за април месец го дадох в работата още в началото на април.Оттогава си чакам аз търпеливо.В счетоводството казват,че са го занесли веднага в НОИ,а от НОИ ми казаха че още не е занесен при тях Crazy И се чудя сега къде е проблема Rolling Eyes Говореха и по новините за забавянето на болничните...оф и аз не знам какво да мисля.
Семруна,мерси за филмчето,ще взема и аз да си го дръпна и да го гледам Simple Smile
Пожелавам ви приятна вечер Hug

# 578
Момичета, днес бях на курс и акушерката ни демонстрира раждане, от начало до край. Ама много добре го изигра, и болките при контракции даже. Показа ни как да контролираме и намаляваме болката с движения, масажи, техники на дишане; как да напъваме, когато трябва и как да не напъваме, когато не трябва. Общо взето беше много интересно и образно. Специално си беше облякла един клин, за да виждаме мускулите - как се стягат и отпускат, защото според нея най-важното нещо при раждане е да можеш да отпуснеш мускулите на тазовото дъно, коремни, бедрени, всички, които участват в раждането, за да помогнеш на бебето да излезе. А не да се стягаш и по този начин да му пречиш.
Абе много интересно беше днес, следващия път ще има психолог, който ще говори за следродилната депресия.
Ами това исках да ви разкажа, че ми направи впечатление днес /сигурно пак ще сънувам раждане/.
Наталче, току що казаха за болничните по новините. От НОИ твърдят, че спазват 15 дневния срок на изплащане и ако има забавяне, то е от страна на счетоводството, което не е представило болничния. Ако искаш провери пак по-обстойно  Thinking
Браво на всички за прегледите  Peace Ние ще ходим другата седмица при частния АГ.
Лека нощ от мен  Hug

# 579
наталче извади си ПИК в НОИ. много полезен код вижда се кога са внесени болничните,кога ще се изплатят и така. аз лично от януари съм болнични и без този код щеше да ми е адски батак. много бързо става-отиваш в НОИ,попълваш една молбичка и ти го дават на момента Peace
 tzveta33 с какво се занимавам ли ? принципно основната ми работа е фризьор,но допълнително  си бяхме отворили с приятелка магазин за ръчно изработени аксесоари(обеци,гердани и куп други неща) и отделно аз рисувам дрехи,плета разни интересни шапки ,шалове и всякакви други щуротии. абе тшантава работа съм аз,но го затворихме магазинчето че не издържахме на напъна.  иначе това е страничката на магазина   http://www.facebook.com/pages/ARTefact/229044073187   (незнам дали ще ви се отвори)
иначе за кг съм 64 вече. започнах 56 . не съм слаба,но не мисля ,че съм надебеяла много,повече  на коремче и цици ,но имам така тънък филм от мас по дупата ,който преди го нямаше. абе ще се спортува после няма как иначе.

# 580
наталче и само да доуточня ,че от работата ти няма как да са го занесли веднага болничния в НОИ ,понеже за април болничните се предават от 1во до 10то число на май месец  с плащането на осигуровките(но повечето не спазват и този срок и ги дават по-късно като плащат някакви стотинки лихва).та ако от фирмата още не са отишли да платят осигуровките няма как да са дали болничния лист. в това съм сигурна на 99,9% защото вече 5 месеца си получавам болничните и знам кога се внасят и кога се изплащат. аз нали се водя на 2 места на работа(в салона и магазина) и 2те счетоводителки различно ги предават в НОИ,но занесът ли ги(това се вижда с ПИК-а в сайта на НОИ)и наистина до 15 дни макс са ми ги превели мангизите по картата.Така че най вероятно още счетоводителката не е внесла осигуровките ,следователно и болничните Peace

# 581
  • София
Добро утро!
Ади,Никче,мерси за отговорите!Аз си извадих такъв код,и проверявам.Ще изчакам да видя като внесат осигуровките за април дали и борничния няма да се появи Crazy и аз си мислех че началото на май трябва да се занесе ама те твърдят че април са го занесли още Rolling Eyes
Никче,разгледах ти нещата във Фейсбук,много са хубави.А между другото как качи толкова малко Crazy аз също започнах от 56-57кг,а сега съм като слонче Laughing
Днес времето е хубаво дано да се задържи по-дълго така.Приятен и усмихнат ден ви хожелавам Hug

# 582
Вече съм в осми месец  newsm68 newsm44 newsm44

А снощи както очаквах пак сънувах, че раждам. Бебето беше 5.800 кг  #Shocked И после мислех имена, пишех на листчета, теглех томбола, беше много трудно  Mr. Green

# 583
  • София
Вече съм в осми месец  newsm68 newsm44 newsm44

А снощи както очаквах пак сънувах, че раждам. Бебето беше 5.800 кг  #Shocked И после мислех имена, пишех на листчета, теглех томбола, беше много трудно  Mr. Green
Честит ти 8ми месец Hug
Много шантави сънища Joy и какво ти се падна от томболата Laughing

# 584
добро утро!
леле какво хубаво слънчице се е появило днес и така хубаво препича,не е истина.
Хайде нещо за за куска сега

да не ви казвам от последното как ми се хапва,ама в къщи нямам брашно да си ги направя и то умишлено,че нали лежане си му требе,а аз като почна спиране няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт